sábado, 24 de agosto de 2013

REPÀS PREMSA DIGITAL , noticies locals

Huí sòls veig en Las provincias una noticia sobre la nota de premsa del PP solicitant un pleno extraordinari .

13 comentarios:

  1. Ningú li ha dit al sr. Juan que torne de vacances. Si ell ha decidit delegar en Borràs, este pot perfectament convocar el plenari per a setembre.
    El que estiga o no Jordi, no canvia res en les votacions, perquè el govern continua estant en minoria.
    Així que en les mans de Borràs està que és BAIXEN LES CONTRIBUCIONS, que es solucionen els problemes del parking, que s'arregle l'aore acondicionat del jutjat, i QUE ELS SOUS DELS POLÍTICS SIGUEN REBAIXATS.
    Sr. Borràs, si es veritat que vosté és d'esquerres, ja tarda en convocar el plenari.

    ResponderEliminar
  2. No van a convocar-lo. No volen ni rebaixar-se el sou ni baixar les contribucions.
    El seu sou no es toca i les contribucions tampoc, que després no tenen per a festiverns, macrocavalcades de reis i botifarades que tant els agrada, això sí, a costa dels contribuents.
    Si tots savem que teniu diners per al que voleu.
    I ja no parlem, lo dur que esteu treballant per a baixar l'atur de Tavernes. Teniu 30.000 € per a que les xicotetes i grans empreses contracten a gent i encara no han mogut ni un dit.

    ResponderEliminar
  3. Pel que pareix en setembre no hi haurà plenari extraordinari (sols has de visitar la cotorra per coneixer el que va a fer el govern).
    Això vol dir que per a festes els usuaris no podràn utilitzar el parking.
    I en octubre tindrem a la gent calenteta demanant que es baixe l'IBI i expectants en vore si els politics tenen algo de sensibilitat i es baixen els sous.
    A no ser que el sr. Borràs convoque un plenari per a setembre, pareix que haurem d'esperar a octubre a que torne de vacances el jornaler de la política.

    ResponderEliminar
  4. Tavernes no te ajudes per a programes de joventud de la Dipu però molts pobles de la Safor si.
    Pee que serà? No hem denanat ajuda o l'han denegat?

    ResponderEliminar
  5. L'any passat ja era president de la Mancomunitat el sr. Jordi Juan i els van donar 3.000 €. No els hauran demanat perque està de vacances?

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Però està Borràs, què és ara l'alcalde no?

      Eliminar
  6. Enrique, vull donar-te la enhorabona per tindre un blog amb molta activitat i en el que es plantejen temes sense casar-se amb ningú.
    Altres blogs com el ventilador o la cotorra, compta en administradors polaritzats i clandestins.
    Molts dels temes que has tret estos dies, sobre tot el de la piscina, m'han fet vore que els que ara ens governen tenen poc interés en aquestes infraestructures de les quals el poble ja ha desembutjacat 2'5 milions d'euros i ara és queda tot parat i no se li vol trobar ninguna solució, o ens la traguem o ens desfem d'ella, però que no estiga com ara en el limbo.
    Altra cosa que volia dir-te és que este més es reflectiràn a les llistes de l'atur els nous parats de FG, Tavervall i M Compac, i no estaria mal que els polítics foren un poc més sensibles en està situació i és rebaixaren el sou.
    I per últim, amb la que estä caiguent i amb alguns que ja no arriven a final de mes, podrien baixar el gravamen de l'IBI del 0,48 al 0,40.
    Res mes que animar-te a continuar amb la bona feina que estàs fent, avant!

    ResponderEliminar
  7. Com poden donar l'excusa de que no pot fer-se un pleno en setembre per que l'alcalde està de vacances?

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Exacte, no hi ha excusa. Tenim alcalde? Sí, i és Victor Borràs. Camvia algo en que no estiga Jordi? En res, están en minoría, tant amb Jordi com sense ell. En Tavernes 7 o 8 son minoría. Han perdut la majoria al plenari. Ara aquesta majoria demana un plenari per setembre per rebaixar l'IBI que és d'escàndol i Victor pot fer-ho.

