viernes, 6 de junio de 2014

ESTE CAP DE SETMANA FUTBOL 8

6 comentarios:

  1. Aficionat a la pilota.9 de junio de 2014, 22:34

    Parlant d'esports, a La Cotorra trauen la notícia de la festa de l'esport de la regidoria, on entre altres coses,diuen:
    "Un total de noranta esportistes estan nominats pels seus mèrits quant a trajectòria esportiva, comportament i companyerisme en clubs i disciplines esportives com tir i arrossegament, tennis, atletisme i les seues seccions de muntanya i triatló, ciclisme, bàsquet, futbol, rugbi, kitesurf, colombicultura, patinatge, taekwondo, karate, halterofília, excursionisme, futbol sala, petanca i muntanya."
    Davant la falta de nomenament entre els clubs locals del Club de Pilota La Valldigna, ara podrien dir que ha estat una errada o oblit, pero res mes cert quant servidor ha intentar comentar a aquell lloc amb un "El Club de Pilota de Tavernes ha desaparegut?" i l'Administrador de guàrdia no ha tingut a be ni publicar el comentari ni corregir l'errada al text. No voldríem pensar malament, pero no veig correcte que editors de notícies (lo de periodistes ho deixem per altres coses mes serioses) que diuen informar tot el poble i sobretot el que els aplega, marginen a tota una afició esportiva per possibles malicsies i casos personals, quan tot el que es promociona sobre eixe esport es a càrrec del club i no del negoci de cap persona. Cal saber diferenciar politica,feina i aficions i que no paguem els aficionats els problemes d'altres. I no dic res de tot aixo debades, pues fa poc li van tirar en cara a un membre del club que si gràcies a aquell blog es publicaven notícies de pilota de la seua empresa. Es veu que no saben per on bufa l'aire quant ens menysprea als demés membres d'una associació com si el merit i la feina en ella la fera sols una persona. Que duguem un sponsor no vol dir que eixe siga l'amo del club, aci pintem tots per igual i quant ens ofenen tambe ho fan a tots.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. aficionat al rugby10 de junio de 2014, 22:33

      Em sembla bé el que fa eixe blog. Téns massa blogs on anunciarte. Ni tú els necessites a ells ni ells a tu. No voldràs que després d'insultar-los ara vullgues que el posen l'alfombra. Pues no.

      Eliminar
  2. Difama que algo queda.

    El diari Levante-EMV el dia 01 de juny publicava entre altres coses:

    http://suscriptor.levante-emv.com/safor/2014/06/01/tavernes-distinguira-festa-lesport-entrenadores/1119427.html

    Copie allò que interessa perquè igual no ho pot llegir per no estar suscrit a l'edicio digigal:

    Noventa nominados
    Después están los nominados por los clubes, un total de noventa, por los méritos contraídos en todos los aspectos en la última temporada en cuanto a trayectoria deportiva, comportamiento y compañerismo dentro de los diferentes clubes que hay en la población y que ese día suelen llenar la Casa de la Cultura en compañía de sus familias, amigos y autoridades.
    Habrá premios para los deportes o disciplinas de tir i arrosegament, tenis, atletismo y sus secciones de montaña y triatlón, ciclismo, baloncesto, fútbol, rugby, kitesurf, colombicultura, patinaje, taekwondo, karate, halterofilia, excursionismo, futbol sala, petanca y montaña.

    La noticia és anterior en el temps a la que publica La Cotorra (el dia 8) i cal deduir mirant les dues notes que la font es la mateixa, igual resulta que naix en el técnic d'Esports Sr. Cuñat que com humà que és, pot haver fet una errada, oblidar-se ( crec que li te mania, Sr. Sala) i ha propiciat l'errada en cadena del Levante-EMV primer i després de La Cotorra.

    Es dirigira vosé al Levante-EMV i es queixarà?. ¿S'ha queixat ja? Li han publicat al Levante-EMV la seua queixa? Fara el propi amb el Sr. Cuñat?

    Després de totes les difamacions que ha fet, desprecis i tirar per terra al personal, potser el més adient seria demanar-los disculpes. Per cert ¿perquè es preocupa voste d'entrar i seguir la Cotorra si son uns aficionats i no saben fer ni la o en un canut tocant allò del periodisme? La ignorancia Sr. Sala que atrevida es.

    De tota manera li aconsellem que deixe de perdre el temps i fer-lo perdre als demés i les queixes li les dona a la font origen de la noticia. I guanyarà en salut i tranquil·litat.

    Despedida i cierre. No li contestarem cap nota més.

    ResponderEliminar
  3. Aficionat a l'adjudicació directa11 de junio de 2014, 0:29

    Normal. Amor con amor se paga.
    Menut canyaret muntares per terra, mar i aire o siga tots els blogs locals, total per al final tindre ells raó: Adjudicació directa.
    I com el refrany: dos que duermen en el mismo colchón se vuelven de la misma opinión? Ho has entés no?

    Ja veus tu, endevinar el que anava passar i això que son simplement aficionats o... espera, ¿com dius tu? A sí simples "editors de notícies".

    ResponderEliminar
  4. Este home vol que el fitxeu o esta enamorat de la Cotorra i com no el volen es sent despstxat. Menuda manea de donar la murga. Enrique: un article nomes per a ell d'esport que tinga satisfet l'ego.

    ResponderEliminar
  5. Està amargat que es diferent.
    I més ara amb la clavada de pota d'una noticia que culpa a la Cotorra quan deu ser una informació des de la mateixa regidoria d'Esports, amb la coseta a banda que hi haja un despiste. ¿Només un?

    ResponderEliminar