lunes, 5 de agosto de 2013

HUÍ PLENO I DE DEBÒ

I es que si divendres quant publicarem l'article sobre el tema i no coneguent encara la nota de prensa del PP sobre la moció que van a presentar per a retallar els sous dels Regidors i eliminar la plaça del Jefe de Gabinet de Premsa , ja preveiem un pleno mogudet per les propostes del PP per a modificar la representació del ajuntament en certs orgues supramuniciplas, el que ja va intentar en el pleno passat i va ser parat per l'alcalde , així com davant la possiblitat anunciada per Karina Vercher de no aprovar ni una sola modificació de crédit més mentres no es cobriren certes partides no atesses , i s'en pressenten varies , amb esta moció ja de segur que anem a trovar-nos vist el vist fins al moment , amb un pleno almenys intens i previssiblement llarc : Tal i com vos vaig dir i li vaig dir Divendres a un regidor de l'opisició i este va assentir , anirem berenadets, pixaets i amb una bambolla d'aigua doncs el pleno d'Agost promet ,  demà vos ho contarem .

 Si es que quant Manolo Vidal em va dir a l'eixida del darrer plenari de Juliol que en este s'anaven a enterar de que estàn en minoría per algo era ...

6 comentarios:

  1. Enrique, per motiu laborals no podre anar a vore el plenari. Podries fer-nos un mini resum. Del més gros. Per eixemple; modificacions de crédit que s'aproven i si es vota la moció del PP i Karina. A modo telegrama.

    Gràcies per adelantat.

    PD: Entenc que no puga ser. Enhorabona per la cobertura que estàs donant. No és gens fácil compaginar la dedicació que li estàs donant al blog i la feina.

    ResponderEliminar
  2. No disposse en el meu domicili de la platja dels mitjans necessaris per a fer un article deixe caire , pel que fins a demà a mitjant matí no podré , ho sent .

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Podrem esperar fins demà. Segur que l'article no tindrà desperdici.

      Eliminar
  3. Per a ampliar la teva informacio, Karina Vercher va dir que no aprovaria cap gasto mes si no saprobaven els 15000 euros que feien falta per a les ajudes de menjador infantil. La regidora argumenta que si no hi han diners per als xiquets tampoc hi han per a cabalgates, assessors i rentings de cotxes de policia molt per sobre del preu de mercat.

    ResponderEliminar
  4. Per a ampliar la teva informacio, Karina Vercher va dir que no aprovaria cap gasto mes si no saprobaven els 15000 euros que feien falta per a les ajudes de menjador infantil. La regidora argumenta que si no hi han diners per als xiquets tampoc hi han per a cabalgates, assessors i rentings de cotxes de policia molt per sobre del preu de mercat.

    ResponderEliminar
  5. Xe Enrique avui el deixarán entrar?

    A vore si et passa com el famós dïa de la Moció de Censura!!!!

    ResponderEliminar