martes, 6 de agosto de 2013

El quadern denuncia : PERÒ, ES QUE NINGÚ PENSA PARAR ESTA HORTERADA ?

Teníem l'esperança de que sòls fora en una part del edifici i sòls per motius dels actes culturals previstos per als que s'ha de pagar per vorel's ... però no, l'horterada va a ser completa i van a tapar tota la tanca completa de l'escoleta . 

Mira que son ganes de desgraciar l'imatge d' un edifici que suposse tendría al hora de dissenyar-lo un estudi i una idea per part del dissenyador !!!   Que reclame !!! 

Es veu que alguns no donen per a més , que tenim que fer !!! 

6 comentarios:

  1. Estan ignorante Enrique

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. "Estan ignoran-te, Enrique" o "Es tan ignorante Enrique"? Més bé la segona, perquè Enrique demostra de nou no tenir ni idea del que parla. Informa't millor, que les amolles sense coneixement de causa. Parla amb el dissenyador, parla, que de segur, com la pràctica totalitat de l'univers universal, serà amic teu, familiar, conegut o veí per part de mare o de pare. I sobre les "horterades", direm com aquell: tal vegada el bon gust és la cosa millor repartida del món: tots afirmen tenir-ne prou. Pel que fa a tu, només cal llegir el Quadern, trobar-se amb acudits masclistes, xenòfobs, tipografies diferents, colorins, imatges que acompanyen a textos escollides pel teu pitjor enemic...

      Eliminar
    2. I si tan mal ho fem , per a que entres a patir en este blog ?

      Hi han altres que , de segur que com t'expresses, t'garadaràn més i a més son més professionals, tenen varis redactos i fotògrafs, jo soc sòls un aficcionaet que començà açò com un entreteniment i forma d'expressar allò que alguns em vetaben, però que ha agradat, les xifres ho corroboresn , a molts i per això intente dins de les meus possiblititts i temps, que son pocs , trauere algo digne .
      El que passa es que tan sòls conte amb un ordinador portàtil , un mòbil i poc més i no puc arrivar, ja voldría jo, a la qualitat i bon fer de altres blogs com La Veu o La Cotorra, dos bons exemples de , sense entrar en el contingut, ahí cada ú el que pense, de bon fer i qualitat de treball.

      Però bé, hi ha el que hi ha i si t'agrada ho compres i si no ... tenim altres alternatives gràcies a deu , jo les solc llegir totes a diari perquè a més informat , més lliure per a decidir amb que en quede i amb que no .

      Tú mateix .

      Eliminar
  2. No van a parar no. I continuarà amb el taller d'ocupació.

    ResponderEliminar
  3. A vore si XEQUINFUMFA s'espavila i ho legal.litza tot per al taller ocupacional. Esperem que es tramite una llicència i un butlletí de la llum per a tindre LEGAL les instal.lacions de la guarderia.

    ResponderEliminar
  4. Entre XEQUINFUMFA i VAN DAMPASTRE, no en fan una bona. Eixa guarderia esta gafà per als del bloc. No saven fer res be. Tot és un despropòsit el que estàn fent. I demà comença el taller de cuina de la toscana. Encara que per la falta de suministre el.lèctric LEGAL es podria dir la FOSCANA!

    ResponderEliminar