domingo, 1 de junio de 2014

Nota de Premsa de NNGG del PP : TANCAT PER ESTUDIS

Els i les estudiants de Tavernes tornen a tindre limitat un any més un servici de biblioteca poc ajustat a les seues necessitats.

Des de l'inici de la legislatura, les Noves Generacions del PP de Tavernes han demanat al govern que presideix el nacionalista JordiJuan una adequació del servici de la biblioteca a les necessitats dels i les estudiants del municipi. En repetides ocasions hem reiterat que aquest servici municipal ha d'estar a disposició de la població un major nombre d'hores, no sols en període d'exàmens, sinó també setmanes abans. L'any passat aconseguirem que les nostres demandes foren escoltades, no obstant això, aquest any ens trobem una vegada més les portes tancades.

L'ampliació de l'horari de la biblioteca en època d'exàmens s'ha de realitzar des de meitat mes de maig, ja que a Tavernes, són nombrosos els joves que comencen a preparar-se les proves que incidiran en el seu futur. Tant els estudiants de Batxillerat, sobretot d'últim curs, que s'han de preparar la selectivitat, com els alumnes universitaris que hi ha la població i aquells que estudien cicles formatius, han de tindre garantit un espai públic com és la biblioteca municipal on poder dedicar un major nombre d'hores d'estudi, a més del material i recursos que es troben a aquestes instal·lacions municipals.

Segons han assenyalat els joves populars, no s'entén com un govern compost per una gran quantitat de mestres no té en conter aquestes demandes dels joves vallers, ja que com a mestres haurien de saber a la perfecció quan comença i quan acaba el període d'exàmens".

Les Noves Generacions es pregunten si el fet d'haver celebrat recentment les eleccions ha donat lloc a un abandó de la política local, els dirigents de la qual han estat més centrats a obtenir un bon resultat que en atendre les demandes dels joves.


Per últim, les Noves Generacions proposen que els responsables de les instal·lacions de la biblioteca durant l'ampliació del seu horari no siguen els mateixos funcionaris a través d'hores extres com passa en altres departaments, sinó que siguen els mateixos joves de la localitat que es troben desocupats, els que a través d'un programa d'ocupació juvenil, ocupen aquesta tasca.

8 comentarios:

  1. La veritat seria un detall, que es repartiren eixes per igual entre gent aturada i no sempre als mateixos.

    ResponderEliminar
  2. les Noves Generacions proposen que els responsables de les instal·lacions de la biblioteca durant l'ampliació del seu horari no siguen els mateixos funcionaris a través d'hores extres com passa en altres departaments, sinó que siguen els mateixos joves de la localitat que es troben desocupats, els que a través d'un programa d'ocupació juvenil, ocupen aquesta tasca.

    Ignorancia sobre el tema? ¿Això ho permet la llei? ¿Pot fer contractacions l'Ajuntament? Ens botem la llei? Ja sabem que el PP esta acostumats a botar-se la llei: Barcenas, Noos, Emarsa... massa prompte comenceu

    ¿No es necessita unes titolacions per a ser bibliotecari? Qué diria l'associacio de bibliotecaris valencians vore que gent sense titulació s'encarrega de tasques que no li corresponen?

    Si els mateixos joves volen el temps per a estudiar, com voleu que s'ocupen de treballar alli. O es que voleu que siguen joves sense formació, que no estudien, i podem dir que si que valoreu la tasca dels bibliotecaris!
    Entereu-vos primer si legalment això es pot o no es pot fer. Manolo, informa'ls!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Què voleu aplicar la llei? Quant vos convé?
      Al sopar de cap d'any, algú va comprovar si Greixers estava inscrita al registre sanitari i tenien tots els carnets i permisos per manipular aliments? Que poden pensar els comerciants del mercat als quals no els deixeu fer tapes?
      La llei s'aplica sempre, no quan ens convé.
      Respecte al que comentes, es poden fer mil coses. No pense que per certes tasques de la biblioteca siga necessari estar titolat en biblioteconomia.

      Eliminar
    2. Mira tu, els mateixos que volien embotit als becaris de la Dipu te beca en llocs de feina de l'Ajuntament. Per cert, així i tot ho fan i no passa res. O no estan becaris al info turisme de la platja per les vesprades tots sols, suplantant a la tècnica de turisme quan esta acba la seua jornada? En turisme es pot i en biblioteca no?
      Altra alternativa es obrir un espai adequat a l'estudi on no calguen funcionaris, a la Universitat de Gandia ho fan i no hi han bibliotecaris,no?
      O no tenim cap aula municipal en condicions gràcies a que les van desmontar per fer-li el xiringuito al ultim regidor que ha entrat al govern?

      Eliminar
    3. Efectivament, en la Biblioteca Municipal no poden i el que dius de Gandia no m'ho crec. Seria la primera universitat que no té el seu equip de bibliotecaris.

