viernes, 13 de junio de 2014

PODEM ES PRESSENTA A TAVERNES

Podem Tavernes de la Valldigna / PodemosA un hora intempestiva, les 5 de la vesprada, d'un dia insoportàblement calurós, els impulsors de Podem a Tavernes, Jesús Angel García i Raúl García ( no son familia, coincidix sòls el  ), han reunit a més d'una vintena de persones per a pressentar-los el cercle del partit Podem a Tavernes. 

Han intervingut en el acte els membres del partit a nivell comarcal de La Safor Luís Escobar i Juan José Ferrer, els quals junt als dos impulsors locals han explicat als pressents com funciona el partit i com va a funcionar a nivell local. A destacar que prompte faràn una assamblea i que de moment s'han repartit uns fulls entre els interessats en començar a col.laborar actívament o tant sòls i de moment seguir rebent informació directa, els quals en el primer cas començaràn a reunir-se per anar treballant en els diferents grups de treball de cara a en eixa assamblea formalitzar el cercle i dotar-lo d'un programa d'actuació a nivell local. Així mateix Raúl, Jesús i altres més han formalitzat el crecle mitjansant els documents pertinents. 

Els pressents han mostrat la preocupació en com rebre informació en endavant aquells que no tinguen mitjans telemàtics, quedant en fer-ho a més i si es poden assumir els costos, per mig del ràdio-cotxe.

Preguntats per este blog el perquè d'esta hora tant inadecuada, ens han dit que perquè és l'unic local que han trobat gratuïtament donat que el lloguer de la Casa de La Cultura es de 122 euros per mig dia i a més tot han segut impediments a la hora de poder acoplar una hora adequada per a llogar-la. 

Seguirem informant i enhorabona per haver pogut traure de sa casa a estes hores i amb este temps tan calurós a una vintena de persones la grandissima majoría jovens, des de l'experiència vos diguem que és tot un exit.
Jesús, dalt, i Raúl, baix, impulsors del
Cercle de Podem a nivell local

Alguns dels pressents s'apuntaren ja per a començar
a treballar i definir el  Cercle a nivell local

Un moment de la reunió en el pati de la Llar del Jubilat, on poguerem
reconeixer a gent de tot tipus: Professors de batxiller, llauradors,
llicenciats en diverses matèries, ames de casa, operaris, técnics ... 

Una foto de grup d'alguns dels pressents

66 comentarios:

  1. Ara en la cotorra no pararan de tirar pestes de vosaltres. Prepareu-se als atacs dels cotorros que no volen que arreplegueu els vots que tenen prestats de l'esquerra. Benvinguts i posseu-los a tots al lloc. +democracia a tavernes.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Estic més segur que passaran, com passen d'altres partits.

      Eliminar
  2. Benvinguts. Un pardalot em diu que en l'entorn del Bloc planifiquen desfer este grup de treball, ja que significa perdre almenys 300 vots. EUPV tambe esta preocupada perque este grup pot llecar-los la possibilitat de traure 1 concejal de la vieja guardia.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Una gavina m'ha dit que del cagalló que teniu damunt de vore lo mal que vos va, els del PP heu decidit, com en altres ocasions, difamar mentires com les que has dit a propòsit de Compromis. Benvinguts PODEMOS!! El PP no conseguirà aturar la veu del poble!!

      Eliminar
  3. La diversitat d'opcions polítiques sempres és interessant.
    Enhorabona i sort als seus impulsors.
    Dir que és preocupant que l'ajuntament haja possat impediments per fer la reunió a la Casa devla Cultura.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Fals.
      La sala de baix es gratuïta i es presta sempre que es demane amb temps i forma.
      Ho han fet?

      Eliminar
    2. La sala de baix no es ni ella ni niguna gratuita perque ahir mateix jo vaig estar mirant-ho per a democrates i val 122 i pico d, euros mig dia i un poc mes si es festiu o per la nit, tinc les tarifes per escrit .

      Eliminar
    3. Repetisc i remarque:La sala és veritat, té una taxa com tots els usos i aprofitaments d'edificis municipals, però si vosté compleix els requisits pot demanar l'exempció de la taxa i és gratuïta.
      Jo pensava que parlavem amb gent que per la seua condicio d'organitzadors politics això ho tenien clar: que s'ha de demanar l'exempció ¿Ho ha fet, Sr. Estruch?

