viernes, 2 de agosto de 2013

EL DILLUNS PLENO I MOGUDET

Convocatòria sessió ordinària de l'Ajuntament en ple per al proper dia 5 d'agost de 2013Este dilluns a les 8 de la vesprada i en el saló de plenos com d'habitual, es celebrarà el pleno dels mes d'Agost , i diguem que mogudet perquè a més de que hi han nombrosos punts de tot índol a tractar, entre ells modificacions de crédit que no sabem que passarà per l'afirmació feta en nota de premsa per Karina Vercher de no aprovar ninguna modificació més fins a que no es solventaren certes coses que no s'han solventat , i si el PP en cas de que vote en contra ho apoiarà amb el que no s'aprovaríen dites modificacions creditices, hi han un serie de propostes del PP per a canviar la repressentació en orgues supralocals que ja va ser intenat en plenari anterior i que va paralitzar l'Alcalde  defectes de forma .

Si a açò li afegim varies qüestions pocedimentasl al respecte de les darreres resolucions judicials sobre el tema de Karina i l'afirmació feta pel portaveu popular a l'eixida del darrer plenari de que el govern en este pleno s'anava a enterar de que estàn en minoría , de segur que hi haurà un toma i daca entre govern i oposició que farà del pleno que siga almenys entretengudet i previsiblement llarguet , pel que anirem ben berenadets i vos informarem, com sempre, el Dimarts de lo suceït .

Mes informació en Ajuntament->Corporació i govern->El Ple Municipal->Orde del dia, extracte d'acords i Actes del Ple

NOTA : Desprès de publicat este article hem rebut la nota de premsa del PP que ratifica el fons del mateix .

4 comentarios:

  1. Esperem que l'alcalde deixe de mostrar-se tan altiu i que entenga que les decissions es preñen per majoria i el paralitzarles sols fa mermar el joc democrátic. Si el PP vol canviar la repressentació en orgues supralocals que es vote i que la majoria decidisca. El negar la votació de les mocions que entren per via d'urgència és prevaricar. I això el sr. Juan hauria de saber-ho.

    ResponderEliminar
  2. Acabe de llegar l'ordre del dia i em crida l'atenció qui firma la mateixa: EL SECRETARI EN FUNCIONS José Pablo Bordás Reig i no el secretari Cesar Herrero. Esta de vacances?

    ResponderEliminar
  3. La moció del PP de la baixada de sous no està en l'ordre del dia. Que pasa que Jordi vol tornar a impedir que es voten les propostes de la majoria?
    Este és el Jordi tolerant que busca consens o és el dictador totalitari que no vol aceptar que està en.minoria i ja no mana a l'Ajuntament?

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Si no està a l'ordre del dia será perquè l'alcalde ho haurà vetat (és ell qui decidix l'ordre del dia) i per això es presentarà per urgencia. esperem que és comporte com un demócrata i deixe pas a la votació per a que la majoria decidisca. Igual ens sorprenem i surt la proposta per unanimitat.

      Eliminar