martes, 20 de agosto de 2013

SOBRE PISCINES COBERTES

La piscina de Calp que costó 3 millones cierra otra vez al alegar la concesionaria pérdidas

El edil de Deportes aboga por abrir cuanto antes una instalación que sólo de luz y gasoil gasta 140.000 euros

La piscina cubierta de Calp se queda otra vez en el dique seco. La empresa que hasta ahora la explotaba, Gestkal XXI, ya ha comunicado al ayuntamiento que quiere que se resuelva el contrato. El día 31 de este mes se marcha. Esta misma mercantil también renunció hace algo más de un mes a seguir prestando el servicio en la piscina de Benissa. Pero, mientras en este otro municipio la instalación ha seguido funcionando con una empresa provisional, en Calp la piscina cerrará "temporalmente"(...) .Esta piscina tiene ya una larga historia. La inauguró en 2007, justo antes de las elecciones, Javier Morató, que entonces era alcalde del PP. Las obras se adjudicaron en 2004 por 1,5 millones a la empresa Coinger. Pero dos años después el gobierno de Morató elevó el coste a 3,3 millones. Ese sobrecoste de 1,8 millones lo está investigando el Tribunal de Cuentas. Aquella apertura fue un espejismo. La piscina siguió cerrada porque tenía deficiencias.
En 2010, el nacionalista Joaquim Tur, entonces alcalde, reabrió la instalación. Pero al llegar a la alcaldía César Sánchez, la piscina cerró de nuevo porque era deficitaria (la gestionaba el ayuntamiento). La empresa que entonces asumió el servicio tampoco ha logrado reflotarla.

Si en Calp amb quasi 30.000 habitants i explotada per una empresa solvent , no es pot mantindre oberta la piscina municipal per deficitària, algú es creu que en Tavernes amb un 40% menys d'habitants i una empresa en concurs d'acreditors, algú creu factible que s'obriga i es mantinga la nostra per part d'una empresa privada ? . 

Sòls si l'ajuntament asumix el de segur dèficit que es crearà en l'explotació, si es que arriben a  obrir-la algún dia , que tinc els meus dubtes, podrem gaudir de la piscina , com un servici social més i que com a tal no conte en la seua explotació si esta es deficitaria o no , que es el que va fer en Calp el nacionalista Tur . 

Pel tant , pense que el govern local deuría de prendre el bou pels cuernos d'una vegada , i seguent realistes decidir que fem, com ha fet amb el pàrking , amb la piscina, o tenim per a llarc i amb això un edifici cada dia més i més degradat i per tant més car de reobrir . 

47 comentarios:

  1. Estruch un altre clar eixemple de que en altres temps es feien inraestructures d'esta envergadura que amb el pasdel temps s'han vist que eren inviables.
    I l'eixemple és il.lustratiu (a Calp governava el Bloc-Psoe i ací governava el PP i ara el contrari a Calp governa el PP i ací el Bloc-Psoe )

    El que vinc a dir és que ara és quan es demostra si un és bon gestor o no, per deixar de buscar culpables i començar trovar solucions

    Com diu Enrique, és l'hora d'agafar el bou pels cuernos.

    ResponderEliminar
  2. Enrique tu saps massa be que el nou govern te el tema de la piscina agafat pels cuernos de fa temps. I saps que ara es un tema que esta entre empresa-ajuntament-jutge (per a donar una solucio a totes les parts). El ajuntament ha pagat tot el que tenia que pagar.
    Aci el tema ha sigut donar a una empresa de fer parkes construir la piscina. Una empresa insolvent que tenia "0" sobre "28" en linforme de la intervencio. I no parlem mes... Perque a saber que ni a per darrere...
    Aixo la gent ho sap. S' ha informat 1000 voltes i soles queda esperar.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Això es e que utilitza el bloc per vore els bous desde la barrera i per a no eixir a la plaça.
      Tots savem que l'ajuntament ha comoplit la seua part del contracte i que l'empresa no.
      Per tant, l'ajuntament pot rescindir e contracte amb aquesta empresa (per incompliment) i buscar una solución per obrir la piscina.
      Però parix que el sr. Juan vol utilizar l'excusa que cita l'anònim de les 14:52 per a no enrontar-se al problema.

