jueves, 22 de agosto de 2013

NOTA DE PREMSA DEL PP : Solicitud pleno extraordinari en Setembre

EL PARTIT POPULAR DE TAVERNES HA SOL·LICITAT LA CELEBRACIÓ D'UN PLE EXTRAORDINARI PERQUÈ S'APROVE UNA REBAIXA DE L'IBI


En el mes de setembre no se celebren i per això el PP ha sol·licitat la celebració d'este ple extraordinari ja que creiem que hi ha temes importants que tractar i que no poden esperar al ple d'octubre. El principal motiu d'esta sol·licitud és parar l'excessiva pujada de l'impost de l'IBI aprovada pel nostre alcalde i pel seu soci el socialista Borràs.

En 2 anys han incrementat l'IBI més del 20% i, si no ho evitem, l'any que ve ho pujaran un altre 10% amb el que l'IBI haurà acumulat, des de l'arribada a l'alcaldia del nacionalista Jordi Juan, un insostenible increment del 30%. Ja hi ha molts veïns que no poden pagar este excessiu impost i ens veiem en l'obligació d'impulsar una rebaixa de l'IBI.

A més de la rebaixa de l'IBI volem que es millore la gestió del pàrquing i que s'estudie la finalització i posada en marxa de la piscina municipal. Estes dos importants infraestructures són les grans oblidades pel sr. Juan des que va arribar a l'alcaldia fa més de dos anys I volem que s'els done un nou impuls.

També volem que es tracten totes les mocions que el PP va presentar en el passat ple i que l'alcalde, unipersonalment, es va negar a incloure en l'orde del dia i que son: la reducció dels sous dels regidors i de l'alcalde, la supressió del lloc de gabinet de premsa, la modificació del reglament per al nomenament de Cronista Oficial o la redacció d'un reglament del BIM. Tots estos temes s'hagueren pogut tractar en el passat ple però l'alcalde es va negar sense donar cap explicació.

I, finalment, sol·licitem que es faça una modificació de crèdit per a la instal·lació de l'aire condicionat/calefacció en el Jutjat de Pau de Tavernes que no es va aprovar en el passat ple per la decisió de l'alcalde de vincular-la a una altra inversió.

És intenció del Partit Popular aconseguir acords en tots els assumptes mencionats, tant amb el govern municipal com amb la regidora no adscrita, pel que estem disposats a realitzar totes les reunions necessàries, ja siguen de treball o comissions informatives, a fi d'arribar a un consens abans de la celebració d'este ple extraordinari. Amb este fi hem remés un escrit a l'alcalde perquè convoque estes reunions i que, a través del debat i el diàleg constructiu, s'aconseguisquen acords que beneficien els veïns i veïnes de la nostra ciutat.


28 comentarios:

  1. A vore si el sr Juan accedix a convocar un ple extraordinari per a solucionar el tema del pàrquing que tanta importància li va donar i tanta pressa li corria.

    ResponderEliminar
  2. Estic desconcertat!
    Qui son els de dretes i qui son els d'esquerres?
    Pareix el mon al revés?
    I la pujada d'IBI és d'escandol. Un 30% en 2 anys. I que han fet en els nostres impostos? No res, 0 inversions!
    És de vergonya que este govern diga qué és d'esquerres i progressiste.

    ResponderEliminar
  3. Enrique, mira si el teu blog te influència i que ahir vas traure a la palestra el tema de la piscina i el PP va a demanar al govern explicacions i que aclarisca que volen fer amb ella.

    ResponderEliminar
  4. Esperem que pel bè del poble l'alcalde convoque aquest plenari extraordinari.

    ResponderEliminar
  5. Entonces Bufante tornarà de vacacions o directament anirà al servef de Sueca?

    ResponderEliminar
  6. Jordi va prometre baixar l'IBI i no jo ha fet.
    Bé, en realitat no ha fet res del que va dir que anava a fer.
    És va presentar a les eleccions amb un programa electoral com si haguera volgut presentarse amb el full d'ofertes del Carrefour, al cap i a la fi ha resultat ser el mateix, propaganda varata!

