lunes, 5 de agosto de 2013

El Quadern denuncia : VA LA PENÚLTIMA

Si fa uns dies denunciavem la situación anòmala del suministre d'energía elèctrica a L'escoleta , huí ens trobem amb el que vegeu en la foto : Uns operaris están permeabilitzant el tancat del edifici amb una tela verda com la que s'utilitza habitualment en les tanques agrícolas .
 
I jo pegunte :
 
Si es volía que des del carrer no es vegera dins del pati perquè no es va contractar un tancat més espés , com per exemple tipus veneciana , però que al mateix temps permetera la ventilació  del pati ?
Perquè el que es clar es que amb este tipus de tela poc de vent pasarà a dit pati , amb el que la ventilació será nula amb el consegüent calor de rebot : Per a evitar els danys del vent es per el que es fica esta tela en els horts , o no ?
 
O acás es una més del que denunciem una polítca "a bot de matoll" i s'han adonat que per a celetbrar ahí el que tenen previst necessiten un pati amb més intimitat i , ale, xapussa al canto i solventat ?   
 
 
Qué opineu ? 
  

8 comentarios:

  1. Un altre capítol més de "A BOT DE MATA I DE MATOLL"

    Per cert, com ha quedat el tema del suministrament el.lèctric? Ja està legal o continua la xapussa de instal.lació conectada a la xarxa d'enllumenat públic?

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. A les 12.15 hores de huí seguix igual .

      Eliminar
    2. I a què esperen per a tindreu legal?

      Eliminar
    3. Que vinga, que vinga, que vinga la llum!

      Eliminar
  2. Això que és la casa dels HORRORS? Iker Jiménez podría fer un capítol sencer de QUART MILENI!! Una guardería on misteriosament es fan xapusses i ningúa a l'ajuntament sap qui les mana fer. Estarà habitada la guardería per un esperit que en la seu anterior vida era el.lectriciste i jardiner?

    ResponderEliminar
  3. Sols per permetre estes xapusses, s'haurien de quedar sense sou durant uns mesos com a càstic!

    ResponderEliminar
  4. Sols falta que pinten el formigó de color taronja claret i el color de la Toscana.

    ResponderEliminar
  5. En eixe pati van a fer el Sete Sois? Quin és l'aforo? A quin lloc va a posar l'escenari?
    Està clar que han posat la tela verda per a que no es puga vore de fora el que pasa al pati però dins és molt menudet.
    Porten el Sete Sois a un lloc tan menut per a despres dir que estava ple de gom a gom. Si no és per eixe motiu no ho puc entendre.

    ResponderEliminar