viernes, 27 de junio de 2014

Editorial : ENTRE TODOS LA MATARON Y ELLA SOLA SE MURIÓ




- La playa de Tavernes seguirá padeciendo problemas de acumulación de agua en caso de fuerte temporal por lo menos durante los próximos meses
No, esta imatge al igual que la de ahir tampoc
es de dimarts passat, es d'altre any .
- Los colectores, que tienen un diámetro inferior al previsto en un inicio, no están conectados a ningún aliviadero y por lo tanto no desalojan el agua y únicamente hacen las funciones de tanque de contención.


- La segunda fase es la que contempla conectar ese colector con el Canal San Pablo para desalojar el agua llovida al mar (...) faltarían 800.000 euros para cubrir la financiación de este proyecto.
Además aún faltan permisos de las administraciones (... ) Resta que se otorgue el permiso de vertido al mar que depende de la Dirección General del Agua del Consell.
Hasta que no esté este último permiso el colector no se puede iniciar. Por el momento no se sabe cuándo podrá llegar la licencia.
Una vez se conceda el permiso, hay un plazo legal de seis meses para iniciar las obras, y otros 12 meses para que se ejecuten. Si esto no se cumple, los permisos caducarán y se tendrá que volver a tramitar todo el proyecto de la segunda fase del colector.
- El martes fallaron las bombas de impulsión de los actuales colectores,  las noticias dadas no son buenas, y varios sectores de la costa han expresado su malestar 
- Conclussió : Manca el col.lector i fallen les bombes : "Entre todos la mataron i ella sola se murió ... " .

Hem volgut per a donar peu a l'editorial fer un ressum del que llegirem ahir sobre les declaracions fetes per l'Alcalde Jordi Juan en roda de premsa sobre les inundacions del passat dimarts i d'elles traure les següents conclussions, a més del titolar que ja avançavem ahir mateix:
- Es a dir, per un costat la burrocràcia ( si, amb dos "rr", no és una errada ) dels governs populars autonómic i nacional fa que no tingam un grapat d'anys després d'haver projectat les obres totes les llicències pertinents .
- Per altre costat les retallades dels governs a tots nivells fa que tampoc tingam els diners per a acabar-les. 
- I per a rematar fallen les bombes, que això sí deu de ser competència municipal  
El dit, entre todos la mataron y ella sola se murió, i la platja de gom a gom d'aigua amb els prejuís derivats any darrere any ... almenys l'Alcalde, prenent nota " dels seus majors polítics " com li recomanaven fa un temps, ha demanat disculpes per la part que li correspon, però esperem que no sòls es quede ahí, en disculpes, i que s'actúe per a que no torne a passar, i si fa falta que roden caps per l'errada que roden i de debò, es intolerable esta manca de diligència a nivell local.   
I altres, altres "més populars" també demanarán disculpes per la part , que no es poca, que es correspon de tot este desaguissat ? Tindràn la cara dura de vindre (segur que sí) la propera campanya electoral a demanar-nos el vot com si rés passara ? .
I ara anem a les solucions : A part dels permissos, sobre el qual cert polític "popular" local deuría tindre en teoría "má" , si fa falta i mira que em toca els c... com a tots suposse, que s'agafen els diners, ara que s'està parlant de fer modificacions de crédit per a utilitzar el superàvit del darrer any en inversió en vers d' amortització, d'este superàvit i es començe a fer les obres però ahir, i després ja vorem de cobrar-les a qui pertoque si es que pertoca, o de rebre les subvencions que correponguen, però a Setembre i sense falta a foradar, perquè si no ja parlarem per desgràcia i més endavant altra vegada de tot açò. Sabem que es més lluidor en un any electoral fer voreres noves que fer col.lectors soterrats dels que sòls en enrecordem, com de Santa Bàrbara, quant tròna, tot fa falta, però tal volta alguna vorera es puga remendar momentànemanet per a que dure un anyet més i retraguent un poquet d'ací i un poquet d'allà poder fer el que sí es urgent com ho es en este cas el dit col.ector.   

Ale, els de sempre, al ataqueeee ...

1 comentario:

  1. Pareix que sols quant plou s'inunda l'avinguda el problema es tota la platja i els que sofrim mes estes inundacions som els que vivim tot l'any alli....
    Sols s'han recordeu de la platja quant ve l'estiu, el reste de l'any ni fu fi fa............

    ResponderEliminar