martes, 20 de agosto de 2013

Editorial : "ALGO SE MUEVE" més si cap .

Huí no tenía previst reincidir en el tema, pero vista la bona aceptació que ha tingut l'anunci d'una nova alternativa política , dir-vos que el Diumenge es va donar un nou pas i decisiu , una gran espenta per a la materialització del projecte , amb l'acord total entre les parts assistents, unes del poble i altres forasteres, en formalitzar els acords quant abans possible i donar a coneixer la seua proposta , proposta que està tenint una gran aceptació en altres poblacions on està ja en marxa .

Vos avançe que el motiu principal de este pas endavant per part d'alguns que ja el donaren les passades eleccions i altres que ens incorporem ara a eixe pas , es el fàstic que senten , sentim , molts ciutadans de Tavernes davant unes forçes polítiques que han demostart, demostren i per desgràcia seguirán demostrant vist el vist el que queda de legislatura , que no son capaços de treballar pel poble per damunt de les seues ideologíes i enfrontaments , que en el fons ens estàn demostrant que sòls busquen quí calfa la cadira del poder en este el nostre poble el màxim temps possible , no cal que vos fique exemples concrets , massa es conegueu perquè els esteu , els estem, sofrint , probàblement en algún cas perquè son tan mediocres que no tenen altra eixida que la de viure de la política .  

Però bé , en poc menys de dos anys , eixa gran majoría que som els d'enmig , tenim l'oportunitat de inclinar el fidel de la balança cap a alternatives que son ciutadanes per damunt de polítiques i que han sorgit fruit de la ineficàcia de  les actuals propostes : En la nostra mà està .

19 comentarios:

  1. Per uns 200 vots el partit popular no va tornar a traure majoria absoluta en les pasades eleccions
    Si es presenta altra candidatura mes del tipo de Gent de Tavernes,Alternativa per Tavernes,etc lo unic que pot pasar es que el actual govern estiga molt content sabent que el PP pedra vots en altra llista electoral que damunt no traura mes de 300 o 400 vots
    Per sort o per desgracia tenim el sistema democratic que tenim i tot lo que no siga partits politics forts i en presencia en Valencia i Madrid no valen para res mes que entorpir la gestio de Ajuntaments que necessiten ara mes que mai governs forts para que es puga plantar cara a nacionalistes- catalanistes.
    Si no es aixina,timdrem gent sectaria i antivalenciana en els ajuntaments i en la generalitat

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Tindrem? Ja tenim gent sectaria a l'ajuntament.

      Eliminar
    2. Catalanistes? Sectes? De veres, lo vostre és de psiquiatra... Preocupeu-se per treballar i deixeu de dir tonteries. Que secta més gran que la vostra no hi ha en tot el món: sí, l'esglèsia catòlica.

      Eliminar
    3. Per aixo porteu a Xavi Castillo,per insultar a milers de Catolics.
      Per lo menos el sr Juan que NO vatga a les processons i siga respetuos en la gent ,ja no enganya a ningu

      Eliminar
    4. Els qui no enganyeu ningú sou vosaltres ventilaos, que vos coneixen en tots els llocs i saben els mals que heu fet al nostre poble.

      Eliminar
  2. Es pronto para analizar tu propuesta Enrique, pero me parece bien si logran engrosar entre sus filas a los dos grupos pequeños puede y creo que muy pronto veremos cambios en Tavernes de la Valldigna, espero que los próximos sepan encontrar la ruta adecuada para llevar a buen puerto sus ideas.
    Espero Enrique, que no vengan disfrazados, aquí ya tenemos bastantes intolerantes, como muchos sabemos siguen habiendo partidos que tras una buena capa de pintura esconden lo que son en realidad, aquí falla algo, y llego al convencimiento de que yo no daría mi voto a nadie que no me concediera por lo menos el derecho de palabra, (sobran intolerantes.)
    bbs...

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Bien dicho.

