viernes, 2 de agosto de 2013

NOTA DE PREMSA DEL PARTIT POPULAR

El portaveu del PP, Manolo Vidal, invita PSOE i Compromís a sumar-se a la proposta en atenció a l'increment de la desocupació en els últims 2 anys i Vercher recorda que esta era una dels seus principals propostes electorals.

EL PLENARI DE TAVERNES APROVARA UNA REBAIXA D'UN 20 % DEL SOU DELS POLÍTICS AMB ELS VOTS DEL PP I LA REGIDOR KARINA VERCHER


El portaveu del PP a Tavernes Manolo Vidal i la regidora progressista Karina Vercher han anunciat que dilluns que ve el plenari de l'ajuntament de Tavernes de la Valldigna aprovarà una rebaixa del 20 % en el sou que perceben els regidors del govern i de l'oposició per a ajustar les seues percepcions econòmiques en resposta moral al ràpid increment de la desocupació que s'ha produït a Tavernes durant els últims mesos. 

El portaveu del PP Manolo Vidal ha lamentat que Tavernes de la Valldigna siga una de les poques ciutats valencianes en què la desocupació ha augmentat durant els últims mesos, alhora que el govern municipal ha reduït partides claus d'inversió en foment de l'ocupació i formació ocupacional. Per a Vidal “els polítics tenen l'obligació moral d'ajustar les seues retribucions a la situació econòmica dels ciutadans i considera que una reducció del 20 % en les percepcions dels polítics està més que justificada donada la tràgica situació de desocupació que està vivint Tavernes”.

Karina Vercher ha desvelat que tant Compromís com el PSOE es van comprometre amb ella, abans de la investidura de l'alcalde Jordi Juan, a aplicar una baixada del 20 % en el sou dels polítics vallers però que una vegada en el govern Jordi Juan  I Carmen Canet només van realitzar una baixada del 5 % en els sous de l'alcalde i els regidors amb dedicació en el govern. A més Vercher ha recordat que la rebaixa en el 20% del sou dels polítics era una proposta molt important del seu programa electoral. “Potser per a alguns els programes electorals estan fets per a oblidar-los, però eixe no és el meu cas”. Vercher ha afegit que “espere que al final PSOE i Compromís s'unisquen a la proposta en compte d'intentar boicotejar-la com van fer en la comissió de dimecres passat”.

Finalment Manolo Vidal ha afirmat que amb l'estalvi que generarà esta mesura, l'ajuntament podria pagar més de 100 beques per al menjador infantil i finançar quasi al 100 % la quota municipal del pla d'ocupació promogut per la Diputació de València per a subvencionar la contractació de treballadors en desocupació.

                                        MOCIÓ PRESENTADA PEL PARTIT POPULAR:

 El Grup Municipal Popular de l'Ajuntament de Tavernes de la Valldigna i en la seva representació el portaveu Manuel Vidal Almiñana, d'acord amb el que estableix el Reial Decret 2568/1986, de 28 de novembre, pel qual s'aprova el Reglament d'Organització, Funcionament i Règim Jurídic de les Entitats Locals, segons l'article 91.4,

Sotmetem a la consideració del Ple Ordinari de data 5 d'agost de 2013, l'Ajuntament de Tavernes de la Valldigna, aquesta MOCIÓ relativa a les retribucions percebudes pels representants polítics municipals per qualsevol concepte i tant les referides a regidors i alcalde en el govern com als membres de l'oposició

EXPOSICIÓ DE MOTIUS

La situació econòmica que està travessant des de fa uns anys el nostre país i per tant els veïns del nostre municipi és realment dramàtica. Això implica que les ajudes socials adquirisquen encara més si és possible, una preponderància a tenir en compte en la designació dels recursos municipals ja que en tot moment estem parlant de necessitats bàsiques per als nostres veïns.

 Els representants municipals no podem quedar-nos al marge sent conscients com som d'aquestes necessitats i sense entrar a valorar si els imports retributius són o no els adequats, el que és ben cert és que la gravetat de la situació econòmica i social actual requereix un nou compromís i més quan recentment s'ha deixat sense cobrir les necessitats nutricionals d'un nombre considerable de xiquets de la nostra ciutat segons una proposta dels mateixos serveis socials de l'Ajuntament.

D´altra banda remarquem que fins a la present legislatura, les tasques de secretaria i suport d'alcaldia han estat realitzades a través d'una persona de la seva confiança. Actualment són realitzades pel secretari d'alcaldia i pel Gabinet de Premsa, ambdós de lliure designació per l'alcalde, amb la qual cosa s'incrementen els recursos econòmics en càrrecs de confiança.

