viernes, 23 de agosto de 2013

NOTES ACLARATORIES

SOBRE ALCALDES EN FUNCIONS

Hem sentit rumors de que Jordi Juan està de vacances, que ho està , i de que en vers de delegar l'alcaldía en Carmen Canet, Primera Tinent d'Alcalde , com sería d'esperar, ho ha fet en Víctor Borrás, assenyalant dits rumors que es una mostra de desconfiança cap a la primera i de afavoriment del segón, més "amiguet" d'ell : Doncs, no , si ha delegat en Víctor es perquè Carmen està de baixa per un problema físic que l'impedix una mobilitat plena , per contra la té molt limitada i per  encara un temps prudencial , i per tant ha segut ella la que ha decidit que fora altre qui assumira l'alcaldia per eixa minusvalúa física temporal que l'impediría dessenvolupar amb total garantía la tasca . He dit perquè ho se de primeríssima mà. 

SOBRE ADMINISTRADORS CONCURSALS 

Hen eliminat qualsevol referència al Administrador Concursal de la Piscina Coberta doncs el tema s'estaba embrutant i no podem permetre que es taque sense proves el nom d'un professional , pel que no insisitu que no em publicarem cap més d'eixe caire .  

25 comentarios:

  1. Enrique oblides que s'ha votat, no a una sino a dos tinents alcaldes; a Carmen Canet (1ª Tinent Alcalde) i a Llum Sansaloni (2ª Tinent Alcalde).

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Bon comentari, ara els cotorros s'inventaràn qualsevol excusa, com que Llum també està de vacances o veges a saver que inventaràn.

      Eliminar
    2. Pense el mateix que ha dit altre comentarista, i que es que Llum no dispossa del mateix temps que Víctor o Carmen i per això ha preferit delegar en Borrás .

      Eliminar
    3. I torne a dir que a Carmen no s'he la votat, ha segut ella la que ha decidit que delegue en altre .

      Eliminar
  2. Em pareix molt bè que lleves eixos comentaris, respecte a este profesional. A vore si aprenen en la Cotorra i lleven els comentaris que és van fer sobre el Secretaru Municipal, altre profesional.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Ckar per a tu els bons professionals son els que fan el que el Boc vol que facen.
      El scretari ha aprovat una oposició gens fácil. Per cintra, jordi ha sigut elegit per un programa electoral que no vol complir.

      Eliminar
    2. Xè Enrique esta si que es bona. Dius que no vas a publicar cap comentari que questione la professiobalitat de l'administrador concursal de la piscina (estic totalment d'acord amb tu) i aci dalt si permets publicar un comentari que si que questiona la professionalitat del Secretari Municipal.
      A mi em dona igual, este anònim es retracta ell sols. Ho dic més per tu, per si se t'ha passat per alt.

      Eliminar
  3. Jordi s'haguera votat a Carmen Canet encara que haguera estat en perfectes condicions: Pareix que no confía, ja no en certs membres del seu govern, sino del seu partit, i la prova la tens en que s'ha votat a Llum com a 2ª tinent alcalde.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Pense el mateix que ha dit altre comentarista, i que es que Llum no dispossa del mateix temps que Víctor o Carmen i per això ha preferit delegar en Borrás .

      Eliminar
    2. Jo també estic d'acord amb tu i amb el comentarista de dalt. Però em pregunte que fa llum de 3a tinent d'alcalde. Si sempre se la voten, serà solament pa figurar. Perquè no posen a Vanessa com a 3a tinent alcalde. Ella si te almenys mitja dedicació. Si arriva a estar Borràs malalt, ens votem a tots els tinents d'alcalde.

      Eliminar
  4. Sense parlar de l'administrador, anem a parlar de l'empresa amb fets aportats per l'actual govern fa dos anys:
    L'empresa no va voler avandona la concessió i no tenia liquidesa per acabar les instal.lacions (açò esta demostrat, ja que és van justificar que reprendrien les obres quan l'administració li tornara l'IVA generat eixe any).
    A partir d'esta data, que va ser quan Jordi va convocar al saló de plenaris, una roda de prensa per explicar la situación de la piscina, ja no s'ha sabut res més. I el que no entén ningú, és com anant a pijor la situación de l'empresa i no havent complot el seu contracte, que una part no el recindisca per buscar altra empresa concesionarioa ni que l'altra part avandone la concessió i conseguisca recuperar allò que va invertir.
    Com podràs vore Enrique, tot el que dic és demostrable i contrastable.

    ResponderEliminar
  5. I tu oblides que la segon tinent alcalde no té dedicacio exclusiva ni es mestra. Treballa en l'Hospital de la Ribera i ja em diras si no està de vacances com es pot fer carrec de l'alcaldia.

    Ara, la bona questio està en crear lios, dubtes, manipular els fets, mentir i a vore que pesquem.
    Sou els reis de la mentira i la manipulació.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. I entonces per a que la posen, per a figurar? Pos que hagueren posat a Vanesa.

