lunes, 2 de junio de 2014

Editorial : JA ESTEM COM SEMPRE AMB ELS DE SEMPRE

I és que ha segut donar a coneixer la proposta del amic Gimeno sobre possiblitat d'una emissora local i ploure-li, com la veritat ja esperavem, crítiques i desqualificacions (no hem publicat algunes veritàblement vergonyosses), fins al punt que altre blog local amaga qui propossa el tema i qué propossa exàctament,  qué és exàctament el que ací expliquem; i també a Càrites, en el sentit de si es de dretes, d'esquerres, d'enmig ... 

No anem a ficar-nos a defendre a Carles, perquè no seríem objectius i no cregau que no tenim ganes, si ho fem serà personalment per mig del administrador del blog, ho està sopessant i ho farà si seguixen els atacs i menysprecis i algú va a sentirr quatre veritats. 

Però  si anem a fer defensa de Càrites, ficant-nos com a exemple : No som persones d'esglesia, més be i al contrari prou crítiques amb el sistema catòlic establit i que gràcies a deu pareix ser que el recent anomenat Papa va intentar canviar. Però no per això deixem de formar part d' esta ONG al igual que d'altres, sense mirar si son de procedència catòlica, ortodoxa o mususlmana : El que ens interessa no és d'on venen si no on van i que fan, i Càrites està fent i de debò, sense mirar colors ni idées, ni dels que atenen ni dels que en ella participen. 

Així, en ella i molt actívament podem trobar persones de tot caire polític, des de un ex-alcalde del PP fins i una persona molt propera actualment a Bloc-Compromís que per aquell entonces estava fent-li opossició a éste des d' altra barrera. I a tots els unix el mateix, que és el fí de la ONG per damunt del les seues diferències, perquè Càrites es de tots i per a tots i ahí estan tots treballant colze a colze, sense enecordar-se de ideologíes ni diferències personals.  

I en quant  a la financiació de l'ens, si mirem la seua liquidació de conters vegem que l'aportació de l'esglesia es ninguna este any, i els ingressos provenen sobre tot de les aportacions de l'administració local i de particulars i socis, i entre estos hi han de drets,  dèsquerres i d'enmig com nosaltres, donem fé, així com campanyes com la del quilo, actes al seu favor de tot caire .... I a més i que nosaltres sapigam les aportacions de l'administració s'han fer per part de tot caire de partits i ideologíes, des del PCE fins el PP.  

Així que per favor, menys criticar i més aportar, vinga d'on vinga, el que interessa, tornem a dir, és que es fà i on es va.

I per a acabar dir que ójala no tinguera que existir ni Càrites ni les demés ONG'S perquè voldría dir que o bé no hi ha la necessitat o be l'administració, que es qui li caldría fer-ho, està atenent les necessitats que la ONG cobrix actualment.    

8 comentarios:

  1. Carles Gimeno es un bon emprenedor.
    Carles Gimeno no es una mala persona.
    Carles Gimeno ha viscut i prou be i en gran percentatge de,com deia ell,dur-se be amb els politics (dona igual el color, els diners no en saben de politica).
    Carles Gimeno no ha estat mai un bon periodiste,simplement ha treballat d'acord amb de qui depenia (tant a la radio local com a Las Provincias). El mateix podem dir d'altres periodistes o colaboradors d'altres mitjans o altres gabinets (actuen exactament igual, valen mes pel que callen que pel que diuen).
    Caritas es una associació on no es discrimina l'ingres de ningu i menys per idees polítiques.
    Caritas es una associació no controlada directament per la Església,encara que ideològicament molt propera i prou gent comú als dos llocs (una cosa com l'associacio taurina a Tavernes i el Bloc local)
    En Caritas treballa molta gent i de fa molts anys. Si hi ha majoria de gent conservadora es perque altres no els ve be colaborar,pero despres no deurien queixar-se del seu funcionament. Amb altres associacions si han decidit apropar-se o inclòs crear-les.
    Qui tinga interes amb els ideals de Caritas pero algo no li semble be que entre i canvie les coses des de dins. Ningu es creu que tots els components de Caritas es deixen manipular per un o altre partit politic.
    De totes formes, l'alcalde i el seu confident-regidor a primera fila per controlar el tema. I em sembla be,pero que ningú polititze la cosa,ni de dins ni de fora,ni d'esquerre ni dreta.

