lunes, 9 de junio de 2014

ESTA VESPRADA PLENO ORDINARI DE JUNY

Els socialistes demanen un referèndum sobre reforma consitucional, suposem que com els seus companys d'altres poblacions demanant referèndum sobre monarquía o república, i els nacionalistes altra sobre prohibicó de circos amb animals ... alguien da màs ? .


Convocatòria sessió ordinària de l'Ajuntament en ple per al proper dia 9 de juny de 2014

WEB-LOGO AJUNYTAMENT PLE MUNICIPAL
Este dilluns, 9 de juny, es celebrarà una sessió ordinària al saló d’actes de l’Ajuntament. Serà, com sempre, a les 20:00 hores de la vesprada. Feu clik en l’enllaç per a poder accedir als punts inclosos en l’ordre del dia.
Enllaç:  

4 comentarios:

  1. Ay mare!
    Altre pleno sense pressupost, l'alcalde pensant en el circo i l'atur pujant a Tavernes en contra de del que està passant a la Safor, la Comunitat Valenciana i Espanya.

    ResponderEliminar
  2. I este estiu altra vegada sense comedor social i estos parlant de elefants i referéndums .

    ResponderEliminar
  3. Eixe es el gran Xordi Juan, el gran alcalde que anava a fer coses per Tavernes. I per ara puja l'atur, no hi han pressupostos i es centra en xorraes com un piano com prohibir que vingua el circ. La proxima sera prohibir les carreres de caragols.

    ResponderEliminar
  4. La mocio que volen presentar en relacio a l'actiacio de Monica Oltra, es absurda. Huria d'aplicar-se eixa mocio el propi alcalde. El seu taranna es mes totalitari encara.
    I l'altra xorrada es la del circo. El circo que hauria de prohibir es el que esta fent ell mateix amb xorraes com les que estan presentant,
    I els pressupostos Cotorra? No eren per a hui??? Que passa? No s'aclariu??

    ResponderEliminar