lunes, 26 de agosto de 2013

Editorial : ESTEM TOTS JÀ BOJOS O QUE ?

Sent en la tele a un periodista dels "d'esquerres" dir que compren els escrits dessijant-li la mort a la Delegada del Govern en Madrid , la senyora Cifuentes , ferida greu per un accident , per la seua actitut i les seues declaracions com a tal càrrec davant les diverses manifestacions en Madrid . Però es que a més desprès de recriminar-li les seues paraules altres periodistes , no sòls no es disculpà si no que a més altra periodista del seu caire va tractar de justificar-lo .

Veig després altre dia un grup de teòrics sanitaris manifestant-se a la porta del hospital públic on està ingressada , contra dita senyora i demanant que se'n vaja a un hospital privat , en clara referència a la política de privatització de la gestió de la sanitat pública per part del partit al que dita senyora perteneix . Es a dir, teòric personal que el que deu de fer es curar a tothom sense distinció de ningun tipus , cridant contra un  pacient : El que va dir el senyor Granados , alt càrrec del PP , que dia tenir por de caure si cau malalt , en mans d' estos sectaris que per ideología el volen despatxar d'un centre públic al que tots tenim dret .

Però el més greu per a mi es que en una enquesta en eixe mateix moment i en eixe canal , canal 
"de drets" , un poc més d'un 30% del enquestats compartíen la postura dels manifestants . 

I jo em pregunte : Estom tots ja tant bojos que no tenim adversaris polítics si no enemics per pensar diferent a nosalters ? No vegem que al pas que anem anem cap a l'abisme de la radicalització total de postures que a lo llarc de l'historia ens ha demostrat en que acaba, i mai es en rés de bó ? .

Pense que es l'hora de que eixa gran massa que no som així començem a plantar la canya i parar-li els peus a tots eixos intolerants , siguen de dretes , esquerres o  migpensionistes , i no fer com han fet altres vegades girant el cap mentres no vinguen a per nosaltres , i acabem també a mans d'ells , exemples en tenim i a muntò .

Almenys des d'este blog aixi ho estem fent , denunciant-ho com huí i tants altres dies per a que no quede almenys socialment impune .    

No hay comentarios:

Publicar un comentario