    ResponderEliminar
  2. El problema es que tots els seus afers emprenedors sempre els ha fet amb els mateixos polítics, cosa que ell no té culpa que ací hagen governat, pero hi ha coses que no entren en eixe sac i no cal esmentar-les de nou.:

    ResponderEliminar
  3. que altre blog local amaga qui propossa el tema i qué propossa exàctament,

    Si ho dius per nosaltres, hem dit:

    També es va apuntar la possibilitat d'engegar la radio municipal en eixa mateixa casa, per a la qual cosa es van oferir els equips de l'emissora i que si hi havia algun guany que fora per a Càritas.

    I quan ens ha arribat la nota oficial hem dit:

    Carlos Gimeno també va posar a disposició de Càritas el seu equip radiofònic, proposant a l’ajuntament aconseguir la llicencia i que la radio fora de Càritas; aconseguint així , mitjançant els seus programes i espais publicitaris augmentar la solvència de l’entitat i poder ajudar als més necessitats.

    No hem amagat res. A banda de considerar que això era una proposta, una possibilitat i que no hi ha res en ferm, ni proposta feta per escrit per tant de noticia molt poca, encara que s'haja magnificat. En la informació nostra no hem dit el seu nom, com tampoc l'hem dit mai quan em donat informacions d'altra classe. Pensem que la seua oferta, de la qual estavem assabentats des del primer moment, la feia com a persona particular i sabem de la seua discreció que no ho va fer per tirar-se floretes. Per tant, i com a persona particular, i no publica i seguint el nostre costum, no vam esmentar en la informació pròpia el seu nom.

    Com també tenim per norma no publicar critiques i destarifos contra els altres blogs, que ens n'envien massa vegades i en rebem tots els dies. No nomes es reben ací en Quaderns qualificacions contra uns altres blog: en rebem contra Ventiladors, Diaris i Quaderns. I nosaltres no els publiquem. Els altres en sa casa que facen el que vulguen.

    Mira ahir: 2.166 visualitzacions de pagina i més de 300 lectures de la noticia que diem. ¿I tan pocs, per no dir cap, comentaris del tema Gimeno? I pocs del tema rector de Sant Pere amb 160 lectures? Ho sentim però "haver-los hi ha los" però no passen la prova del cotó. No volem galliners, volem informació.

    Ara quan un mitja o blog és la noticia, malo. I nosaltres no volem ser la noticia, volem transmetre la noticia. Que ja portem quasi 6 anys (el dia 12 aniversari feliç) i n'hem vist de tots els colors. I ja no ens moquem en la màniga. I ens té igual el que diguen. Nosaltres a la nostra.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. La pregunta no és a qui amaga la cotorra si no qui s'amaga darrere la cotorra!

      Eliminar
  4. Destarifs no en publiquem ni la meitat que ens arriven, contra Cotorra i qui no son cotorra, incluits nosaltres també . Procuraem filtar més si cap , saluts .

    ResponderEliminar
  5. Jo conec a Carles Gimeno. Tant en la vertent personal com en l'empresarial sempre m'ha semblat una persona correcta i agraida. Emprenedor constant, creador de riquesa i llocs de treball i, a més, a més, bona gent. Errors en fem tots i Carles algun n'ha fet però ací ningú és perfecte i en la meva opinió s'ha de valorar la seva trajectòria, no fets puntuals.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Gràcies a deu GEKKO. Algú que no critica a Carles per la seua iniciativa. Així és, tots cometem errors, però no es veu cap maldat en Carles Gimeno. Personalment, pense que se li critica perquè ningú creu en la generositat que ha demostrat. I és perquè possiblement no tenen els valors que te Carles Gimeno.

      Eliminar
  6. Gràcies Carlos Gimeno per:
    -haver-nos vigilat el poble durant quatre anys
    -haver-nos vigilat els fills en el espai jove, fet desapareixer pels dimonis del tripartit
    -per haver-nos alegrat les nits amb la festa jove de festes del poble
    -per haver-nos lliurat de caure amb temptacions politiques fent-nos una radio de musica i dedicatories que es bo per a l'esperit
    -per haver informat a la gent de tot el que passava en el poble llegint-nos sempre els diaris i tot el que fora politicament correcte.
    Per tot això i mes que no dic i que tothom sap, gràcies.

    ResponderEliminar