martes, 10 de junio de 2014

El Quadern informa : NOSALTRES NI FIQUEM NI LLEVEM

Hem rebut el següent document, nosaltres ni fiquem ni llevem doncs no coneguem el tema. 


8 comentarios:

  1. Crec que intenten pendre´t el pel Enrique; i si es un intent de extrapolar-la amb la nostra localitat, deurien de treballar-s´ho un poc mes.

    I es que la noticia te quasi 2 anys, les lleis de telecomunicacio son diferents en cada comunitat autonoma i corregint un article teu: Tavernes no te assignada ninguna llicencia ni frequuencia radiofonica. La que tenia dels anuys noranta esta CADUCADA.

    Per que este treball d´investigacio no s´ha fet abans?

    Ningu sabia res de radios i ara tots son experts del tema.

    P.D. Dis-li a la teua font que es curre un poc mes la foto; amb un enllaç o una captura que no estiga feta des del mobil.

    ResponderEliminar
  2. No és que no es puga. És que no hi ha ganes.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Nadie habla que no se pueda hacer, lo que mucha gente se pregunta es:
      ¿Por que no se hizo 5,6 ó 7 años atras?

      Y se deberia de publicar la ley exacta que marca nuestra comunidad porque lo mas probable es que sea bastante diferente a la de la comunidad del articulo.

      Eliminar
  3. De nou (i en van...) Quadern desinforma. Que dos anys (la notícia és del 2012) és molt de temps per a la legislació! Pareix mentida que sigues llicenciat en dret o que no pares de dir que l'únic interés que et mou és el general de la comunitat de Tavernes. Bé, no sorprén tant si es fa un seguiment del que publiques.

    ResponderEliminar
  4. Xe, si que som roins i la gent masoca perque ja anem a estes hores per quasi cinq centes entrades ... a lo millor es que no desinformem tant com dius o almenys ho fem tot objectivament . Nosaltres ni hem dit ni desdit com be diu el titolar, sols publiquem per donar peu al debat i de moment la cosa no va gens mal, per algo será, no ?

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Per que espera trobar-se informació ines troba mentides i tonteries. Que no Enrique, que les entrades només demostra que entra gent, no que la gent es crega les teues tonteries ni que les notícies tinguen un mínim de qualitat. Cada dia decepciones més.

      Eliminar
  5. Serà lo que será pero si informen ho fan amb detalls

    http://lacotorradelavall.blogspot.com.es/2014/06/fa-anys-molt-anys-que-tavernes-va.html

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Si, i quan desinformen tambe ometen detalls.

      Eliminar