jueves, 22 de agosto de 2013

CAMPANYA DE PROMOCIÓ D'US DE LA BICICLETA

Continua esta setmana la campanya d'ús de la bibicleta , denominada cicla't , amb dos tallers per a huí i demà , tots ells en l'escoleta de la platja (Carrer Alberic nº 15):

Assistents al taller de huí  

Taller per a adults. Dijous 22 d’agost, 19h00

Taller per a xiquets. Divendres 23 d’agost, 19h00

«Tuneja la teua bici» Tallers de personalització 
de la bicicleta per a xiquets i millora per a adults .

Ambdós tallers seran dues activitats lúdiques i d’aprenentatge
en què es modificaran les bicis i es crearan accessoris amb materials reciclats o de baix cost. En el taller per a xiquets s’inventaran graciosos ornaments, mentre que en el taller per a adults es fabricaran complements que faciliten l’ús diari del velocípede.


Imparteix: 


EstudiCercle [www.estudicercle.com · ola@estudicercle.com]. Màxim 30 persones per taller. Es demanarà per avançat als participants que porten materials reciclats .

I la propera setmana es continuará amb : 
ciclat-800
26, 27, 28 i 29 d’agost, 18h00

«Des de zero» + «Zero accidents»
Curs per a aprendre a anar amb bicicleta  

Curs de circulació segura i responsable «Des de zero». Curs iniciàtic per a tot aquell, menut o gran, que mai ha pujat a una bici, o que fa milanta anys que ha posat peu a terra. 

Es treballaran dos aspectes importants a l’hora d’agafar confiança: l’equilibri i la capacitat personal de superació. Al curs d’iniciació són benvinguts els menors acompanyats d’un adult. Els menuts hauran de portar la seua bicicleta. Pel que fa als adults, l’Ajuntament proveirà de bicicletes adequades per a realitzar l’activitat.

«Zero accidents». Curs de conducció segura i responsable  per a qui ja empra la bicicleta durant el temps d’oci, però que, a més a més, vol introduir-la en els seus desplaçaments ordinaris urbans.

El curs compta amb sessions teòriques i pràctiques que es realitzaran tant en circuits tancats com en oberts al trànsit pels carrers del nucli urbà de la platja. Cada participant durà la seua bicicleta en perfectes condicions de rodatge. Així mateix, cal tenir una certa habilitat sobre la bici a fi de senyalitzar i mirar endarrere sense perdre el control.

Imparteix:

Aula de la Bici [www.auladelabici.org·auladelabici@gmail.com · 688 285 181]. Màxim 15 persones per curs. Ambdós cursos se celebraran simultàniament i constaran de quatre sessions. Cada sessió durarà tres hores .

No hay comentarios:

Publicar un comentario