viernes, 30 de agosto de 2013

Editorial : L'ALCALDE BORRÁS

Tal i com vos dia ahir , seguint el pleno amb Borrás fent d'alcalde em va vindre al cap si algún dia, i no sòls quant li delegue el càrrec l'altre , vorem a Víctor Alcalde de Tavernes .

Perquè el que crec que està clar es que este serà el proper cap de llista socialista , pel que tots sentim ,  i perquè per molt que els socialistes s'empenyen en aparentar unes primaries per a en teoría elegir a un candidat , en la pràctica i salvo mínimes excepcions , es qui lidera orgànicament el partit i en este cas ho es Borrás amb el seu càrrec de Secretari local , qui encapsala la llista electoral.  I més front a una independent com Canet que no ha donat els resultats que de segur esperaben i que no eren crec ser uns segundons de Compromís , però es que una bona candidata com era Carmen no donaba prou com per a compensar la debacle general socialista en els darreres eleccions de tot tipus .

Es una persona capacitada per a ser-ho ? Al meu pareixer sí , però li falta carisma i açò per desgràcia pessa molt en esta deficient democràcia que tenim , fins ara .  

Com tam
bé pessa el que el partit que el respalda tinga "tiro" i si el PSPV-PSOE en general no està per a tirar coets , el local encara menys si no , com he dit ja altres i reiterades vegades , començen a despegar-se de JJ i deixen de ser uns mers palmeros a rebufo de Compromís  , com es va vore ahir mateix en el pleno i s'ha vist ja moltes altres vegades . I Víctor no té tampoc el "tiro", com he dit , per a compensar-ho .

Així que a la pregunta inicial jo responc que pense que no, que huí per huí no anem a vore'l d'Alcalde per mèrits propis , si no es de rebot i com a ressultat d'una carambola electoral : Molt hauría de canviar la cosa en estos dos anys que resten per a que si tot va bé no s'emporte tots els mèrits , com va passar quant Eugenio i Miquel , el cap visible que es l'alcalde , i si va mal que les bofetades no se les emporten tots . I qui més té que perdre i qui menys té que guanyar es qui menys té , en este cas el PSPV . 

I torne a dir que no serà per falta de capacitat del candidat, que crec que es evident es el gran artifiç dels bons resultats económics que son el gran i principal mèrit d'este govern , però que queda tapat per la seua propia política de seguidisme , unit al "tiro" de JJ més el seu escàs carisma , que, torne també a dir, pessa .

16 comentarios:

  1. Victor Borràs no té el "tiro" que fa falta per a ser alcalde d´un poble com Tavernes, a més a més demostra no tindre la personalitat adecuadada, si la tinguera no aniria a remolque del BLOC. No hi ha iniciativa propia, els del Psoe son uns vasallos molt disciplinats de Jordi. Una persona aixina no pot ser mai un bon alcalde. No dic que siga una mala persona, no, sols que no dona la talla. No té madera de líder y per mérits propis, segons estan fent els tres membres del Psoe, no els mereixen millorar els resultats electorals últims.
    Es trist que un partit com el Psoe s´acabe a Tavernes poc a poc com està passant actualment, però es la realitat, no ho podem negar, i en eixa realitat te molt a dir Victor Borràs.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. S'esran cremant a lo "Bonzo" i l'únic que fan es tirar-se més gasolina per damunt.
      Crec que Victor te qualitats per a ser alcalde, però en compte de desmarcar-se de Jordi, és deixa absorbir per aquest i li seguix el joc.
      I si el futur cap de llista del PSOE li seguix el joc al partit que s'ha carregat l'esquerra de Tavernes, és enterrar-se cap per avall.
      A este xicot li falta pegar una colp damunt la taula i dir-li a Jordi ·Ací estic jo".
      Més personalitat, Victor!

      Eliminar
  2. No se que podrá pasar con Carmen Canet, dependerá de ella y de la decisión que pueda tomar el "aparato" del partido, pero si las esperanzas del PSOE de Tavernes estan depositadas en Victor Borrás pocas posibilidades de alzar el vuelo van a tener.
    Además ¿no se dan cuenta que Jordi los está eclipsando?

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Carmen Canet no va a ser número 1 de lista. Con suerte, será número 4 de lista, porque esta la sombra de la inhabilitación y dudo mucho que el PSOE se la juegue.
      Eso sí, ella se la ha jugado por el PSOE.

      Eliminar
  3. Victor, has de tindre més personalitat i no fer el que et diue la "camarilla del BLOC".
    A EU ja se l'han carregat i a vosaltres quasi. Volen fer-vos desaparéixer per a quedar-se amb tots els vots de l'esquerra de Tavernes. Que no vos engañen, el BLOC no és d'esquerres i als fets em remitisc.

    ResponderEliminar
  4. Victor, si com a secretari del PSOE a Tavernes, no conseguixes diferenciar-te del BLOC, a les próximes vos enterraràn vius.
    No et dones compte, que l'objectiu del BLOC és desfer desfer l'esquerra per a endur-se els seus votants?
    Per a ells resulta més fácil conseguir vots per l'esquerra que per la dreta i per això volen fer-vos papilla.
    Algú ha fet números? A les próximes eleccions qui conseguisca 4.000 vots o més tindrà assegurada la majoria absoluta. Si sumes 2.500 + 1.000 + 500, quin és el resultat?
    Que cadascú "veriue" que volen dir les xifres 1.000 i 500.

    ResponderEliminar
  5. El que no m'explique és com el BLOC ha conseguit alcaldies en ajuntaments, com per eixemple Oliva, i ací en Tavernes el PSOE no ha demanat 1 o 2 anys d'alcaldia. Sembla mentira, com s'han deixat menjar pel BLOC.

    ResponderEliminar
  6. O Borrás se pone las pilas, o el Bloc les hace desaparecer del mapa de Tavernes!

    ResponderEliminar
  7. Borrasset, fins el moment ha esta baix les faldes d'alguna regidora del Bloc i fent el que li ha manat Jordi, no pot anar de cap de llista una persona que esta en l'ajuntament sols pel sou. Borras esta 95 % alliberat a l'ajuntament i si vas a vore'l o te que aclarir-te alguna cosa no esta, eixe 5% dona per a molt. Carmen ha sigut qui a salvat al PSOE de la deblaque, tal vegada el candidat podrien buscar-lo en la llista pero mes avall.

    ResponderEliminar
  8. Borras va demanar a la resta de regidors que no cobraren 230€ pero anar al pleno pero ell si que va cobrar tot el jornal.
    Lo molesta que els altres cobren pero la seua butxaca que no la toquen.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Que son 230€ si al final de mes t'enbutjaques 2.500 pavos?
      Posats a no cobrar, et rebaixes el sou i quedes com un home.

      Eliminar
  9. MENTIRA.
    Son 2.056 al mes.
    T'has confundit amb els 2.487 que cobrava Manolo Vidal tots els mesos.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Sou Brut 2.824 € al mes, segons la cotorra.

      Eliminar
  10. Borras demana renuncies als altres pero no vol que li toquen la butxaca.
    Borras i Jordi sin igualets. Sacrificis per als altres i bons jornals per a ells

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Exacte, sacrificis per als funcionaris de l'ajuntament i privilegis per a ells.

      Eliminar