miércoles, 18 de junio de 2014

Editorial : ENTRE SOLIDARIS I TONTOS



Fa uns dies penjavem este mapa , el que acompanyem, de les balances fiscals en Espanya per autonomía, i el penjavem perquè és una forma molt fàcil de vore les diferències de tractament entre uns i altres i del maltractament que rebem els espanyols per part d'eixa Espanya a la que tant ofrenem.

Així, podem vore en roig qui està més perjudicat, valencians i catalans, qui més beneficiat, extremenys i asturians, i tota la resta.

I vegent les xifres comprenem l'atac del pressident extremeny als valencians quant reclamem, encara siga de boqueta com fa el nostre Fabra, el que ens correspon, tement que açò repercutisca en menys diners per a ells.    

I no defenem el que deixem de ser solidaris unas amb altres, però de solidari a tonto hi ha un xicotet pas, i els valencias estem rallant la tontuna extrema quant no plantem cara, però de veritat i no com fan els populars valencians ara , i els socialistes en el seu moment, al poder central : I es que és el que té el
sucursalime polític ...

I vosaltres, vosaltres qué penseu ? .

13 comentarios:

  1. Ja saps lo de hui dimecres Enrique??

    ResponderEliminar
  2. No se a que el referixes , que passa hui ?

    ResponderEliminar
  3. Ningu t,ha dit res del que pasara a les 13,30?

    ResponderEliminar
  4. Ahhh, el referíes al Pleno ? Mer tràmit encara que s'aprovarà algo molt important i a la vegada polémic per l'informe en contra de l' Interventora. No sé si podrem anar, ho intentarem .

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Informe en contra?? no era el Bloc els que criticaven que l'anterior govern aprovava coses amb l'informe en contra de,intervencio?? Espere que el jutge cite a declarar a tots als que voten a favor i paguen amb la carcel per prevaricacio

      Eliminar
    2. Mer tràmit?
      Molt important?
      Informe en contra de l'inteventora?
      No entenc res de res.

      Eliminar
    3. llig el resum del pleno ordinari del passat dia 7, símplement es ratifica per unanimitat el que es va deixar sobre la taula i sobre els 1,3 milions sobrants de remanent .

      Eliminar
  5. Enric, els del pp valencià son uns venuts al centralisme i a Madrid. I heu demostren tots els dies. Ells que se les donen tant de valencians, han destroçat els nostres mitjans de comunicació, les nostres caixes i bancs i ens han deixat en la miseria. Aixo si, tenim papa, la formula 1 i las mil maravillas, negocis facils per als 4 amics seus. Una vergonya, podrida i corrupta!

    ResponderEliminar
  6. Els valencians, malauradament, som com som. De fet som l'únic poble al món que en la lletra del seu himne ofrena glòries als invassors; als que ens vàren privar dels nostres drets i furs; de les nostres costums i història i han volgut acabar amb la nostra llengua mare, cosa que per sort encara no han aconseguit. Si som capaços d'això, cóm no voleu que els permitim ens deixen en la misèria?

    ResponderEliminar
  7. Sols fa uns dies que entre a este blog i veig que estic engantxant-me. Per què serà? Pot ser siga perquè toqueu temes d'interés des d'un puint de vista imparcial i amb certa pincellada d'humor, cosa que ens fa molta falta a hpres d'ara.

    ResponderEliminar
  8. Enric, que te que vore els dos últims comentaris amb la notícia del pleno?
    Si fora La Cotorra ja ho havera censurat per eixir-se'n del tema.

    ResponderEliminar