      Enrique, saps que el que dic és cert. Pot o no l'ajuntament rescindir el contracte amb l'empresa?

      El problema que és que tenim un alcalde qué no li agrada menejar-se. S'ha fet massa còmode.

      Eliminar
    2. El problema de este poble es q hem tingut durant 16 anys uns governants q han donat a empreses insolvents construccions o be que el poble no volia, com el parking, o empreses que no toca, com les que fan parkes, per a fer piscines amb informes en contra. No ens vingau ara donant lliçons que despues de 20 milions de deute, -4 en tresoreria i 3'5 milions de factures en els caixons per pagar tots sabemq sou UNS MALS GESTORS. La trista realitat. Uns governants, els del pp, mes preocupats de la seua butxaca que del interes general

      Eliminar
  3. Totes les instalacions esportives munincipals son deficitaries,el prestar servicis al poble no es pot considerar en parametres de guanyar o pedre diners.
    Tenim una piscina coberta que no esta funcíonant per falta de voluntad de este govern i no es posara en marcha mentres el Bloc puga impediro.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Aixo es mentira! I quin interes te que tindre el bloc de no posarla en marxa?? Mira que vos agra difamar i dir mentires. Els peperets no sabeu atra

      Eliminar
    2. Pues pareix que te molt d'interés per que la concesionaria ha incomplit el.seu contracte ja fa mes de tres anys. A més està en concurs de creditors del qual va a ser molt dificil que isca.
      En les mans del govern està obrir la piscina.
      Sols ha de fer efectiu el que posava al contracte i buscar un altra concesionaria o explotarla el mateix ajuntament i donar feina al poble, que falta fa!

      Eliminar
    3. El Bloc no la posara en marxa perque no vol que una obra del PP que ells van estar en contra funcione.
      En mes de dos anys de govern no han fet res para obrirla,ni faran...

      Eliminar
    4. El que ha der el duo JuanBorr és começar a revertir els imposts de l'IBI en la ciutat. I una bona forma seria possant en marxa la pisina i de rebot donar feina al poble amb la seua gestió.
      Molt de pressumir que si el senyor Juan és el millor i que te molta capacitat, però a l'hora de a veritat res de res! No vol agarrar el bou per les banyes, perquè si ho volguera fer faria efectiu el contracte i començaria a gestionar la piscina o buscar un nou concesionari.
      Però com que no li dona la gana, tindrem la piscina podrint-se fins a que caiga a trocets i no valga per a res!

      Eliminar
  4. Enrique acabes de pegar un patinasso d'un parell de collons. En este poble els únics que han agafat el bou pels viernes ha sigut el Bloc i el PSOE. I el tenen ben agafat. Em pixe de la risa en el teu article i amb els comentaris del pp de ja està bé de buscar culpables, no cal buscar-ne senyors del PP!! Els culpables sou vosaltres. Em pareix patètic que amb la merda i marrons que han tingut que tragar el nou govern, vinguen ara personajillos del PP dient que cal saber gestionar bé, vamos, el que no han sabut fer ells en 16 anys!! Si esperes traure rèdit en notícietes com estes Enrique és que eres igual que els del PP, que per cert van en caiguda lliure...

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Patinasso el teu. No s'han tragat cap marró perquè sencillament s'han desentés. Ja s'ha vist al parking, 5 mesos amb la màquina dels tickets espatllada i després de 5 mesos passant del tema ixen demanant 50.000 € que no han justificat. I en la picina s'han amagat darrere de l'empresa concesionaria, en compte de llevar-li la concessió per incompliment del contracte i buscar un altra empresa concesionaria o explotar-la el mateix ajuntamet i donar faena al poble, que falta fa
      El que no hi han son ganes!!

