miércoles, 21 de agosto de 2013

Editorial : CARA AL SOL

En sugerixen uns comentaristes que em definisca sobre el tema del salut feixista d'alguns membres de NNGG del PP aparegudes recénment en la premsa . I encara que ja he contestat a estos en l'apartat de comentaris, de totes formes ho torne a fer com a editorial perquè té més difusió .

Estic l'unic cara al sol que deuríem de
permetre , però a uns i a altres , 

tots els intolerants  a dretes i a esquerres.  
I dic el mateix que vaig dir en els comentaris, i es que opinar coneguent sòls la versió d'una part em pareix totalment injust perquè pots caure en l'injusticia més absoluta de condemnar algo quant no tens les proves suficients per a fer-ho .

I ho vinc a dir perquè conec el cas concret del xicot de Gandía , del qual conec la seua veritat pel mig d'un familiar d'ell i client meu de Gandia , i que és que eixa foto es va fer fa ni més ni menys que fa set anys , quant ell en tenía una vintena, en un viatje amb altres vintanyers al Valle de los Caídos, i on amb plà de xunga es va fer , no sòls ell, els amics també, la foto de marres que tant de mal de caps li està reportant i que ha segut peixcada del facebook, però també al mateix temps i lloc es feren altres fotos amb el salut marxista del puny en alt , però que curiòsament no han aparegut en la premsa : Si estes haveren aparegut havern desvirtuat les altres al demostrar que tot es va fer sense intenció ninguna, sòls era caxondeo de gent jove . Este xicón està prou tocat moralment al vore com alguns han aprofitat brutament per a fer-li mal al Partit Popular a costa de algo sense més trascendéncia que una tontería de joventut . 

Així que coneguent este cas concret, com voleu que em definisca sobre el altres ? En tot cas sòls puc dir que aquells dels altres actes apareguts que sí que tinguen un fons feixista no sòls deuen de ser condenats , si no que el PP deu de prende messures i no mantindre en les seues files a gent amb eixa ideología . Però per a això hi haurà que estudiar cas per cas i no ficar-los tots en un mateix sac. 

Ara bé, no caigam en jutjar sòls a una sòla part dels anti-demòcrates, jutjem també a aquells que defenen altres sistemes totalitaris com els de Cuba o Corea del Nord i li riuen les gràcies als Willy Toledo, Castros o Maduros de torn . 

5 comentarios:

  1. De radicales va la cosa…..
    La palabra radicales corresponde al plural del término radical y de acuerdo al contexto en el cual según se utilice ostenta varios significados.
    En la política, por ejemplo, ideología radical es aquella postura política o posición que busca siempre ir al fondo de las cosas. Independientemente del movimiento político o de la ideología que se trate, quienes impulsen un pensamiento radical extremo, intentarán a través de sus propuestas, o por cualquier otro medio de protesta, llegando incluso a la violencia para lograr su fin deseado, y con ello establecer un cambio en las estructuras sociales o políticas en vigencia.
    Por otra parte y en un contexto totalmente diferente como es el de la química, se denomina radical libre a aquella molécula que puede ser tanto orgánica como inorgánica y que en su presentación es generalmente inestable y por lo tanto ostenta un importante poder reactivo.
    También, el término radical es sumamente popular en España, ya que de esa manera se define a aquellos partidos Políticos ó organizaciones y personas que siguen y se encuentran ó son alineadas y adoctrinadas en ideologías y posturas que van en contra de lo que se propone en la constitución Española.
    Bbs…


    ResponderEliminar
  2. Saps que passa Enric? Que com PSOE Bloc i EU, com be es veu a Tavernes fan exactament lo mateix que el PP pero volent colocar mes gent...

    Clar... han de voler donar la imatge de ser diferents del PP. Aixi la prensa afi al PSOE vol fer de JJ un alcalde progre u amb taranna quan la veritat es que en els plenaris es viu un ambient feixista per pat de part del public i de JJ... que coses. Supose que ells alcen el puny i no la ma...

    Per cert els comunistes han matat millons de petsones a dotzenes de paissos. Aci en Tavernes tambe van matar gent i les actituds de Bononat tots les coneguem. Per que ningu critica a Jareño kuan es fa fotos en el puny alçat amb la fals i el martell darrere?

    ResponderEliminar
  3. Ya hacía tiempo que no publicabas un artículo con tu típico "soy amigo, familiar, vecino, conocido, enamorado de". Lo echábamos de menos.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. ¿ Y qué quieres, que me calle lo que sé y que sigan difamando a esa persona ?

      Eliminar
  4. Callar tu???

    Primer es posen d'acord el PP i el Bloc, que aconsegueixen que tu calles.

    ResponderEliminar