      Eliminar
  8. Baixar el coeficient al 0'40 és tindre els mateixos ingresos per IBI que en 2012.
    El pressupost de 2012 va tindre molt de superavit i és el que ara està vigent.
    No poden negarse a baixar el coeficient i ha de ferse ja per a complir els terminis legals i que siga vigent en 2014.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Jordi s'ha calfat poc el cap en buscar inversions. L'ultima és que no ha demanat la subenció per a joves a la diputació, com si han fet Benifairó i Simat.
      Pareix ser que el sr. Juan vol que totes les inversions per a Tavernes isquen de la butjaca dels veïns i per això no vol baixar la contribució.

      Eliminar
  9. Estarà calent per l'affair Diputació-menjadors socials, amb la tabarra que li han pegat amb els xiquets famèlics, que si la Dipu del PP paga la replaceta del tio Juliet, etc.
    Caldria que la Cotorra, que és la única del govern que no està de vacances explique si s'ha demanat o no i en cas negatiu el perque.
    O que Enrique aprofite el plenari de dijous i s'entere.
    Travessem a vore qui es xivata?

    ResponderEliminar
  10. A mi me agrada el comentari de vallereta referent a esta noticia en las provincias:

    Vallereta

    #1 La oposición ha solicitado la celebración de un pleno urgente y extraordinario en septiembre? tres días después de que el alcalde iniciase el martes las vacaciones. Cada uno que saque sus conclusiones. Y más insólita resulta la propuesta cuando al hecho de las vacaciones del alcalde, se une que septiembre ha sido históricamente declarado inhábil para plenos por que Tavernes celebra a mediados de mes las fiestas patronales. Y encima no hay ningún tema ni urgente ni extraordinario que no pueda esperar un mes hasta el pleno de octubre. Cada uno que saque sus conclusiones sobre el verdadero objetivo de esta propuesta.El punto de los sueldos se acordó tratarlo en el pleno de octubre. Ese tema, Sr. Vidal, a propuesta suya y por eso lo dejó sobre la mesa, se consensuó en el pleno del día 5 de este mes de agosto para estudiar en comisión y a debatir en el pleno de octubre. Hemos visto el consenso del PP y como cumple su propio palabra. Vergonzoso que Vidal y el PP no sean capaces de cumplir ni su propia propuesta. Manolo Vidal ha mentido a alcalde y a todo el pleno.

    Respecto al IBI. Miente el PP como nos tiene acostumbrados. Miente el PP porque sabe que existe la promesa de Gerencia de Catastro de bajar el valor catastral y con él, se bajará el IBI para el 2014. Sólo falta la autorización del Consejo de Ministros. Una vez más el PP ha roto el consenso que se alcanzó en su día en el pleno de ir todos a una en el IBI. Se acordó en el pleno y ahora el PP rompe el acuerdo. Y miente con las subidas, porque la subida global del gobierno actual del 2011 al 2013, ambos inclusive, es del 28 %, y de ese 28% mucha culpa la tiene Rajoy, al incrementar los valores catastrales vía presupuestos del Estado. Por el contrario, se callan que el gobierno del PP con Vidal al frente subió un 50% el IBI entre el 2007 al 2010.

    Respecto al aire acondicionado del juzgada, una nuevo mentira. No lo aprobaron porque no quisieron. En la misma sesión se aprobaron otras modificaciones de crédito con las mismas condiciones, con vinculación de diversas inversiones. ¿No será que no se aprobó, como oímos en el pleno des de la oposición, para que el secretario local del Bloc, funcionario en el juzgado, no esté fresco? Lo que no era válido el pasado día 5 ahora es urgente. Lamentable.

    Y del parking y la piscina que vamos a decir que no sepa Tavernes? Quienes nos metieron en este berenjenal y quienes nunca han hecho nada por solucionarlo durante años ahora piden soluciones, ya no pueden esperar ni a octubre. La piscina está inmersa en un proceso de concurso de acreedores y el pleno de Tavernes, con el voto del PP, aprobó que las actuaciones del Ayuntamiento se supeditarían a lo que se indicase en ese proceso judicial. Otro consenso y decisión del pleno que rompe el PP .

    ResponderEliminar