      Eliminar
  5. Rédit ningún, sòls dic el que pense i es que al igual que s'ha fet en el pàrking i a la vista de que la concesionaria, que de segur es trencaría el coll d'una cabotada si li digueren d'eixir-se d'este marrón, no hi ha forma de que obriga la piscina , l'ajuntament deuría plantejar-se seriòssament el rescat de la concesió i obrir-la ell , assumint les possibles pèrdues de gestió com a acció social .
    Realment algú es creu que una empresa de pàrket en concurs d'acreditors va a obtindre financiació quant l'unic patrimoni que té es dita concesió que de segur va a ser deficitaria en els temps que corren? .

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Això és el que he dit jo mateix al comentari de dalt. L'empresa concessionaria no va gestionar la piscina.
      Si realment l'ajuntament vol obrir la piscina te dues opcions:
      Ser el mateix ajuntament qui la gestione o buscar una empresa que ho faça. I pot optar per qualsevol de les dos opcions, l'unic que cal es rescindir el conrracte amb l'actual concesionaria que ja ha incomplit el contracte ja que no ha procedit ha l'explotació de la piscina en el plaç que es va fixar (fa més de 3 anys que haria d'haver començat).
      En resum, el que fa falta son ganes d'obrir-la i de saver gestionar-la, perquè s'està depreciant el seu valor.

      Eliminar
    2. El que fa falta es que el pp MAI havera fet obres insolvents i que el poble no nevessita. I que ara estem pagant i intentant solucionar. No gracies al vostre esforç persupost.

      Eliminar
    3. Enrique en una pregunta t'ho responc tot: amb quins diners???? O no saps que estem encara prou endeutats per assumir-ho tot??? Clar que ho saps, però parlar per parlar i crear crispació i mala sang és més fàcil.

      Eliminar
    4. Ara resulta que opinar es crispar :Ai estos democrates de tota la vida ...menys quant no penses com ells
      Diners ? Amb els mateixos de les cavalcades faraoniques i demes ? .

      Eliminar
    5. Demagògia barata Enrique, igual que el PP, per començar caldria pagar l'equivalent de 10 cavalcades de reis i seguidament, o primer que res l'ordre ara no és important, 2 milions de euros que l'ajuntament no té. Tot el món vol obrir la piscina, però ningú vol arruïnar més el poble del que ja l'han deixat els del PP.

      Eliminar
    6. Enrique, amb eixes respostes passes a ser directament del PP. O de qui en el moment, siga oposició del Bloc. Per que saps que per a ells els del mig no existeixen. O tenen por de que existeixen.
      Vindrà la Mònica Oltra a recolzar-nos com va fer amb els "no alineats" als carrers de València?

      Eliminar
  6. Sembla mentida que tot el món calle davant un fet que és la mare del cordero: L'ajuntament és un damnificat més. I com a part, podem dir contractant? no pot moure un dit, mentre no renuncie a la concessió l'empresa de parquet i similares. Quin desgavell! Una empresa sense cap experiencia fent piscines! Cosas del PP.

    Sempre s'ha dit que com en l'aparcament l'empresa ha de renunciar primer a la concessió. Si ja sé que es pot dir que l'Ajuntament pot iniciar un procés per incompliment. ¿Això ara interessa?

    Interesa fer el rescat quan estem davant el bou de 2'4 milions de l'aparcament? que ja vorem com el paguem. A l'Ajuntament, o siga el poble, li interessa clavar-se en un altre fregao de 2 ó 3 milions més a pagar a la concessionària de la piscina?.

    Perquè igual ací parlem tots molt però ningú ha dit que si l'empresa s'ho deixa, o si l'ajuntament obliga a deixar-ho, caldra pagar-li com a la de l'aparcament.

    S'esta parlant una serie d'incongruencies i desficacis: que si l'alcalde ho ha deixat de banda. ¿I que pot fer l'alcalde? Massa prudent i mirar pel bé del poble es el que fa perquè els milions que haurem de pagar a l'empresa de la piscina els hem de pagar dels nostres impostos. I damunt carregar amb el mort de 300.000 o 400.000 que falten per posar-la en funcionament i despres quants ¿100.000? a l'any de manteniment.

