miércoles, 11 de junio de 2014

Editorial : PERFECTE

I si, ens referim al adjectiu però també al nom d'un regidor i tots ja sabreu qui, perquè amb eixe nom nosaltres almneys sòls en coneguem un .  

I es que dilluns en el pleno vegerem algo inaudit en un polític, com es reconeixer que s'havía equivocat i que encara que era axacable a ser nou en la plaça, això no era excusa, pel que va demanar disculpes. I ho va er a més en dos temes, el del reglament del BIM on va reconeixer descoordinació per la seua culpa, i en el de la tardana adjudicació dels xiringuitos, on va reconeixer la seua total i exclusiva culpa.

I si açò es algo digne de lloar, no deuría de ser algo destacable perquè deuría ser norma habitual en els nostres polítics, però no es així, si no que per contra normalment es busquen mil excusses o es recurrix al consabut " i tú més ", com vegerem en eixe mateix plenari en el tema de l'adjudicació del socorrisme per part del Alcalde ( Jordi, no va colar l'excuseta que huí refrenden els teus amics de cert blog local ), al que li recomenem prenga nota dels seus majors (polítics, en l'edat no ens clavem) i li anirà millor en esta vida. 

Però bé, açò es el que hi ha , i nosaltres reconeguem mèrtis siguen de qui siguen i vinguen d'on vinguen, i no per això estem fent-li la pilota a uns o a altres ( que vos conceguem, i alguns ja estaveu pensant-ho) .

10 comentarios:

  1. Perfecte? Ara resultarà que si algo és fa mal la culpa és del regidor/a i si és fa be la gloria per a l'alcalde.
    El responsable de tot és el director de l'orquesta i no dels músics.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Diria jo que regularment es reuneix la junta de govern local i decideix quins expedients i àmbits de tot l'ajuntament s'han de prioritzar.
      Honra al senyor Perfecto entonar el "mea culpa", però per sobre seu estan la regidora de turisme, el senyor alcalde i tota la resta de membres de la junta de govern.
      Crec que el tema organitzatiu és cosa seua i no del senyor Perfecto en exclussiva.

      Eliminar
  2. Sols recorde a dos persones en la vida política que han demanat disculpes: Perfecto i el Rei Joan Carles I.

    Havia de ser mes normal. Si demanaren perdó tots els personatges polítics que ho tindrien que fer, sols a la Comunitat Valenciana estariem dies i dies acceptant discuples.

    ResponderEliminar
  3. Si ara li posa solució a les errades que admet es de lloar.
    Si deixa passar el temps i no fa res quedara com un bienqueda i s'haurà burlat de tot el poble.
    Jo dic que la segona.
    Temps al temps.

    ResponderEliminar
  4. Jo crec que la culpa del retras en les adjudicacions és exclusiva del bipartit i PP no te res a vore com vol fer creure el blog pròxim a l'alcalde. Estos ja no enganyen a ni als socialistes.

    ResponderEliminar
  5. No haveu entés res, ni voleu entendre, del problema que tenia l'adjudicació i que ha fet siga tan justet. Ni tu anònim de els 6:21, ni tampoc l'administrador que ha deixat de publicar un comentari.
    Tot el problema el crea el PP amb la data d'inici que ells van marcar en el 2010, eixe 14 de juliol i 2 anys naturals que feia que no es presentara ninguna oferta. Ja havia passat.
    I calia això solucionar-ho. I ha costat molt de temps i negociacions per canviar del 14 de juliol al 15 de juny sense indemnitzacions per poder tindre més ofertes al servici. Cap empresa vol iniciar un servici de platja a meitat estiu i damunt seguint el que una altra ja havia començat. Que no es presentava cap. I negociar això i sense indemnitzar costa. I fa endarrerir el procés. Però com que veig que no interessa saber les coses, no vaig entrar en mes detalls ni més explicacions. Podeu dir missa a la una de la nit al mig la Partida si voleu i vos apetix, però no canviara res ni será la veritat dels fets. Tot el problema naix de l'adjudicació del PP i durada en anys naturals de la concessió. Per molt que vos pese. I repetisc falta un comentari

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Podries explicar els detalls de la negociació o parles d'oides?

      Eliminar
  6. L' Administrador no ha deixat de publicar rés i l'unic que enten es que no fa falta esperar fins el darrer moment per a renegociar : Ens vols fer creure que des de el 14 de Juliol de 2012 no s'ha tingut temps per a fer-ho ?. I no, no cal que expliques més, ho tenim més que claret : Qué f'acil és el " i tu més " i que difícil fer el que ha fet Benavent !!

    ResponderEliminar
  7. Despres d'entonar el "mea culpa" poden passar dues coses:
    -que el regidor rectifique i el que haja fet mal ho torne a fer pero bé.
    -que el regidor estiga fent una pose i burlat-se de tots,ho torne a fer malament.
    El temps dirà.

    ResponderEliminar
  8. Pues que li demane disculpes a mes gent,hi ha molta gent afectada per les seues maneres de fer i dir

    ResponderEliminar