miércoles, 7 de agosto de 2013

REPÀS PREMSA DIGITAL , noticies locals

LAS PROVINCIAS : 

El gobierno de Tavernes frena la bajada del sueldo del alcalde en un tenso pleno

PSPV y Bloc abordarán en septiembre el recorte del 20% del jornal de los ediles con dedicación al considerar que es un ruego y no una moción 


Mármol Compac y Silicalia S.L. despiden a 66 empleados, la mayoría de la Safor

Las dos empresas españolas del grupo han acordado el ERE junto al comité que representa a los trabajadores tras desplomarse las ventas 


15 comentarios:

  1. Enric entenc que la noticia de mes acomiadaments tenfade pero crec que el teu comentari es molt injust pel que fa als politics.

    Per motius que respete pero no entenc sempre thas mostrat contrari a tirar a JJ que esta en minoria i deixar que lalcalde fora la persona mes votada amb gran diferencia. Supose que pel tema valencianista eres mes proper al Bloc.

    Pero ara que, de moment, ha guanyat la mocio qui tu volies hauries de convindre amb tots que mentre siga alcalde es JJ qui te la responsabilitat de governar i arrivar a acords. Et posare un bon exemple:

    Tu saps que el taller ocupacional no es cap solucio total pero pot suposar 500000 euros dajuda a desocupats de poble. Tavernes sempre havia aportat 50000 euros. Lheroi de la mocio i alcalde JJ ha decudit rebaixar 40000 euros laportacio municipal cosa que puntua molt. Per exemple Xeraco ha compromes 30000 euros. La major part de concejals li varen dir a JJ que incrementara laportacio municipal i ell ho va ignorar.

    Tot i aixo varen aprovar el taller com volia JJ per a que el projecte no es vegera dentrada. Que hagueres fet tu? Quines propostes de JJ per a generar treball ha bloquejat loposicio? Ens ho pots dir Enric?

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Xeresa on governa el Bloc, ha aportat el 10%, és a dir, 34.000€ per a un taller valorat en 340.000€. Per tant, Xeraco i Xeresa tenen més possibilitars d'endur-se el taller que no Tavernes. El temps ens ho dirà.

      Eliminar
  2. Enrique Estruch i Ferrando7 de agosto de 2013, 12:36

    Vaig a contestar com a persona particular, no com administrador, quede clar .

    Bloqueig ? Ningún , ens consta a tots que per contra fan tot el que poden per a informar . I per tant havera fet el mateix que el PP i Karina i apoiar-ho així i tot , perquè més val algo que no res .

    I en quant a ·"tirar" a JJ estic en contra en la forma, en el fons em dona igual que manen uns o altres , tinc a gent amb moltíssima consideració com saps en abdós costats i per tant pense que son vàlits per a governar, ójala hi hasguera un govern de concentració .

    Proper al bloc ? Jo soc valenciansta " no fusteriá" i no soc marxista com si son els seus socis a nivell autonòmic, per tant no estic massa prop d'ells en general , peró sí que de altres partits centralistes i lliberals en molts assumptes , com per exemple el econòmic .

    A nivell local estic més a prop ideològicament d'alguns que de altres, el que passa es que no es deixen voler i continuen uns erre que erre fent de palmers i els altres erre que erre fent el que no deuríen per tornar a tocar vora .

    Es més, egoístament tinc més relació personal amb Manolo i els regidors del PP , i molt personal , tant com amb Carmen , amb tres d'ells i amb Karina , pel que anant a lo estríctament personal inclús em podría interessar que manaren ells .

    Però el que no em pareix honròs es arribar al govern apoiant-se en una persona que personalment la tinc en estima però que políticament pense es detestable en democràcia com es un trànsfuga i ningún demòcrata ho deguem consentir : En un sistema de llistes tancades si no t'agrada el percal deixa-li pas al de darrere , es el que hi ha .

    I no m'agrada i gens el vore la situació actual i el que ens espera estos dos anys, perquè un govern en minoría sempre serà dèbil e inestable, i per això pense que deuría hi haure un sistema de moció de confiança que obligara automàticament a que si no es té la d'una majoría suficient, donara pas a alternatives que sí la tingueren , però hi ha el hi ha i ho pagarem .

    En quant a on es va a fer el taller ja vaig donar la meua opinió, em pareix una burrada .

    I si els critique es perquè no veig voluntat real de consens , sobre tot per part d'alguns del govern , si hi hasguera ja tindriem uns pressupostos, no estàn tant lluny uns de altres, sòls tens que vore el comentari de Ferrando en quant a la liquidació de contes de 2012 . I també si hi hasguera eixa voluntat l'acte del PP d'informació havera segut un acte institucional i no de partit com va ser . Però em tem que a alguns els interessa més el desgaste del contrari que fer el bé pel poble , son més politics que regidors del seu poble .

    Demà faig una pregunta que m'agradaría que persones amb seny com demostres tu en este correctíssim, ójala tots foren així, escrit hem contestareu, t'espere .

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Amic també així d'Estruch8 de agosto de 2013, 11:24

      Les "relacions personals" són del tipus de les que afirmes mantenir amb dos amics meus? Els vaig preguntar si et coneixien, si eren amics teus tal i com ací ho havies escrit en més d'una ocasió, i saps que em van dir? Un em va dir que un dia vas aparéixer pel seu establiment amb propaganda d'UPyD. Et va encaixar la mà, et va escoltar atentament i va recollir el paper. Res més. L'altre va anar més lluny. Em va assegurar que el saludaves pel carrer... i no sabia ben bé per què, ja que mai ha creuat ni dos paraules amb tu. Evidentment, com a persona educada que és, et torna cada vegada la salutació. Estos són dos exemples de les "relacions personales" d'Enrique Estruch.

