sábado, 24 de agosto de 2013

Recorda , la propera setmana : CAMPANYA CICLA'T D'US DE LA BICICLETA

Esta propera setmana continuaràn les activitats d'esta campanya amb : 


ciclat-80026, 27, 28 i 29 d’agost, 18h00

«Des de zero» + «Zero accidents»
Curs per a aprendre a anar amb bicicleta  

Curs de circulació segura i responsable «Des de zero». Curs iniciàtic per a tot aquell, menut o gran, que mai ha pujat a una bici, o que fa milanta anys que ha posat peu a terra. 

Es treballaran dos aspectes importants a l’hora d’agafar confiança: l’equilibri i la capacitat personal de superació. 
Al curs d’iniciació són benvinguts els menors acompanyats d’un adult. Els menuts hauran de portar la seua bicicleta. Pel que fa als adults, l’Ajuntament proveirà de bicicletes adequades per a realitzar l’activitat.

«Zero accidents». Curs de conducció segura i responsable  per a qui ja empra la bicicleta durant el temps d’oci, però que, a més a més, vol introduir-la en els seus desplaçaments ordinaris urbans.

El curs compta amb sessions teòriques i pràctiques que es realitzaran tant en circuits tancats com en oberts al trànsit pels carrers del nucli urbà de la platja. Cada participant durà la seua bicicleta en perfectes condicions de rodatge. Així mateix, cal tenir una certa habilitat sobre la bici a fi de senyalitzar i mirar endarrere sense perdre el control.

Imparteix:

Aula de la Bici [www.auladelabici.org·auladelabici@gmail.com · 688 285 181]. Màxim 15 persones per curs. Ambdós cursos se celebraran simultàniament i constaran de quatre sessions. Cada sessió durarà tres hores .

Totes les activitats es dessenvoluparàn en l'escoleta de la platja, al carrer Alberic nº 15 .

3 comentarios:

  1. Podrien fer un curs a la guarderia de la platja, per a ensenyar a tramitar l'alta del suministre el.lèctric. Un curs en el que s'ensenyara també algo de ètica i a no agafar el suministre de la xarxa d'enllunenat públic.
    Hi ha gent que no sap que alimentar una instal.lació particular dwsde l'enllumenat públic és IL.LEGAL, encara que sigues l'Ajuntament de Tavernes de la Valldigna.

    ResponderEliminar
  2. Una bona mesura per agafar la bici i deixar el cotxe seria aquella amb que eixint de casa es puguera anar a tots llocs del terme i sense perill per al cicliste. Deixarieu anar als vostres fills per qualsevol lloc en bici? no. Tot el demés, cursets per a 15-20 persones i les pancartes de cicla't està molt bé, però en quant a efectivitat, quedarà com a una bona declaracions d'intencions de la mesa de mobilitat i dels polítics. Mesures a gran escala és molt difícil que en manprenguen i no crec que en facen cap.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Totalment d'acord amb tu robin. I ara que la ruta de l'antic tren tavernes-carcaixent, res de res, pitjor encara.
      Si volen una tavernes sostenible, hauràn de fer circuirs complets i segurs oer a anar en bicicleta.
      Però al final, com tu bè dius és un brindis al sol dels nostres polítics.

      Eliminar