lunes, 12 de agosto de 2013

ACLARIM

Llegim en La Cotorra parlant sobre el festival "Sete Sois..."  :

" Els retrets i crítiques a la instal·lació que hem pogut llegir els darrers temps en alguns llocs de la xarxa són totalment injustes, inadequades i , com en tantes ocasions, ganes de parlar sense cap fonament, quan ni assisteixen a aquests actes i quan encara no se n'havia oferit cap".

No se si algo li pertoca a este blog en eixa crítica, però per si de cas volem aclarir que :

En este blog i com a tal  en ningún moment s'ha possat en dubte l' adequació o no del local elegit per al event , es a més, per contra ens pareix un bon lloc el elegit doncs ja que al pareixer ser i dit per un funcionari, no es traurà la licitació com a centre educatiu fins no es faça la de la del poble del carrer Alacant, per a traure-les les dos en un mateix paquet, el que no ocurrirà fins al curs 2014/2015, bé està que s'utilitze per a algo i més si es cultural . E inclús quant siga centre escolar si es compatible ens pareixerà també bé es utilitze com eixe local multiusos que no tenim en la platja .


Llum provisional, waters provisionals ... 
I l'aigua potable, hi ha o portem  també 
garrafes per si algú necessita beure ? .
Sí , adequat  però quant el local estiga a punt per a poder utilitzar-lo com toca, el qual no ocorrix ara, doncs a les 7 de la vesprada i com podeu vore en la foto adjunta, seguix l'instalació de llum provissional i des del enllumentat públic, al no haber-se contractat el suministre definitiu i correcte , amb el perill que això comporta i lo irregular, i més per a una administració pública, que és .

A més , observem uns wc portàtils, més despesa damunt , i jo pense que quant els han llogat serà perquè els del edifici no complixen amb la legislació vigent , no ? . 


- Mai s'ha parlat tampoc com a blog de les actuacions en sí, perquè com bé ells mateix diuen , no es pot parlar ni mal ni bé d'algo que encara no s'ha oferit . 

- El que sí hem dit, diguem i direm es que s'ha anat a "bot de matoll" al programar uns actes en un local no acabat en quant a les instalacions de suministres , en este cas l'elèctric i pel que vegem també els aseos . 

- I en quant a anar o deixar d'anar a uns o altres actes es cosa nostra : No es el objectiu d'este blog informar de tot com fan altres que conten a més amb més mitjans , si no el reflexionar sobre el dia a dia del nostre poble i amb això fomentar el debat , pel que anem als que ens interessen bé personalment o als que considerem que interessen a la ciutadanía de Tavernes majoritarimaent , i este no es el cas . 

Així que espere quede tot clar per si de cas algo en esguita .

2 comentarios:

  1. Qui és la "mente iluminada" que vol esperar a l'escoleta del poble per a traure a concurs l'escoleta de la platja.

    El que tu dius tot "a salto de mata" i provisional però pagat amb diners del poble.

    Que faça Jordi una carta explicant el cost del Sete Sois i que l'envie a tots els veins i que siga que la culpa és del PP que va portar el festival a Tavernes.

    ResponderEliminar
  2. L'edifici NO TÉ LLICENCIA NI LLUM.
    Enrique que et motren el pla d'emergència de l'edifici en cas d'incendis. No te'l mostraràn perquè el local no te licencia.

    Un edfici públic no pot estar en condicions irregulars.

    ResponderEliminar