Per tant, davant la necessitat de destinar més recursos municipals per a cobrir les necessitats socials a Tavernes de la Valldigna, és pel que proposem que s'incoe expedient i que s'eleve finalització de l'expedient al pròxim ple convocat després del ple del 5 d'agost per a assolir els següents

ACORDS

Primer. - Una disminució en les retribucions del 20% de la quantitat que per qualsevol concepte es perceba, atenent a la condició de representants municipals, d'aquest Ajuntament a tots els regidors inclòs l'alcalde.

 Segon. - Amortització del lloc de Gabinet de Premsa que és de designació directa i que ja en el seu dia es va acordar amb el vot en contra dels regidors del Partit Popular.

Tavernes de la Valldigna, a 29 juliol 2013
Manuel Vidal Almiñana

26 comentarios:

  1. Ara voras al PSOE, EU i Compromis dir que els mes de 100000 euros anuals que li costen Victor i JJ als vallers encara son pocs diners per a uns liders de lesquerra nacionalista, socialista i comunista com ells.

    Hi ha qui en 400 euros sl mes ja te prou i no es mereix ni beques de menjador i hi ha alcaldes que en 40000 euros no tenen ni per a començar.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Si el sr. Juan vol guanyar més diners, que torne a la universitat a impartir clases en mitja jornada. Estic segur de que allí no guanyava tants diners com a l'ajuntament. A vore si tant de presumir i resulta ser altre JORNALER DE LA POLÍTICA

      Eliminar
  2. Esperem que els nostres polítics (govern i oposición) és baixen el sou i retribucions, per a sensibilitzar-se de la situació de greu crisi económica i més després de la trista noticia d'ahir amb la que l'empresa Federico Giner ha i la seua filial IMC han acomiadat a més de 120 treballadors. Bona ocasió per donar eixemple a la ciutadania de que els polítics s'adapten a la greu situació per la que passa Tavernes. I també una bona ocasió per a que el nostre alcalde, el sr. Juan complisca amb allò que anava pregonant en la seua campanya electoral on deia que NO ERA UN JORNALER DE LA POLÍTICA. Esperem que done pas a la votació per a que la majoria del plenari decidisca, tal i com establix les regles democrátiques.

    ResponderEliminar
  3. Pareix que a Bufante se li acava el txollo. Però que no patisca, perquè a la cotorra pot continuar desemvolupant la mateixa feina que realitza al gavinet de prensa. Esperem que li mantinguen el sou que cobrava a l'ajuntament.

    ResponderEliminar
  4. Ja voreu com el sr. Juan, en un nou acte dictatorial impidix pasar a la votació. Espai sr. Juan no l'imputen per prevaricació. Ningú entendria que en la situació que tenim a Tavernes amb més de 2.000 aturats, es negara a baixar-se el seu sou. Recorde les seues paraules en campanya electriral: "JO NO SOC UN JORNALER DE LA POLÍTICA".

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Però com pots dir això? Estic segur que Jordi és un democrata dels peus al cap i donara pas a la votació de la moció. I també et dic que no tindrà cap problema en baixar-se el sou, ja ho voras el dilluns!

      Eliminar
    2. Ja voràs com si al plenari es vota per majoria baixar els sous i retribucions, votaràn a favor. El govern sap la situación de gru crisi per la que passa Tavernes i no possarà pegues a la baixada de sous i retribucions. Ells son conscients que hi ha que donar eixemple a la ciutadania i més amb la que està caiguent.

      Eliminar
  5. Ciao Bufante. Si voleu autobombo, contracteu-lo a la cotorra.

    ResponderEliminar
  6. Ningú entendria que amb la greu situació de crisi económica, l'alcalde impedisca la votació per intentar mantindre el seu sou. Esperem que siga veritat això de que no és un JORNALER DE LA POLÍTICA.

    ResponderEliminar
  7. El primer que tenen que fer es llevar el gabinet de prensa, que no hi ha cap ciutata del poble que sapia aixo per a que aprofita..altre gasto totalment inecesari.
    Aaaaah! I cobra poquet sueldo el xic




    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Encara no conseguisc comprendre per a que es va fer aquest gavinet de prensa. Em pareix sobredimensionar de forma inutil l'ajuntament. Esperem que així siga.

      Eliminar
  8. Si jo fora Jordi llevaria a Amador i deixaria a Bufante.
    Bufante fa més faena que Amador. El PP sols diu que lleven el lloc per estalviar, no diu que lleven a Bufante.

    ResponderEliminar
  9. Jordi Juan, el GRAN JORNALER DE LA POLÍTICA!