      Parecía que Jordi era el cambio esperado, pero nos ha salido rana. Y todo por rodearse de esos asesores que le están destrozando.

      La intolerancia y la prepotencia con la que actúa el sr. Juan se debe en gran medida a los malos consejos que le inculca sus asesores.

      Si o fuera Jordi, haría caso omiso a estos asesores y bajaría el pistón si quiere que la legislatura llegue a buen puerto.

      Eliminar
    2. Jajajajajaj quines troles dius ventilaorero!!

      Eliminar
  3. Enrique podries fer una noticia sobre els actes, simbols i saludos feixistes de les noves generacions del PP, que venia hui en la radio i en el diari. A mi em pareix be que no s' amaguen, al fi i al cap el pp es la seua herencia.

    I de passo una noticia tmb sobre el que ens costa el partit de basquet de la seleccio als valencia, 300.000 euros, mentre no paguen als dependents, ni a les farmacies, ni als llibres de les families, ni a les escoles, i retallen els nostres drets en educacio i sanitat... etc etc

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Yo creo que si debieras Enrique. Una persona con tanta experiència politica como tu seguro que puede hacer un articulo muy interesante sobre los temas que dice el comentarista. Que opina el señor Enrique Estruch de las actitudes de las NNGG del PP y sus actos facistas? Y de gastar 300.000€ en un partido de baloncesto? A caso no hay niños que se han quedado son beca de comedor?? Parece que el PP gasta en lo que quiere...

      Eliminar
  4. Fer un article sobre un cas del que sols coneixes el que diu la premsa es arriscat i el dire que en el cas de Gandia em contaba ahir una tia del xaval afectat que la foto te 7 anys i l.han tret del facebook on tambe hi han fotos del mateix lloc , dia i hora on el xic esta amb el puny amb alt pero eixes no les han tret , doncs tot va ser de conya per part d.un grup de xavals de 20 anys . El xic esta afonat de vore la que li esta caiguent pel carrec que ara te : Es aço just ? No seré jo qui contribuisca a linxar a ningu , I menys fent de palmers de qui per contra no condemnen tambe als regims cuba o nordcorea .

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. I sobre els 300.000 euros una poca vergonya I un acte mes de boat al que ens te acostumats el PP . A mes es veu que desde lo de gurtel ens veuen cara de bobos o corruptes doncs tots venen a traure raca de les nostres butxaques .

      Eliminar
    2. Tens rao Enrique. Pero la del xaval de xativa o silla si que son recents. El president de NNGG o acusa a "inexperiencia"???

      Eliminar
    3. Segons tinc jo entès Enrique i de fonts un poc més directes, el xicon està desfet per què el PP per guardar aparences i tapar boques va a obrir expedients, no sé de quina magnitud però els obrirà, i això vol dir que al xicon este se li ha acabat la carrera politica que l'alcalde Torró ja li havia començat enxufant-lo a l'ajuntament de Gandia. Per això està desfetet el xiquet, que si per ell fora, això també m'ho han dit, tornaria a alçar el braç dret.

      Eliminar
  5. Espere que el nou partit siga de gent d'esquerres de veres i no lo que tenim a l'ajuntament.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Jo espere que el pp algun dia siga de centro dreta, i no de la extrema dreta radical ultracatolica lligada al franquisme com demostren els seus caxorros de nngg. I com es demostra quan van agafats amb el GAV, espanya 2000, etc. de la maneta en totes les manis. Com a burjassot

      Eliminar
    2. Però tu has vist a Jordi als plenaris? Per moments rosa el feixisme!

      Eliminar
    3. Jajajaja eixaaaa si que es bona!!!! Jejeje Jajaja.... I parles tu?? Justament quan el teu alcalde tots saben anava a les manifestacions a favor del caudillo i per a que no llevaren les seues estatues??!! Qui rosa el que?? Rabos de pansa

      Eliminar
    4. Un feixista disfressat de miltant del bloc nacionaliste valenicià!

      Eliminar