    Ara sembla ser que el poble es ric, que tots nadem en l'abundancia i podem assumir el cost que pagarem amb impostos. ¿Voleu més impostos? Va, senyor alcalde rescate la concessió de la piscina i pague 2 o 3 milions mes a l'empresa de la piscina.

    I no es preocupe: puge els impostos.
    Quins desficacis els dels amics del PP. Com deia aquell, voluntat hi ha molta però diners ben pocs. Ara, si tingueren els d'ara els diners que el PP va balafiar en la passada legislatura, eixos milions de plusvalues del sector Marenys 2A ( per cert, en que les han gastat?) o eixos 10 milions dels plans Zapatero i Camps..

    2'4 milions de l'aparcament i si ho deixem en 2'5 milions de la piscina (tirant per baix) son vora 5 milions i 5 milions entre 18.000 veïns eixim a 278 euros per cap per tapar-li les "vergonyes" al PP i els seus grans projectes amb informes en contra d'intervencio i adjudicats a una empresa de xica i nabo quan tenien a FCC també.

    I damunt Sr administrador que vosté diga que obriga com acció social. ¿Amb quins diners? ¿D'on ixiran els diners del manteniment?

    Una altra coseta: ¿ha posat vosté la noticia sencera? Jo eixa noticia l'he llegida en presma i posava amb els costos de manteniment anual i ací no els veig. I si no em falla la memoria crec que es parlava sobre els 140.000 euros anuals de manteniment (tinga en compte que son els empleats, llum, manteniment equips, neteja, productes, i atencio: amortització de la inversió, que això sempre s'oblida i son gastos anuals).

    Una acció social de 140.000 euros a l'any per d'obrir la piscina, en un ajuntament que esta a zero patetero de fons. Incomprensible.

    I que al Bloc no li interessa posar en marxa la piscina? Si la posa 1000 vots més com a mínim a la butxaca. I el poble mes afonat. Això ho sap el Bloc i ho sap l'alcalde. Això ho faria el PP, el Bloc no: el Bloc no es gastarà mai el que no te. Estan farts de dir-ho.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Veritats com a punys. Pero estos del pp parlen per parlar. En tots els articles igual, mentix i difama que algo queda. Per sort el poble no es tonto. Ja saben que son uns mals gestors, ens han dixat en la ruina i ahi teniu dates i numeros objetius. Deixeu ja de manipular, q sou uns mestres de la mentira, no teniu vergonya. PP fora!!!! No volem tornar al passat!!! A la vostra corrupcio!!! A les vostre vergonyes...

      Eliminar
    2. No sigues mentirosa cotorra.
      No s'ha de rescatar a ningú. La empresa perd la conessió i ja està.

      Eliminar
    3. Es veritat el que s`ha de fer es deixar-la abandonada fins que es caiga a troços

      Eliminar
    4. Fora els comerciants del temple!!! Enrique Estruch i les ganes de crispar també!!

      Eliminar
    5. Altre democrata de tota la vida : A qui no pense com tu fes-lo fora . I lo bo es que estic defenent algo que teoricament es d.esquerres com es que es cree un servici public !!!!

      Eliminar
    6. Molt bona explicació anonim de les 19:54. Es nota qui sap i que només parla per dir destrellats i criticar.

      Eliminar
    7. Anonim de les 19:54 , vens a la meua rao de que la piscina va a ser deficitaria . Tu coneixes alguna empresa privada que inicie un negoci per a perdre diners , i mes si partix d.un concurs d.acreditors ? Doncs o es busca altra alternativa o tenim piscina tancada i deteriorant-se per a temps i temps .

