martes, 17 de junio de 2014

ELECCIONS EN LA SOCIETAT MUSICAL

NOTA : Volem assenyalar que este blog s'ha ficat en contacte amb un dels membres més destacats de l'altra llista oferint-los el també fer-nos arrivar la seua informació. 

El proper dijous dia 19 i de 4 a 9 de la vesprada es celebraràn les eleccions a la directiva de la Societat Instructivo Unió Musical de la nostra ciutat, amb la novetat que esta vegada es pressenten dos llistes, de les quals ahir es pressentà la encapselada per Vicent Gregori i Rafa Bueso, i en la que estàn repressentats els distints sectors que hi han en la societat com son músics de les diferents seccions musicals, socis pares d'alumnes i socis en general i dels que sopen el dissabte nit. Demà dimarts es pressentarà l'altra alternativa.

Pressentaren una extensa proposta bassada en tres pilars fonamentals com son els músics, l'escola i els socis, propossant reorganitzar, coordinar i dinamitzar la societat, fent moltes més activitats que les actuals tant musicals en sí com d'oci, potenciar el claustre de professors i crear una associació de pares al estil de qualsevol altre centre educatiu, amb el fí de que tots aquells que d'una manera o altra participen en la societat es senten integrats, part activa i sobre tot escoltada i decissiva en la seua societat, per a lo qual a més es faran enquestes diverses i en diversos actes, així com una bústia de sugerències.

Vos deixem unes imatges del acte, al de demà no podrem assistir per tindre compromissos adquirits, però si ens faciliten ressenya i fotos vos informarem. 

Quasi un centenar de socis escoltaren les propostes dels
candidats, algo realment sorprenent per l'escas quorum
per desgràcia normalment en les assamblées de la SIUM,
el  que vol dir que hi ha interés en un canvi . 

Alguns dels membres de la candidatura durant
l'intervenció de Joaquin Angel  Grau .
Els candidats  a Pressident Vicent Gregori,
 i a Vicepressident Rafa Bueso .

( Programa i candidats en article de baix ) 

4 comentarios:

  1. Pots dir algo de l'altra candidatura?

    ResponderEliminar
  2. Sòls puc dir-vos de oída, d'esta més per raons familiars :

    Sabem que el candidat és Ortiz, crequem que de nom Vicent, un ex-músic; Luisa, ex-regidora popular, i Julio Pallás, músic ,i poc més.

    Si algú ens pot donar més informació ho agarairïem, gràcies .

    ResponderEliminar
  3. P.D. Luísa Mifsud ens referíem, mare i dona de músics.

    ResponderEliminar
  4. NOTA : Volem assenyalar que este blog s'ha ficat en contacte amb un dels membres més destacats de l'altra llista oferint-los el també fer-nos arrivar la seua informació.

    ResponderEliminar