      Eliminar
    2. Enrique Estruch i Ferrando8 de agosto de 2013, 11:37

      Qué fàcil es difamar des de l'anonimat : Quí son eixos amics teus que dius que jo he dit ho son meus i no es veritat ?

      Perquè jo se sí sé qui son els meus i crec que he donat pocs noms al respecte , de fet dels regidors actuals excepte de Carmen crec que he donat pocs noms, per no dir ningún, si no es així dis-me quant i on i ho podrem debatre .

      Sense noms es absurde que sigam amb el tema, es fàcil dir sense que el puguen rebatre com fas tú, per manca de dades sobre el que dius .

      Però bé, tranquil el temsp ens fica a cadascú en el seu lloc i jo huí per huí vaig en la cara molt alta : Soc consicent de que alguns com tú dius em saluden per cortesía o per conviencia pel que puga ser , jo soc el primer que ho faig i no l'unic, no soc tonto, altra cosa es que m'el faça, però si ve el cas ja es vorá on estem cadascú : A no , tú no pode, no dones la cara ...

      Eliminar
  3. No pinta gens be l'atur a Tavernes.

    Este mes ha baixat la desocupació en 50 persones però:
    A 40 les ha contractat l'ajuntament per a la brigada amb una subvenció que crec que és del govern central i el contracte acaba en setembre.
    Ahir van acabar 14 monitors de l'escola d'estiu.
    Giner ha despedit a 127 treballadors.
    Compac ha despedit gent del poble.

    Per tant ho veig tot molt negre i no es veu cap iniciativa ni privada ni pública que done un poc d'esperança.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Els de FG uxiran a les dades del mes d'Agost i els de MCompac imaginem que també.

      Eliminar
  4. Si puc no dubtes que contaras amb la meva opinio. Gracies per la teva atencio. Diferim en alguns detalls cosa logica docs tots som diferents pero coincidim en allo essencial, exposar raonaments de forma racional.


    ResponderEliminar
  5. Ui mira la Cotorra. No els ha agradat la mencio de Karina aPerfecto i ja estan amenaçant d'atiar als seus socis d'EU. Que modelics, pero Perfecto si que pot difamar i insultar a qui vol.

    ResponderEliminar
  6. Enrique, pega una miradeta a la cotorra i voràs la enèssima campanya de "acoso y derribo" que li fan al secretari.

    Recurrixen a la moció de censura d'Oriola, presentada pel PP i dos regidors expulsats i no adscrits. Alli el secretari ha fet un informe en contra de la moció, ja que els regidors son NO ADSCRITS, i per tant s'infringix l'article 197 de la Llei de Règim Electoral.

    Els cotorros venen a insinuar que allí el secretari ha actuat correctament i ací a Tavernes, el nostre secretari no ho ha fet bè.

    ES POT SER MÉS MANIPULADOR?

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. No van a parar. La paranoia pot en ells. La majoria dels treballadors de l'Ajuntament estan fins als nassos de la camarilla del sr. Juan.

      Eliminar
  7. El sr Juan comença a ser un LASTRE per al consistori.
    No vol arrivar a cap concens amb l'oposició. Continua guardant els pressupostos al calaix. No informa a l'oposició de les propostes i despres li les voten en contra als plenaris.
    El sr. Juan s'ha convertit amb el fre de ma del funcionament nornal d'un ajuntament.

    El govern no pot evadir-se de les seues responsabilitats. I quan no tens majoria, tens dos opcions, o busques concens i arrivar a acords o deixes que altres amb majoria ho facen. El que no és de rebut és que en el funcionament d'un plenari, les modificacions de crèdit i lea mocions es tornen ferramentes habituals.

    I este govern, que diu ser d'esquerres, pot explicar quines polítiques d'esquerra a fet? Ninguna. No han fet ni van a fer cap política d'esquerres, perquè el bloc no és ni serà un partit d'esquerres.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. El fre de ma el govern de jordi?? Ja, ja, ja... I la moció ilegal amb una transfuga no? I votar en contra de millores en jutjat i el parking no? Va va, que es doneu a coneixer vosaltres soles

      Eliminar
    2. Lo de la moció ilegal li ho expliques a Carmen Canet a la que enganyareu amb un informe de part. Ara quan la inhabiliten li ho contes a vore que et diu.
      Millores en el jutjat? Preferiu que la gent pase fam a que pase calor. I després sou d'esquerres. Es doneu a conéixer vosaltres soles.
      Tampoc voleu que us baixen el sou, mentres a Tavernes el mes que ve pujarà en mes de 200 persones l'atur. Es doneu a coneixer vosaltres soles
      A més, se vos va dir que presentareu les modificacions desgloçades, no en packs. Si a l'oposició no li passeu la informació del que aneu a fer l parking i que son 50.000€, el vot serà negatiu, i el pack 2x1 sen va tot a terra.

      Eliminar
  8. La gent ja va veient la vertadera cara dels nacionalistes. olt bones cares per davant però gavinetades per l'esquena

    ResponderEliminar