      Eliminar
    8. Enrique,no veus que per a Jordi és més fácil plorar diguent que la piscina és deficitaria, que buscar una solució?
      Creguem que no costa res menejar-se buscar alguna empresa que vullga gestionar la piscina.
      Fent un estudi ràpid:
      Tavernes, Benifairó, Simat, Barx i Favara = 28.500 habiants
      Si s'aconsegix que un 5% compren un abonament anua a 10 €/mes:
      1.425 x 12 x 10 = 171.000 €.
      A més tens pistes de padel, gimnàs, es poden fer mil i una ativitats.
      I seria també un atractiu per al turista que ve a Tavernes en estiu al tindre diversitat d'activitats (aquagym, .... etc)
      La questió sería destinar part del impostos per a fer funcionar la piscina. Amb el que pague actualmente o veig que facen res de bò. I si sumes Xavis Cstillos, Botifarrades cada 3x4, macrocavalcades que duren un parell d'hores i mancomunitatsde la valldigna (què es un pou sense fons però en la traguem any darrere any), sumen la quantitat restant que no puga sufragar l'empresa.
      LA QUESTIÓ NO ÉS SI HI HA O NO, LA QUESTIÓ ÉS EN QUE GASTEM I EN QUE NO GASTEM.

      Eliminar
    9. Algú dia ahir:
      "I que al Bloc no li interessa posar en marxa la piscina? Si la posa 1000 vots més com a mínim a la butxaca. I el poble mes afonat. Això ho sap el Bloc i ho sap l'alcalde. Això ho faria el PP, el Bloc no: el Bloc no es gastarà mai el que no te. Estan farts de dir-ho."

      No se'ls gastarà no perque no vol, sino perque tampoc pot. Si puguera, i només com tú dius, pels vots, no tardaria massa en fer-ho. Damunt, si la piscina no l'havera fet el PP, ja estaria oberta.

      Per cert, no li contesteu a E.E. en si es podrien aprofitar els diners malbaratats de la cavalcada per a obrir la piscina. Ja sé que amb això no serà prou, però si li sumem Festivern, Bous, Sete sois, hores extres Chofre, productivitats a dit... crec que sí que en sumen prou.
      Per cert, molt roí qui fa de comercial a l'Ajuntament perque a l'hora de buscar preus, tots els d'abans així com la màquina del pàrking a 50.000 € deixen prou a desitjar.
      Sembla la mateixa filosofia que feia el PP, cobra car però ja cobraràs quan es puga. A diferència d'ara que no hi ha financiació ni es pot pagar tan tard, sobretot per poder complir el plà d'austeritat.

      Eliminar
  7. La solució tampoc es deixar passar el temps mentre la piscina perd valor. S'ha de buscar una solució i fins ara, l'únic que s'ha fet es esperar. El que diu enrique és que s'ha de fer algo i no esperar a que la cosa es solucione sola.

    ResponderEliminar
  8. Pos res, seguim pujant els impostos i pagant un IBI que no es revertix en res, entra a l'ajuntament i prou. Això si, ells tots els mesos a cobrar per no moure in dit.
    La pisina fa dos anys que està avandonada i no s'ha fet res, sols cantar la xançoneta de que l'empresa no pot fer-se'n càrrec i que està en concura de creditors. Si cantant esta cançoneta pensen que van a trobar la solució, anen apanyats.
    Igual que el parking, mig any avandonat i de la nit al mati es demanen 50.000€ sense aportar varios pressupostos per comparar preus. No senyor, volem 50.000€. Eixos 50.000€ fan olor. Un numero massa redó el de 50.000.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Eixos 50.000€ fan pudor de ser els sobresous que s'han cobrat en algun lloc de la Valldigna. En diferido i en B, com li agrada al PP.

