miércoles, 7 de agosto de 2013

GABINET PREMSA AJUNTAMENT , varis

            Eviten el segrest de dos xiquets a l’estació de Tavernes

La Policia Local i la Guàrdia Civil de Tavernes de la Valldigna van impedir ahir dimarts un intent de segrest de dos xiquets.

Els fets es van produir a l’estació de trens de Tavernes, quan el pare dels dos menuts, arran d’una forta discussió amb la seua muller, li va prendre els menors amb l’amenaça de que anava a endur-se’ls al Marroc, quan en principi l’intenció era viatjar fins a Alacant a casa d’uns familiars.

La mare va reaccionar immediatament, i en un moment determinat, va aconseguir recuperar els fills i entrar a l’estació de trens on va demanar auxili als presents.

Ràpidament es va posar en coneixement dels fets a les forces de Seguretat, que van impedir el possible segrest. Amb posterioritat, es va esbrinar que la mare dels menors rebia des de feia 3 anys un presumpte tracte denigrant i de maltractament.

En tractar-se de fets constitutius d’un pressumpte delicte contra la dona, l’home va ser detingut i posat a disposició judicial.

            L’Ajuntament lliura una placa d’homenatge a la SIUM

L’alcalde de Tavernes, Jordi Juan i la regidora de Cultura, en nom i representació de la Corporació Municipal i la ciutat de Tavernes han lliurat una placa d’homenatge a la Societat Instructiva Unió Musical (SIUM) de Tavernes de la Valldigna per la seua participació, després de 13 anys d’absència, al Certament Internacional de Bandes de València, Secció d’Honor, on van aconseguir el tercer premi el passat 21 de juliol.

El president de la entitat, Juan José Sala, va rebre en el saló de plens el merescut homenatge i reconeixement de la ciutat a tots els músics, expressat en forma de gran aplaudiment dels assistents.

 La Policia Local de Tavernes renova dos vehicles policials per donar una servei efectiu als veïns

La Policia Local de Tavernes de la Valldigna ha presentat els dos nous vehicles operatius 4x4 que substituiran els anteriors “tot terreny”.

Els dos nous vehicles, Hyundai I35, es troben situats en el mateix segment que els anteriors Nissan, i tindran un cost de 1590 euros al mes per unitat. L’increment respecte als 1280 euros del renting anterior es deu al poc interés del renting en l’oferta de les entitats finançeres.

El renting dels vehicles anteriors era per tres anys però estava prorrogat. Les noves unitats policials estan millor dotades malgrat ser del mateix segment que els anteriors i gaudeixen d’un augment significatiu de les prestacions i de l’equipament que incorpora una oficina per efectuar informes i senyalització mòbil d’emergència.

El regidor de Seguretat Ciutadana, Evarist Sansaloni, ha recordat que “hem estat sofrint els últims anys perquè teníem un parc mòbil de vehicles completament obsolet i fora de les necessitats d’una policia local moderna, patint continus problemes mecànics, cosa que obstaculitzava les feines dels agents. La resposta efectiva de la Policia Local de cara als ciutadans de Tavernes ha de comptar amb vehicles adequats i plenament operatius”.

 Dins del procés de subministrament dels vehicles, la mateixa Policia Local va lliurar en mà una còpia del plec de condicions tècniques a tots els concessionaris locals amb la novetat que totes les operacions de manteniment de les unitats s’haurien de realitzar únicament en tallers de la ciutat.

El renting s’ha formalitzat amb Tallers Galera, empresa que ha incrementat l’equipament dels vehicles sense augmentar-ne el cost contemplat. Cal destacar també que el cost final està calculat segons els kilòmetres reals que cada any efectuen les unitats policials, i que es preveu sobre els 60.000 km.

7 comentarios:

  1. Tot-terrenys ? Ja ja ja ...

    Turismes disfersats , denominats totcamins per ser un poc més alts que els turismes en sí , i amb això tenen un angle d'entrada e eixida millor que estos per atacar camins amb clots i desnivells, i poc més.

    En quant ploga un poc de demés , ofegats .

    ResponderEliminar
  2. Mala negociació (almenys per al poble) per als temps que corren. Amb eixe renting sense opció a compra els hagueren pogut adquirir. En dos anys ens costarà cadascun 38.160€ (76.320€ ela dos). Amb uns 50.000€ haguerem pogut adquirir un sol vehicle en propietat però de millors prestacions per a situacions més extremes, incluït el manteniment. Ens haguerem estalviat 26.320€).
    Prer a mi l'opció és desacertada.

    ResponderEliminar
  3. Amb les Manases que tienen a vore que tarden a fer-li algún bony ?

    ResponderEliminar
  4. Ara tenim mes cotxes de policia que policies que els conduïsquen. Els 2 nous, 1 Quashquai, el citroen negre, elmonovolumen, 2 motos, 2 scooters....
    Pagant seguros, rentings, manteniment,...
    QUIN DESGAVELL I QUIN GASTO!!

    ResponderEliminar
  5. Comprar eixos dos cotxes equipats val 50.000 €. Es poden pagar en un leasing (arrendament financer) a 3 ó 5 anys. Pagarem per ells en 3 anys 115.000 €. Després diu Llum Sansaloni que no hi han diners per a les beques de menjador dels xiquets que ho necessiten i, damunt, tiren la culpa als demés. Hi ha que ser més serios LLum i no dir tanta tonteria. Si en un pressupost de 15 millions d euros no poden ajudar en 18000 € als xiquets, ja em diràs. Això era prioritari. M'han decepcionat molt. Son pijor de lo que em pensava.

    ResponderEliminar
  6. Amb el renting d'estos dos cotxes s'ha unflat molt el cost. Qualsevol que tinga dos dits de front sap que el preu esta superinflat. Una de dos, el que li ha fet el renting els l'ha clavat a rant de màneg o algú ha fet el negoci de l'any (i no precissament l'empresa de renting).

    ResponderEliminar