      Eliminar
  6. Si després de la carteta que va enviar Jordi als propietaris i usuaris del parquing, ara ell és el que és nega a parar uns dies les vacances per buscar una solución al tema, quedarà en evidencia.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Molt bona, ara els propietaris i usuaris del parking li voran el plumero a jordi. Que li envie ara una carta diguent-los que esta de vacances i fins a octubre res de res.
      Ja saveu, per a festes, parquing tancat per desig de jordi juan a no voler sentar-se per solucionaro. A ell sols l'interesa estar de vacances i veure's un bon mojito a vora mar.

      Eliminar
  7. Jo crec que deuria de tornar per solucionar els temes pendents del parking i altres que van quedar sobre la taula, i després si vol, reprenga les vacances amb la feina feta i amb la tranquil.litat que això comporta per a gaudir d'elles.
    Crec que l'alcalde està per a estes coses i per aixó cobra el que cobra.

    ResponderEliminar
  8. Tota la raó Enrique, qui ha d'informar al poble sobre l'estat de la pisina i el futur ha de ser el govern. Ja fa dos anys que no tenim noticies de la piscina i s'han de prendre decisions sobre el seu futur.

    ResponderEliminar
  9. Enrique, lo de Carmen Canet està clar, que si no es troba all 100%, millor que agafe el testic el/la següent de la llista. Però és que la següent és la sra Llum Sansaloni.
    Confia o no confia el sr. Juan am la sra. Llum Sansaloni?

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Pense el mateix que ha dit altre comentarista, i que es que Llum no dispossa del mateix temps que Víctor o Carmen i per això ha preferit delegar en Borrás .

      Eliminar
  10. Enrique saps si s'ha procedit a homologar les aules de la guarderia de la platja per al taller ocupacional?
    És a dir, fer els plànols de les modificacions necesaries, demanar pressupost per a les reformes, legal.litzar el suministre elèctric, elaborar una memòria en la que es justifique que les instal.lacions s'ajusten a la legislació vigent,...
    Queda poc de temps per a que és donen els tallers i està tot en bajoqueta.
    I seria important que eixa inversió de 500.000 € per a formar i donar feina a 30 persones durant tot l'any no se'ns escape.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Ja et dic jo que eixos no van a fer res. Era tot una cortina de fum per quedar be de cara a la galeria. Si va ser iniciativa de l'oposició que els va presionar per a que sol.licitaren el taller. Ells no volien però era masa descarat no demanar-ho.
      I que em dius de les ajudes per a contractar gent entre l'ajuntament, la dipu i l'administració? Ja no em sabut res mes. Es tot fum, als parats ena tene avandonats!

      Eliminar
  11. Que passa avuí amb les "Bes" i amb les "Ves"?

    Dóna agonia llegir-vos.

    ResponderEliminar
  12. Notas aclaratorias sobre el IBI:

    BONIFICACIONES:

    Los Ayuntamientos pueden aplicar las siguientes bonificaciones:

    1. Familias numerosas: obtienen un descuento en función del número de hijos que componen el núcleo familiar y el valor catastral de la vivienda. El descuento no será superior al 90% de la cuota final a pagar en la mayoría de las ciudades.

    2. Vivienda de Protección Oficial: También se realizará un descuento en el recibo del IBI de, hasta un 50% de la cuota íntegra del impuesto.

    3. Sistemas de aprovechamiento térmico o eléctrico de la energía solar: Según las normativas específicas de cada ciudad, las familias que instalen este tipo de sistemas para autoconsumo en sus viviendas obtendrán una reducción del IBI de hasta el 50% dependiendo de la ciudad.

    4. Nivel de renta: los Ayuntamientos pueden aplicar un descuento al recibo del IBI cuando la unidad familiar sea propietaria de una única vivienda que constituye su residencia habitual y sus ingresos no superen un mínimo.

    GRAVAMEN

    Es un coeficiente expresado en porcentaje que ha de aplicarse a la base imponible para obtener la cuota final a pagar. Lo fija el Ayuntamiento, respetando unos mínimos y máximos que le vienen fijados (el tipo de gravamen mínimo será el 0,4% cuando se trate de bienes inmuebles urbanos, y el máximo será el 1,10%).

    CADA UNO QUE JUZGUE SI PUEDE O NO EL AYUNTAMIENTO REBAJAR SU CONTRIBUCIÓN

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Podrian bajar del 0'48 al 0,40, mientras no se produzca la rebaja catastral.
      ¿El ayuntamiento está aplicando las bonificaciones que se citan arriva?

      Eliminar
  13. Com ha rulat el càrrec d'alcalde, no? Sembla més un partit de futbol.
    Jordi porta el baló, li la passa a Carmen Canet, Carmen la para i li la passa a Llum, Lum li la passa a Borràs que remata i goooooollll! Gol del nou alcalde de Tavernes!!

    ResponderEliminar