      Eliminar
    2. El parquing és una infrastuctura interessant per al desenvolupament del comerç de Tavernes. Però clar està, hi ha que gestionar-lo be. Lo que no es compren es que estiga tancant per les vesprades i els caps de setmana. Què preten el senyor Jordi Juan? Plorar i dir que el parquing es deficitari?? Lo que tenen que fer es plorar menys i espavilar-se mes.
      La piscina es un servici per al poble, no un negoci. Però com l ha fet el PP..... Primer cau a troços que l obrin.
      Mireu... Almoines per eixemple, sí que es un poble que el Bloc l ha arruinat. I Jordi Juan pujarà els IBIS i no farà absolutament res. Només plorar i tirar la culpa als del PP. Lo que ha fet Manolo està ahi... A veurem que fa Jordi...
      De moment ja estan enfrontant-se en la Diputació, que és un organisme que està ajudant moltissim a tots els pobles. Mosegar la ma que t ha de donar de menjar no es de ser molt intel.ligents
      I al tonto/a de les 20:39 dir-li que Franco es queda a la seua esquerre. Mira...per si no t has enterat, perquè molta llum no tens, qui diu si el PP dins o fora son les urnes. Prent-te una tila i relaxat .... Tens PP per a temps. El Bloc en la proxima legislatura veurem en qui pacta. Ja vos coneix tot el mon. Vosaltres sí que sou uns radicals i dictadors. Menys mal que sou quatre gats... si vos donaren mando farieu por. Sou una secta. Un partit extremista.

      Eliminar
    3. Continues diguent destrellats.
      Lo que ha fet Manolo està sense pagar 2'4 milions que pagaràs de la teua butxaca i ara quan vinga la piscina uns altres 3 milions que pagaràs de la teua butxaca.
      Que fa Jordi? Pagar els 3'5 milions que devieu a les empreses del poble que havien treballat per l'Ajuntament i no havien cobrat, rebaixar tot el deute que vau deixar i posar trellat a l'Ajuntament.
      I a vore si deixeu de dir mentires en l'IBI: tot el que es puja cada anys es el que va aprovar el PP en el 2006 i fins el 2016 i sumat al que puja Rajoy en els pressupostos de l'EStat tots els anys. ¿Saps que Rajoy des que governa ja ha pujat un 10% l'IBI? Tu que tens que saber, si no fores tan ignorant no diries les burraes que dius.
      I això que estan enfrontats amb Diputació que éss ¿la nova mentira que aneu a escampar els del PP?

      Eliminar
  9. Anonim de les 20:49

    El primer que has de fer es parlar del que sàpigues. I com se sol dir la ignorancia es molt atrevida. Si l'empresa renuncia a la concessió, l'Ajuntament li ha de tornar tot el que ha invertit. Es la llei.

    Es la mateixa llei que s'aplica ni més ni menys com l'aparcamenet. Si tens l'exemple a la mà. La concessionaria Campanar va abondonar la concesió i ara l'Ajuntament li ha de pagar 2'4 milions que es el que va invertir en l'obra. O això també m'ho inventem els demés? En la piscina igual. És la llei. Però parleu sense tindre idea del que parleu.
    Ací els unics mentirosos i ignorants sou els del PP que veniu a armar lio manipulant i mentint.


    Anonim de les 21: 36.
    No tens ni idea, ni vols tindre'n del que dius. L'ajuntament no pot fer-se càrrec si l'empresa no renuncia a la concessió o l'Ajuntament denuncia a l'empresa per incompliment de contracte, que caldria demostrar-lo no es prou que tu ho digues. I aniriem a un contenciós d'anys.

    I efectivament està en concurs de creditors i l'Ajuntament en ple, tots els partits, van aprovar donar-li el temps que calguera per vore si es capitalitzava. Ara tu d'això ni idea, pero donar-li al "pico" diguen destrellats, això si.

    No va ser una decisió del govern ni de l'alcalde, va ser tot el ple, tots els partits per unanimitat. Com ara teniu majoria, el podeu revocar i denunciar a l'empresa. Això el PP no ho farà mai. ¿Com ha d'anar en contra a l'empresa dels seus amics, a la que ells elegiren perque dien que era solvent, encara que l'informe era en contra? Seria reconeixer que van clavar la pota.

