lunes, 26 de agosto de 2013

ELS ULLALS EN MAL ESTAT

Ens remeten estes fotos del estat de les tanques del ullals de las 5 hermanas . A vore si pren nota qui li corresponga i pren messures o avisa a qui corresponga de que ho faça .



3 comentarios:

  1. Un paratge tan representatiu de la Vall en estat d'avandonament total per part dels nostres governants, començant pel PP i continuant pel BLOC.
    La veritat és que l'ultima vegada que vaig anar a l'ullal va ser fa 3 anys i estava en mal estat, però no tant malament com ho veig ara a les fotos.
    A vore si és fa alguna inversió per deixar en bon estat este paratge natural tan representatiu de la vall.

    ResponderEliminar
  2. A vore si els que ens governen i diuen ser d'esquerres i promouen la sostenibilita, l'estalvi energètic, la bici i altres iniciatives relacionades amb el medi ambient, és deixen de fer propaganda i passen a l'acció millorant l'estat dels ullals que estàn que donen llàstima.
    Menys paraules i propaganda i mes fets!

    ResponderEliminar
  3. Aixina fan amb tot. El que passa ací és vergonyós, però la culpa no la tenen els polítics, tots els polítics, siguen del color que siguen, que tots són iguals: la culpa és nostra. Ullals abandonats, Molí del Pla rehabilitat, sí, però sense un ús definit, escoleta de la platja destinada a l'ocurrència de torn... Per no parlar de la plantada de les torres d'alta tensió, l'assolament (pròxim) de la Casa de les Indalècies, la destrucció del passeig del País Valencià, l'extermini del Prado Comarcal i dels cinemes, l'acció terrorista contra el Braç Treballador, el deteriorament de la plaça del Nou d'Octubre, etc. Completem l'etcètera nosaltres mateixos. I reflexionem sobre la nostra responsabilitat ciutadana en la construcció d'un poble identitàriament lleig.

    ResponderEliminar