lunes, 12 de agosto de 2013

NOTA DE PREMSA DEL PP


En el passat ple el PP va tornar a demanar explicacions al govern del sr. Juan pels 1.368 € cobrats pel cap de policia el passat mes en concepte d'hores extres. “Ja ve sent habitual que se li paguen moltes hores extres al Cap de la Policia ja que no fa molts vam denunciar que hi havia cobrat 1.700 € pel mateix concepte i, en data de hui, el sr. Juan no ha donat cap explicació. Pareix que els retalls del sr. Juan no afecten tots per igual”

Mentres l'alcalde li paga al cap de la policia importants quantitats per fer hores extres llegim en premsa que, en els últims dies, s'ha produït una nova onada de robatoris a Tavernes i en la seua platja. Inclús van robar en una gelateria que es troba pocs metres de les dependències de la Policia Local de la platja. Esta notícia haguera hagut de motivar una augment de la presència policial en el carrer però va succeir tot al contrari. La setmana passada va haver-hi un moment en què només hi havia un agent en el carrer per a tot el poble i la platja i, eixe mateix dia a la vesprada, només hi havia en el carrer un agent de policia i dos interins de la bossa de treball. Estos fets evidencien la mala planificació dels servicis de la policia local de Tavernes que vénen a donar la raó a les manifestacions d'un sindicat que advertia de la falta d'efectius policials que tindríem a Tavernes este estiu. ¿Per a què ha comprat l'ajuntament nous cotxes de policia, que ens costen més de 100 €/diaris, si no hi ha policies per a conduir-los?

És el moment que l'alcalde i el seu regidor de policia posen orde, garantisquen la seguretat dels veïns i turistes que ens visiten i que, finalment expliquen que està passant amb la seguretat de Tavernes i les hores extres que estan pagant-li al cap de policia.

No volem acabar sense felicitar a la plantilla de la policia local per haver evitat recentment un segrest i per l'esforç que realitzen diàriament a mantindre l'orde i la seguretat a Tavernes a pesar dels seus responsables polítics.

 

2 comentarios:

  1. I damunt de deixar el poble sense vigilancia va Jordiet i li paga un dineral d'hores extres i li dona la plaça de jefe.
    El mon al reves. En lloc de tirar-lo al carrer el premia.

    ResponderEliminar
  2. Només un policia per 80.000 habitants entre poble i platja..!!!!! Falla mes el govern municipal que una escopeta de fira

    ResponderEliminar