    I damunt sempre, sempre, sempre, quedes com quedes, li has de pagar el que ha invertit en la piscina. Com el cas de l'aparcament, on per cert si no havereu fet l'obra, destrossant el passeig i destrossant el centre del poble ara no tindriem els problemes i damunt 2'4 milions a pagar.
    Sou patetics en les vostres mentires. I imprensantables en la vostra ignorància.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Amics de l empresa?? No es cert. Però d amics vosaltres enteneu molt... Pep Botifarra...Xavi Castillo... etc etc etc
      I lo que és incomprensible es que un alcalde d esquerres negue una ajuda tan bàsica, com es menjar, a 93 xiquets i damunt es sent orgullós, i els palmeros aplaudint-li... el que teniu que fer es mirar-se la gepa

      Eliminar
    2. Veritats com a punys, a vore ara com menteixen i com manipulen. Molt bon comentari.

      Eliminar
    3. Aleshores si l'empresa no va a fer efectiva la seua concesió (i tampoc renucia a ella) algú pot explicar com punyetes s'obri la piscina.
      Una empresa en concurs de creditord, poca viabilitat tindrà.
      La cançó eixa d'esperar a vore com respira l'empresa estaba molt bè fa 2 anys, però ara ja no cola.
      L'empresa ho perd tot (inclús els 2,5 milions d'euros aportats) a no cumplir el contracte, és adir, al no posar-la en funcionament segons el periode que posava el contrcte.
      Ara el balóde la piscina està en la teulada de govern. Vorem que fan!

      Eliminar
    4. L'empresa no perd res per no complir el contracte i renunciar a la concessio. No tens ni idea del que dius ni menys respeste a les concessions administratives.
      L'ajuntament està obligat a tornar-li els diners que ha invertit. Consulta-li-ho a Manolo Vidal. A vore si el trau de dubtes. Si no ho veieu perquè no voleu reconeixer les coses. Però si teniu el cas de l'aparcament que es el mateix. L'empresa renuncia, i cobrarà el que ha invertit. Ací és exactament igual.

      I supose que si no ho fet és perquè això ara no dependrà d'ells. esta en concurs de creditors i qui mana es el jutge. T'agrada el futbol? Recordes el cas del Llevant, fa un temps? El mateix.

      Només hi ha una cosa ben clara: quan l'empresa s'ho deixe, a pagar-li tot el que ha invertit. Com l'aparcament. I no li pegues més voltes.

      Ara, com tots el del PP, vos importa una m.... el poble. Nomes tirar gasolina al foc i obstruir al govern amb mentires i falsetats. Si vos importarà un poquetetet, no estaria tan preocupats per la piscina, millor que tarden, perquè això suposarà pagar milions de la butxaca (impostos) de tots. I no estan els temps per això. Si estaguerem en la passada legislatura quan Manolo Vidal balafiava a mans plenes les plusvalues de Marenya 2A i totes les llicencies urbanistiques, igual ho podriem suportat. Pero el Marenys 2A s'ha acabat. No hi ha. I ja que estem: ¿No va declarar el PP en el 2002 que les obres començarien el 2004 amb un hotel, un passeig maritim i no se que mes...
      Si no n'heu fet una a dretes...

      Eliminar
    5. El que argumentes cau pel seu propi pes.
      L'empresa avans d'entrar amb el concurs de creditors haguera pogut anar-se'n i exigir que se li pagara el que havia invertit. D'esta forma ara no estaria com està.
      L'empresa te un administrador concursal que ha de treure a l'empresa del forat. I em pregunte jo, per que no avandona la concesió si acte seguit l'ajuntament ha de pagar-li els 2'5 milions que ha invertit?
      Altra cosa que no quadra en el teu raonament és que si l'empresa avandona la concesió i l'ajuntament li ha de pagar els 2'5 milions, quin és el plan B de Jordi? Mantindre-la tancada?
      Si fora com tu dius, ja fa temps l'empresa haguera renunciat a la concessió. El que passa és que el sr. Juan s'enroca amb esta situació de bloqueig per tal de no vore's amb la situació de haver de buscar una nova concesionaria o d'haver de gestionar-la el mateix ajuntament.
      Com vegem, poques ganes d'agafar el bou per les banyes!

