lunes, 9 de junio de 2014

LLEGIT EN LA PREMSA, Las Provincias

Una ruptura de gobierno insólita


  • PSPV y Compromís zanjan el pacto en Oliva pero nadie pierde delegaciones

  • El representante de los nacionalistas reclama por escrito una reunión con el primer edil

  • Ens diu un pardalet molt ben relacionat en el cap i casal, ja sabreu més endavant qui és perquè va a recoltzar públicament en breu un projecte polític concret, que hi han ordres des de blanqueríes per a "soltar amarres " amb els nacionalistes abans els acaben de fagocitar. Oliva, Xeraco, Tavernes ? En el pleno de huí podríem vore un primer pas de distanciament encara siga mérament de cara a la galería, estarem atents , i si no temps al temps, que s'acosten eleccions locals i els ressultats socialistes en les europèes i els sondejos de cara a les autonòmiques i locals son per a fer-seu vore i més si cap a Tavernes, on damunt i com sabeu en eixes europèes han quedat sis punt per baix de la desastrosa mitjana valenciana .    

3 comentarios:

  1. Ací passarà el mateix que a Oliva i Jordi demostrarà que és un Jornaler de la Política!

    ResponderEliminar
  2. Ací a Tavernes també tenim un alcalde que cobra per fer "pallassades" com la que hui porten al plenari. No es porten els pressupostos, perquè Bloc i PSOE estàn pensant en les properes eleccions i no en el poble. I m'ha dit un pardalet que el PP anava a abstindre's en la votació per a que Tavernes tinguera uns pressupostos (el fet d'abstindre's es perquè no està d'acord en com es destinen els diners, però tampoc vol perjudicar). I ara quina excusa tenen?
    I ja seria el colmo que feren com en Oliva i no passara res, i tots a continuar cobrant i sense pressupostos. Això si que demostraria que Jordi Juan ha inventat una nova forma de fer política (política de circ) i que és un autèntic Jornaler de la Política.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Manolo calla i no digues més tonteries home que fas el ridícul

      Eliminar