    ResponderEliminar
  7. La verdad Enrique que tu blog tiene tirada, hoy por hoy será de los más vistos de Tavernes de la Valldigna, muy por encima del denominado ventilador que cada día ventila menos, sigue así Enrique a todos nos gusta que nos cuenten las cosas de nuestra población sin estar condicionado por algún grupo político.
    Sabes perfectamente que eso te baldra más de un reproche hecho con mala hostia, ó algún insulto de algún elemento idiotizado, pero siempre piensa de que cada día quedan menos tontos en Tavernes y muy pronto se le vera el rabo a más de uno.
    Bueno gracias por permitir mis comentarios, posiblemente cuando llegue a finales de Septiembre, entrare de lleno en temas más profundos y hasta puede que sea merecedor de algunos de los elogios que te dedican.
    Gracias.
    Bbs…

    ResponderEliminar
  8. Jordi no convocarà el plenari. Està de vacances.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Si esta de vacances hi haurà un alcalde en funcions que deu ser la 1a tinent alcalde, que si no em falla la memòria és la sra. Carmen Canet.
      A més, ell sabrà el que fa. Si li corria tanta presa en solucionar el tema del parking, ho tindra que fer i no esperar a octubre.
      I no digamos si la gent es calenta amb el tema de l'IBI. No voldria ser jo l'alcalde en els actes de festes i tindre els veïns calentets per no voler baixar la contribució.

      Eliminar
  9. Tant de renegar els del BLOC i ara va el PP demana un plenari per a que l'ajuntament que li pose l'aire acondicionat a Perfecto.

    ResponderEliminar
  10. Dos creus en una mateixa moneda. Eixa es la moneda amb la que haurà de jugar Jordi Juan.
    Si decidix fer el plenari, s'enfrontarà a la rebaixa de sous, l'amortització de la plaça del gavinet de premsa i altres sorpreses que puguen eixir en mocions que es presenten per urgència.
    Si decidix no fer-lo s'enfrontarà amb els usuaris i propietaris del pàrquing, als quals va enviar una carta, a més del veinat en general per l'aplaçament de la rebaixa de l'IBI.
    Quina de les dos creus elegirà Juan?

    ResponderEliminar
  11. No vull pensar si el sr. Juan es nega a convocar el plenari extrairdinari i el PP li paga amb la mateixa moneda al Bloc de concentrar a la gent en la plaça de l'ajuntament per presionar per la baixada de l'IBI.
    Que faria el sr. Juan amb 3.000 persones davant l'ajuntament demanat-li el plenari extraordinari per a baixar l'IBI?
    No creguem que el sr. Juan es negue a convocar el plenari, perquè tots savem lo calentets que estàn amb els impostos i sobretot amb l'IBI.

    ResponderEliminar
  12. Menudo MARRÓN li espera al Jordi per al mes que ve.
    Si no convoxa el plenari per a baixar la contribució la gent se'menjara en els actes de les festes del poble.

    ResponderEliminar
  13. Estos del PP no respeten ni les vacances del Sr. Juan. Mira que convocar un plenari en el moment en que el Sr. Juan sen va de vacances.

    ResponderEliminar
  14. I en la cotorra están calentets i ja comencen a justificar les pujades de l'IBI fetes per l'actual govern.
    Pero en quin mon viuen els cotorros?
    No vegeu que la gent ja no arriba a final de mes i no te feina?
    Pot explicar el govern en que han invertit eixe IBI que ens han cobrat?
    Jo no he vist cap obra important de millora de carrers, aceres, ... en definitiva, la contribució es paga per la millora del nostre poble i no savem que s'ha fet amb este impost.
    O baixen l'IBI o tindràn una concentració davant l'ajuntament per demanar-ho de forma pacífica.

    ResponderEliminar
  15. A la cotorra ja están nerviosos. Comencen a justificar les pujades de la contribució que ha fet l'actual govern. Aquestes pujades son injustificables per als temps de greu crisi que estem patint.
    I a Tavernes hi han més de 2.000 parats, i encara falten tots els de l'empresa de FG, Tavervall i Marmol Compac. Amb lo qual la tardor pot ser calenteta si el govern opta per no baixar la contribució.

    ResponderEliminar
  16. Ací hi han temes importants sobre la taula que s'haurien d'aclarir en setembre:
    - Contribució.
    - Parquing.
    - Piscina coberta.
    - Sous del polítics.

    Senyor Juan no allargue molt les vacances.

    ResponderEliminar
  17. Algú dubta que la gran majoria del poble no donarà suport a la baixada de la contribució?
    Sr. Juan deixe de bobades i atenga al que el poble li demana. Demostre que sap escoltar.

