lunes, 23 de junio de 2014

El Quadern denuncia : UNA PLATJA DE TERCERA

I no, no en referisc al servicis municipals, eixa es un altra història, si no al alcanç del adsl en la nostra platja.

I es que un any més me'n baixe a la platja més que estiuetjar a treballar perquè és la meua época forta, i en trobe amb el problema de la recepció de adsl en la meua vivenda particular, en l'oficina ho tinc solventat per una xicoteta però gran empresa de Gandia. 

I no, no visc en algun lloc remot o oscur i amagat abandonat de la ma de deu, visc en el passeig on fan el mercadet els dissabtes, una zona a més despejada d' obstacles que pugen impedir la recepció, però on les "grans" companyíes son incapaçes de fer arrivar un mínim de qualitat en adsl i he tingut, després de estar tot l'estiu fart de pinxos, l'unic que val ací en ma casa és el de tortilla, i de línees terrestres que sòls en fan arrivar quanr arriva, eixa es altra, un escasos 1,5 megues, que tornar a recorrer de nou a la xicoteta empresa, que m'assegura un mínim de 4 megues per tan sòls  uns pocs eurets al mes i donant-me d'alta i de baixa quant vullga i pel temps que vullga, el problema es que encara estàn "en fase de", espere que no tarden massa.

I ho vinc adir perquè mentrestant El Quadern baixarà els seu ritme doncs sòls puc actualitzar via telefon de moment, i publicar des de l' ordinador que tinc en les oficines de la platja i poble on de moments estic sòls a ratos, ara mateixa me'n vaig i per motius personals i professionals no tindré accés a ells fins demà. 

Així que paciència i a esperar que els xicotets ens solventen el que els grans son incapaços siquiera per diners de solventar, i si algú sap d'alguna solució ràpida preguem ens ho digau, gràcies .   

6 comentarios:

  1. Enrique jo visc al mateix Passeig dels Tarongers, igual que tu. Podries dir quina és eixa empresa de Gandia? Pot ser d'utilitat per a al gent.

    Gràcies.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. La q va a servirme ara es del poble i estan buscant un pis alt en el nostre passeig dsd on repetir .
      Es una empresa nova d.un jove emprenedor, Enric Chofre i el telefon de l.empresa ara el busque i el publique.

      Eliminar
  2. Jo estic en Movistar i no tinc problemes.

    ResponderEliminar
  3. El teléfon es el 609664320, no recorde el nom d l.empresa pero respon Enric . Tenen preus molt interesants dsd 11 euros mes fins 19 mes iva , depenent dels megues q vullgues contractar , pots contractar pel temps q vullgues i fer les altes i baixes q vullgues. Garantitzen els megues contractats i es pot contractar tb telefonía .
    Estan buscant un punt dsd on repetir dsl montduber a tota la zona dl nostre passeig amb una anteneta molt menuda i amb un segon o tercer pis tindrien prou.
    Si algu está interessat toqueulos i ens beneficiarem tots d wifi d alta qualitat i a un mes q bon preu .

    ResponderEliminar
  4. P.D. tb per a la zona dl llac dsd un dels edificis lagomar o caribe x darrere o finques d la zona , i en altres zones d la goleta .

    ResponderEliminar
  5. Una pregunta: Que té que vore que les grans empreses de telefonia no donen el mateix servici d'internat en el poble que en la platja perque el titular siga una platja de tercera? Vosté sempre en negatiu.
    Li pregunte: El donen a Oliva? El donen a Denia? El donen a Altea? La resposta es NO.
    Per tant, les platges de Denia, Altea o Oliva són també de tercera.

    Al poble nomes ONO té un servici de primera. Està ONO en les platges de Denia, Altea, Oliva com no està en la Tavernes.? La resposta: NO

    El que te que fer es renegar als partits que permeten a les grans companyies que eixa situació es done. I Movistar dona 10 Megues en telefonia fixa a la platja. La mateixa que a Tavernes poble. Ahir li l'estaven posant a un amic meu ací en la platja.

    ResponderEliminar