sábado, 10 de agosto de 2013

RESUM SETMANAL

Setmana mogudeta com s'esperaba pel pleno, però menys per sort del que esperabem .

S'ha parlat i molt d'èste però també del Secretari a arrèl d'una nota d'apio dels sindicats de funcionaris locals , i de Carmen Canet arrèl de la nota dela Consellería de Presidència sobre la paralització de la moció de censura .
I la propera setmana ? En principi no s'espera ninguna novetat més en quant a la moció donat la paralització judicial en Agost , però tampoc esperabem la de Consellería , així que ja vorem .

I com sempre vos dic , açí estarem per a contar-ho i comentar-ho . Bon cap de setmana i fins al Dilluns .

Páginas vistas
Gráfico de las vistas de la página de Blogger


EntradaPáginas vistas
188
03/08/2013, 22 comentarios
176
07/08/2013, 15 comentarios
135
128
02/08/2013, 26 comentarios
127
124
06/08/2013, 14 comentarios
111
05/08/2013, 6 comentarios
98
05/08/2013, 15 comentarios
98
07/08/2013, 7 comentarios
83






5 comentarios:

  1. Tema parking:
    Per a que volia el govern 50.000 euros si el que volien fer al parking costa menys doliners?
    Ni la cotorra que te informació de primerissima ma ha desglossat com s'anaven a gastar els 50.000 €.
    EL GOVERN TE UN MARRÓ per a justificar eixos 50.000€. Algo fa olor, no cregueu?

    ResponderEliminar
  2. Mala olor?? Que va, que va. El problema és que el PP fomenta la seua mala excusa en què en Internet hi ha tanques més barates, tanques que evidentment ni estaran homologades i segurament es trencaran només de mirar-les i estarem en les mateixes. No sap el PP que el 99% de les vegades qui compra barat (tan barat!!) compra car per què ha de tornar a comprar però aquesta vegada en bones condicions?? Jo trac dos conclusions:

    1.- el PP dóna com a mala excusa per bloquejar el poble i les seues instal•lacions el preu donat, quan ells han gastat a mans plenes. Per a mi és una excusa insuficient, per al meu poble vull el millor.

    2.- parlen no sé de factures inflades, potser creuen que tots fan igual que ells i ara que se sent tantes coses del PP sobre la seua financiació, por tinc de pensar algunes coses...

    ResponderEliminar
  3. Xe pero si ho tens clar com l'aigua.
    Les barreres i servici de ticquets posats per ells quan governaven no ha durat ni una rosa, que se sol dir. Des del primer dia que tot son problemes per entrar i eixir pel mal material que es va posar, i si no dis-mo-ho a mi que ho he patit prou voltes i no d'ara, ja fa algun any, i això ho va posar ells. Clar, cada dia mes malament i pitjor funcionamnt i damunt tenien la barra de ciriticar als d'ara perque es trencaven i dir que no feien res per a reparar les coses, i ara que busquen material bo i per a dur... a la primera cullerà, mosaca. Van i voten que no.
    No els importa res al poble.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Als que tenen avandonat el parking desde març, sense moure un dit, a eixos si que els importa.
      Igual que el renting que han fet. En lo barats que estan ara els cotxes i van ells i fan un renting de mes de 3000 € per uns vehicles que no son tot terrenys, que es el que es pretenia. Un balafiament dels recursos impressionant.
      Si el material del parking es tant bò, aporteu el pressupost a l'oposició a vore si ells consehueixen els mateixos materials i condicions d'instal.lació i garanties a un preu més baix. I no ho fareu perquè saveu que els PREUS ESTAN UNFLATS i se us voria el rabo.

      Eliminar
  4. Hi ha que parlar del parking en conjunt i no demanar un talo en blanc de 50.000€. Que volen fer en eixos 50.000€? Ningú ho ha dit encara. Que expliquen el que volen fer en el parking i despres el PP que vote el que crega però talons en blanc no.

    ResponderEliminar