      Eliminar
  10. Llegit en el Levante sobre la piscina de Calp

    Para romper el contrato, la empresa Gestkal XXI ha alegado que esta piscina no es rentable. Y, desde luego, hay gastos que sólo se enjugarían si a los calpinos les entrará ahora una súbita afición a nadar. Sólo en luz y gasoil la factura anual sube a 140.000 euros.

    140.000 euros es més que tot el que dedica actualment Tavernes a l'esport. I sume subvencions, gastos de manteniment instal·lacions i els sous dels funcionaris i laborals que treballen allí.

    ¿Tavernes pot hui en dia pagar eixos 140.000 nomes en energia? Perquè no oblideu no estan sumats gastos del personasl, ni manteniment instal·lacions, ni SS, ni material i productes per a l'aigua, ni neteja de les installacions ni tampoc l'amortització anual de la inversió. ¿Tot això que pot arribar a 200.000 euros?

    Els negocis del PP, ruinosos i sense trellat, com l'aparcament i la piscina. Paga pueblo paga, i jo em passaré els anys rascant-me la panxa i cobrant de la Dipu.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Pues a Calp el que va fer la piscina el el vostre amiguet i soci de parit del Bloc. Explica-li-ho

      Eliminar
    2. Crec que t'has esvarat una mica en els teus comptes. Els 140.000 es gasten només en personal d'esports, no crec que done prou per a tots. A uns 20.000 € mínims de mitja per més de 10 que n'hi han treballant...
      Després 67.000 a clubs.
      El poliesportiu si no gasta 100.000 en llum i aigua, en faltaran pocs.
      A l'Ajuntament dels 6.000 xeraquers li costa 150.000 € anuals per a quadrar els comptes de la empresa concessionària, i això que va prou gent de fora i no és la nostra piscina ni molt menys.
      No em semblen massa 200.000 € anuals de cost per obrir-la. Si els ha de posar l'Ajuntament o no, ja és altra cosa.
      Hi ha certs serveis que s'haurien de mancomunar amb altres poblacions, però resulta que hi ha coses superflues que la tenen tots i altres necessàries que ningú les té. Per al que fan a la Safor i sobretot a la de la Valldigna crec que no és l'objectiu de les Mancomunitats. Objectiu productiu em referisc, no al polític, clar. Eixe el solen complir.

      Eliminar
  11. La noticia de l'oberturadel VIVER D'EMPRESES és un montatje del BLOC. Li han donat una oficina a un amic palmero de Jordi i ara ja donen per inaugurat el Viver d'empreses.
    Quina gentola

    ResponderEliminar
  12. Quanta gent ignorant, no saben res, no donen cap argument ni raó. Ja fan com el ventilaor escampant m... Quan li rebats algo a algu del pp et canvia de tema i no et contesta tu!!! jaja!! en tot fan igual!! i sen van per peteneres, ui ui la cotorra diu mentiretes ju ju ju... Sou uns demagogs, mal gestors, preocupats mes pel vostre interes que pel poble! eixa es la veritat, la vostra premisa: MENTIX I DIFAMA QUE ALGO QUEDA.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Però no negaràs que qui ocupa l’oficineta al viver d’empreses és algú proper a alguna concejal! A vore si t’atrevixes a negar-ho! Ja és la segona empastrada que fa esta concejal i ningú li para els peus.

      Eliminar
  13. Ho negue.
    Com diu el refrany que tant li agraden a Enrique Agua pasada no mueve molino.
    Ara si la proximitat es la que marca el divors, algun dirigent del PP estarà encara ben pròxim a la exdona, encara que en la familia no el vulguen vore ni en mascara.
    I sr. Adminsitrador deixe de censurar les referencies a la " proximitat" d'algun dirigent del PP per molt amic que siga mentre permet les referencies a l'exhome d'una regidora.
    O tots moros o tots cristians.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Xe tio has clavat la pota. Has donat mes informació de la que calia. Segur que ho ha dit per dir-ho i d'una mentira ha tret una veritat.
      No caigueu amb estes trampes.

      Eliminar