    ResponderEliminar
  10. Cada vegada que veig l'entrevista de Jordi Juan a La Veu de la Valldigna i al diari Safor, que va fer durant la campanya electoral de 2.011, més és veu l'estafa democrática d'aquest xic.

    http://www.youtube.com/watch?v=fB9Wbj8ESKo
    http://bloctavernes.blogspot.com.es/2011/04/jo-no-soc-un-jornaler-de-la-politica-la.html

    Vejeu-la i voreu com no ha complot res del que pregonava. Fum i més fum sr. Juan.

    ResponderEliminar
  11. A Xeraco ells van retallar els sous del govern. Recordem que allí passa al revés, el PP governa amb minoría.

    ResponderEliminar
  12. Molt bé!antes havien d'haverse baixat tots els polítics el sou. Ara que els diners els destinen a la gent que no té ni per a menjar.

    ResponderEliminar
  13. No sigau ignorants, ja voreu com no es baixen els sous ni lleven a Bufante. Estos del bloc saben torejar molt be al PP, aprovaran alguna coseta per a que callen pero les coses importants faran el que Jordi voldrà.

    ResponderEliminar
  14. La moció no proposa una reducció dels sous i retribucions respecte a l'anterior govern, si no una reducció del 20 % respecte als actuals sous i retribucións degut a la situació económica i d'atur per la que travessa Tavernes.

    Per tant, no cal anar fent tant de números. Es tracta d'actualitzar els sous i retribucions a la situació actual. O dit d'altra manera, és donarlos un bany de realitat als que ens governen.

    A més, és dediquen a fer números i damunt els fan malament. I es pot vore amb el següent eixemple en el que s'han utilitzat els vostres numeros.

    Manolo Vidal quan era alcalde tenia una retribució mensual en brut de 3.304 €.

    La rebaixa es va anunciar en un 25%, i el 25% de 3.304 € son 826 €.

    Si li restem al sou de l'anterior alcalde que era de 3.304 € els 826 € ens queda un sou en brut rebaixat de 2.478 €.

    Actualment Jordi te una retribució en brut de 2.824 € (i son números del Cotorros), és a dir, 346 € més del que va anunciar que cobraría.

    Vegeu com no quadren els números?

    Però torne a repetir, el que es tracta és de sensibilitzar-se amb la situació económica de Tavernes, on la xifra d'aturats és dispara amb eixos 124 treballadors de FG que faràn pujar espectacularment les xifres d'atur a Tavernes.

    ResponderEliminar
  15. En Tavernes els sacrificis han de ser per a tots iguals. El que no pot ser és que a nosaltres ens pujen els impostos i que ens estrangulen econòmicament parlant i que l'alcalde i companyía continuen cobrant com si ací no passara res.

    ResponderEliminar
  16. Enric per favor no sigues mai com la Cotorra. Ja han començat a mentir. Trauen els sous i.per justificar la rebaixa exclouen la mitja dedicacio a la que va renunciar Karina com si haguera estat idea de JJ...

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. I és deixen la dedicació del sr. Llacer.

      Eliminar
  17. Menys mal que anem destapant entre tots les mentires y manipulacions de la cotorra. Ja va preparant el terreny pel plenari del dilluns. Va presentant dades i números per a tractar d´evitar la baixada dels seus sous. El jornaler de la politica veu en perill part del seu jornal.

    ResponderEliminar
  18. Per que la Cotorra no conta el sou de Bufante?
    Bufante te un carrec politic de nova creaciö que costa un dineral al poble.
    Ademes els sous dels del PP no son corrected

    ResponderEliminar
  19. Els numeros que han de portar a la reducció dels sous no han de ser els dels sous de l'anterior govern, si no els sous que es paguen a Tavernes per a aquells afortunats que tenen feina. Hi ha que equiparar els sous dels polítics amb els sous que es paguen a Tavernes. Els mileuristes han sufrit una baixada de més del 30% en els seus salaris. I encara gràcies que treballen i cobren, perquè a Tavernes tenim més de 2.000 persones que ni una cosa ni altra, i ara suma-li els 124 treballadors de FG que han anat al carrer. Amb els diners que s'estalvien en sous, poden anar destinats a politiques de benestar social i foment del treball.

    ResponderEliminar
  20. Demà dilluns, el sr Juan té l'oportunitat de demostrar que no és un JORNALER DE LA POLÍTICA i que és un democrata. Tot dependrà de si dona pas o no a la votació de la moció. Serà capaç el sr. Juan de demostrar demà al poble de Tavernes que no està en política per diners? La resposta dema al plenari.

    ResponderEliminar
  21. - DINERS PER A POLÍTICS = + DINERS PER A FOMENT DEL TREBALL I BENESTAR SOCIAL

    ResponderEliminar