martes, 3 de junio de 2014

Info-DEMÒCRATES : Per la higiene democràtica a Gandia

Foto 3
Demòcrates Valencians per Gandia va aprofitar la seua presentació en societat per a fer-la coincidir amb una reunió de treball amb veïns del poble el passat dimarts per la vesprada.
Els seus nostres militants i simpatitzants es mostraren molt satisfets amb la inèrcia d´altes rebudes des de l´aparició de l´agrupació i que de ben segur que continuarà per a oferir alternatives als ciutadans de Gandia.
El lloc on es va realitzar la reunió no va ser el previst. Havíem triat un local que pertany a una empresa privada, la qual posava a la nostra disposició les seues instal.lacions de manera desinteressada. Este immoble no té res a vore amb l´Ajuntament de Gandia. Insistim, no pertany a cap dependència municipal; però, tot i això, unes persones enviades per l’ autoritat municipal aprofitaren que repartien propaganda electoral als clientes d´eixa empresa i, amb amenaces i “altres arguments de convicció“, li van dir al Gerent de l´entitat en qüestió que lo més convenient  per a ell era evitar que un acte així es celebrara en  seu local. Desgraciadament, així és com entenen alguns la democràcia. No patiu, el poble de Gandia s´ho farà pagar en les urnes.
Com diguem els valencians: “una porta es tanca, una altra s´obri….”. Será per portes… les tenim totes obertes al nostre abast, així que aprofitem per a dir a les autoritats pertinents, que  no es preocupen, celebrarem els actes de DEMÒCRATES VALENCIANS PER GANDIA on siga menester. Ningú podrà impedir que arribe als ciutadans la nostra paraula, alta i clara. Ni ara ni mai.
Donem les gràcies als gerents del lloc on es va celebrar la reunió, amb un gran èxit, per cert.
Manolo Soler.
Secretari local de Demòcrates Valencians per Gandia
Share Button

No hay comentarios:

Publicar un comentario