    ResponderEliminar
  18. El maxo alfa no baixarà del burro i s'amagarà fins a octubre.

    ResponderEliminar
  19. Menudes festes se li presenten al sr. Juan si no convoca el plenari per baixar la contribució.

    ResponderEliminar
  20. Li demanaria a XAVI CASTILLO que no fera burla del sr. Juan. Amb Jordi te material per a avorrir i fer actuacions.

    ResponderEliminar
  21. La TARDOR VALENCIANA li espera al sr. Juan quan torne de vacacions i veja totes les revindicacions d'esquerra que li fan curiosament desde la dreta:

    - Rebaixa dels sous dels polítics.
    - Rebaixa dels impostos.

    No se si será una paradoxa que el PP siga l'encarregat de fer que Jordi complisca el seu programa electoral.

    ResponderEliminar
  22. El impuesto sobre bienes inmuebles está regulado por:

    -El Texto Refundido de la Ley Reguladora de las Haciendas Locales, aprobado por Real Decreto Legislativo 2/2004, de 5 de marzo (artículos 60 a 77);

    -Las ordenanzas fiscales de los ayuntamientos, donde se pueden fijar los tipos impositivos y las bonificaciones aplicables (con los límites marcados por ley) y el resto de aspectos sustantivos y formales para su gestión y recaudación.

    El valor catastral y la base imponible del tributo se determina a partir del Texto Refundido de la Ley del Catastro Inmobiliario, aprobado por Real Decreto Legislativo 1/2004, de 5 de marzo.

    ResponderEliminar
  23. Ja tenim a la cotorra manipulant i diguent que la contribució no pot baixar.
    El coeficiant de 0'48 pot baixar fins al 0'40. Però com sols pensen en les pròximes eleccions no el baixaràn fins l'any que ve. I mentres la gent que ja no arriva a final de mes.
    Convoquen un plenari a setembre i rebaixen la contribució i els sous dels polítics.

    ResponderEliminar
  24. Prometer y… cumplir lo prometido
    Como ciudadano de esta localidad, estoy defraudo, descontento, asqueado, con tanto tejemaneje, político, y lo peor de todo es que esto NO tiene cariz de tener fin hasta dentro de casi dos años, mientras tanto el pueblo es el que paga.
    Todos los seres humanos solemos esperar que las promesas que nos hacen los políticos se cumplan y cuando esto no ocurre la desilusión hace mella en los mismos llegando incluso a no querer saber nada mas de los mismos, y haciéndoles pagar en las urnas lo no cumplido.
    Nunca, nunca, se debe prometer lo que no se pueda cumplir, posiblemente el tiempo les pase factura……….
    Bbs…

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Sr. Bbs, una cosa es llevar un prograna electoral y no vumplir ciertos puntos, por la coyuntura económica o por cambios que hacen imposible su cumplimiento. Pero otra cosa muy diferente es no cumplir absolutamente nada.
      Y lo peor de todo es que se presentaron en 2.011, en plena crisis, y concocian perfectamente la situación económica para poder saver lo que podian prometer y lo que no.
      Yo guardo siempre el programa electoral de los que gobiernan. Recuerda el de las 100 y pico propuestas del PP en 2.007?. Recuerdo que solo cumplieron unas 20 y pico.
      Pero es que el Bloc no ha cumplido absoluranente ninguna. Y el sr. Juan dijo en entrevista gravadaen video en La Veu de la Valldigna (puede consultarlo) que su partido no era de aquellos que iba a realizar proyectos faraónicos y acto seguido nos vende en su programa que querian hacer una megaciudad deportiva y llevar la estación de Renfe a Borderia. Y lo más vergonzoso es que no estàn realizando ninguna política de izquierdas.
      Y con esto quiero decir que el único cometido de este partido, el Bloc Nacionalista Valenciano, era el de acceder al poder al precio que fuese, incluso bajo sospechas de amenazas y coacciones como vimos en el plenario de investidura.

      Eliminar
  25. Sou males persones gent del pp. Molt mala bava, aço ja sa convertit en algo personal. Esteu i voleu fero tot pols. Vos tinc avorrits. No es normal.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Que mal senta quan a algú li donen a tastar la seva propia medicina......

      Eliminar