martes, 10 de junio de 2014

Info-DEMÒCRATES : Seguim creixent a tot arreu

En els últims dies, Demòcrates Valencians ha représ les seues tasques d´implantació pel sud de la Comunitat Valenciana, mitjançant unes reunions a les quals han acudit el coordinador general Mario Tortosa i la coordinadora comarcal de l´Alacantí Elizabeth Basto, dirigent també del partit adherit El Campello Demòcrates.
Els companys de El Campello a peu de carrer
 prenent nota de les inquietuts de la ciudatanía
D´esta manera, no només s´han reanudat contactes ja establerts, sinó que també s´han dut a terme altres amb partits  i persones que, a títol individual, han mostrat la seua predisposició per a participar en este projecte engrescador del centre regenerador valencià.
Estes jornades de treball han portat als representants de Demòcrates Valencians a visitar localitats com La Vila Joiosa, Ibi, El Campello, Calp, Elx, Dénia, Xàbia, Xixona, Altea, Alcoi, Benidorm, Alacant i Sant Vicent del Raspeig. En alguns casos existixen negociacions avançades que donaran fruits de cooperació molt prompte i en altres es tracta de les primeres preses de contacte.
D´altra banda, l´equip d´expansió territorial ha programat per a les pròximes setmanes diverses visites pel nord de la Comunitat Valenciana, a ciutats com Borriana, Vila-real, Vall d´Uixó, Castelló, Nules, Torreblanca, Peníscola, Vinaròs i Benicarló.
Amb esta intensa activitat volem satisfer l´interés dels grups i persones que han contactat amb Demòcrates Valencians i, alhora, donar una nova espenta a un projecte que siga capaç de defendre i representar, amb autoestima i visió de futur, a la Comunitat Valenciana.

Nota : Com a Secretari General de Coordinació estigué junt a ells el passat dijous en una reunió amb partits independents de El Campello, Elx, Ibi, Calp i La Vila, i el anterior en Xàbia, reunions que formen part d'una serie de elles encaminades a  tractar de pressentar una oferta política conjunta de Independents Locals i Demòcrates cara a les autonòmiques i municipals de 2015, anant per bon camí.  Enhorabona als companys Elizabeth i Mario per la seua gran llavor. 

Signat, Enric Estruch.  

No hay comentarios:

Publicar un comentario