      Quan a Turisme i demes el recorde que són becaris, gent que eixe any acaba i que igual a l'estiu ja ha acabat, i estan en pràctiques. I en practiques se'ls suposa amb els coneixement que cal. Ja em diras: un fent practiques de coses que no te coneixement.

      I jo per estudiar en un aula amb trenta persones mes me'n vaig a casa. Poc estudies tu pel que es veu.

      I per a l'anonim anterior: I per a posar una tirita en un Hospital tampoc cap ser metge o infermer. Ves tu sense titulacio i a vore si la poses.

      Per tal de justificar lo injustificable, la burrera de nota de NNGG que demostra el seu nivell sou capaços de fer director de la Universitat a qualsevol.

      Amb eixa mentalitat es compren el poc respecte que teniu als milers de joves perfectament format i que per les vostres politiques fan de tot menys la seua faena o han d'emigrar. Vergonyos llegir-vos.

      Eliminar
  3. A Gandia hi ha un aula d'estudi amb un guàrdia jurat (no es precís que contractares Troianos,hi hauran mes empreses). Per a estudiar no cal bibliotecaris, a l'estudiant tant li val com si es una biblioteca com una aula, el que volen es un espai amb silenci per concentrar-se millor en l'estudi,els bibliotecaris no ajuden en l'estudi ni els estudiants necessiten els llibres de la biblioteca,ja porten tot el que necessiten.
    Amb lo dels becaris sembles molt innocent, ara resulta que tots els que estan a Turisme han estudiat turisme,els que estan a l'Ajuntament han estudiat administratiu i així en tots els llocs on els coloquen,jo he anat al infoturist i he comprovat que no saben ni idiomes per atendre a la gent, i estan tots sols (pràctiques sense un tutor?,sembla que aixo es substituir llocs de treball,cosa que jo es pot fer). Clar que a la biblioteca no es pot trobar cap perfil d'estudiant que estiga acabant els seus estudis i necessite fer pràctiques.
    No sigues tan sabut per saber en quines condicions voldria la gent estudiar,prova i mira si te èxit la proposta i tot, perque si ho endevines així com fas de NNGG a tots els que opinem per aci no tens molt bon futur, ni com a politic ni com a pitoniso.

    ResponderEliminar
  4. Gandia té 80.000 habitants i és ciutat universitària. Un aula d'estudi tampoc es un servici per tocar el cel o llançar campanes al vol. Més bé poca cosa.
    Ja que no tinc molt de futur ni com a polític ni pitoniso, em faré guàrdia jurat per a vigilar aules d'estudi.
    Jo te'n diria més de cent del poble entre advocats, metges, enginyers, arquitectes, mestres i professors d'instituts, aperalladors, infermers.... que no han necessitat tantes "comoditats" ni tan aillament. Per a estudiar ganes i colzes damunt la taula. Com alguns que jo conec que trauen molt bones notes i no van a la biblioteca. Que també hi ha molta gent que va a garbellar aigua i a fer la xarradeta. I no digues que no que ho he vist.

    Ens anem del fons de la qüestio: no es una nota feta per a demanar millores sino per criticar. Sense cap trellat ni motiu, perque el servici està i es dona. No es de la seua incumbència ni competencia dir qui l'ha de donar. I el servici el donen les mateixes persones que el donaven quan ells governaven

    El primer any es va continuar un horari mes ample molt mes ample incloia festius, i no anava ningú i es va eliminar eixe dia. Simplement es dona el servici segons les necessitats generals, en conjunt, no d'un estudiant o dos en particular.

    ResponderEliminar
  5. Gandia te 80.000 estudiants.
    Pero estem parlant dels aularis d'estudis a la Universitat. I esta,fins ahir,estava al Grau. De 80.000 res,no en viuran mes que a Tavernes.
    Com raones que tu no necessitaves aules per a estudiar i traure una carrera,tambe podràs tornar enrere en el temps i dir que amb 40 en classe vas traure la EGB,que es el que argumenten ara molts del PP sobre les retallades.I mes abans encara les dones nomes anaven a costura i els aplegava justet dependre llegir i multiplicar. T'has cobert de glòria posant exemples del passat.
    Ara resulta que un anonim no te cap incumbencia per dir qui pot donar un servici o no, es veu que les titulacions d'incumbencia les dones tu.
    Si fa temps es van afegir dies i estava buida la biblioteca, perque es torna a demanar el servei? Hi ha algo que no quadra. Resulta que si ho demana una part es que son massa pocs o no estan legitimats per dir qui i com ho ha d'organitzar. M'agrada el tarannà tan bo per a discutir les coses,el pitjor franquisme no havera estat mes eloqüent.
    Que manera de pegar-li la volta a les coses,desviar el tema i tirar balons fora.
    Aixo es el nivell politic de hui?

    ResponderEliminar