      Li escric el punt 2 de l'ordenança:

      2. Es consideren supòsits de no-subjecció i, per tant, no estan subjectes al pagament d’esta taxa, les cessions d’ús o aprofitaments especials
      de les dependències i instal·lacions de la casa de la cultura i de les instal·lacions i dependències esportives quan hi concórreguen tots els requisits següents:
      d) Que els actes o esdeveniments que s’hi han de fer tinguen garantit l’accés lliure, general, públic i gratuït, sense més limitacions que les derivades de la capacitat del recinte.
      e)Que els actes o esdeveniments que s’hi han de fer, malgrat ser d’accés lliure, públic i gratuït, no estiguen directament o indirectament orientats a la promoció, defensa, difusió,propaganda, venda o conceptes anàlegs de qualsevo
      l mena de gènere, article, servei o activitat.
      f) Que els actes o esdeveniments que s’hi han de fer, malgrat ser gratuïts, no tinguen l’accés limitat a determinades persones per la seua pertinença a una determinada associació, agrupació, entitat o, en general, col·lectius constituïts o organitzats per a l’assistència i defensa dels interessos econòmics i/o prof
      essionals propis dels seus associats.

      Si vosté compleix les condicions, demane-la i demane l'exempció i segur que es gratuïta. Per cert en la instancia que vosté ha de fer ho diu ben clar:

      Nom de l'entitat:
      Sol·licite l'exempció en base a l'article 2 de l'ordenança

      Una cosa que no sé cert: si hi ha obligació d'estar registrada oficialment l'entitat en el registre municipal d'entitats, associacions i partits polítics. ¿Ho esta DV? Ho està Podemos?
      Per que si s'exigeix eixe registre pot ser vostés no el tinguen i per això no poden demanar l'exempció. ¿Li ho van dir així en Cultura i eixe detall l'han obviat? Simplement pregunte.

      Eliminar
    4. DV de Tavernes valencians no és un partti d'ámbit local i per tant no necessita de dita inscripció, doncs es un consell local d'un partit registrat on pertoca .

      I jo també repetisc que als actes polítics dels partits polítics , com era ahir el de Podem o el que vaig anar a consultar per a DV, sí es cobra la taxa.

      Es a més, en va dir un càrrec nacionalista en el govern quee stava allí en el moment que vaig anar a preguntar al Ajuntament, que ells també la havíen pagat pels seus actes privats fora de campanya electoral, on si s'està exent si ho
      demanes a la junta Electoral de Zona .

      I no m'explicaren rés de rés no en cultura si no en tributs que és on pertoca, sòls en donaren un llistat de taxes.

      Ara bé, si és com tu dius i el funcionari que t'ha d'informar no t'informa per acció, no crec, o per omissió , mal anem.

      Eliminar
    5. P.D. Algú coneix el tema a ciència certa i ens pot informar amb seguretat ? És per anar o no a reclamar.

      No obstant el dilluns si puc ho preguntaré en Intervenció i/o Secretaría.

      Eliminar
    6. DV de Tavernes valencians no és un partti d'ámbit local i per tant no necessita de dita inscripció, doncs es un consell local d'un partit registrat on pertoca .

      Això no es cap inscripció com si fora el ministeri de Justicia ni cap intent de control a ningu. Eixe registre quan vosté estava en UV i era govern - ja ho plogut- ja existia. Es simplement un llistat per saber a qui dirigir-se en cas de notificacions i tindre constancia de les entitats legalment constituïdes en el poble. Cosa que veig molt bé.
      Com vosté es amo i senyor del seu partit faça el que crega i després no es queixe si com a partit no li arriba alguna notificació municipal.
      Per què sempre està a la defensiva? No veu del primer moment intente donar-li una mà en el tema de les taxes per si de cas no tinguera tota la informació?' Ara vist el vist... con su pan se lo coma.

      Eliminar
    7. Tu ho has dit, per a notificacions i poc mes xq de cara a la junta electoral no te cap de validesa . I gracies per la informació pero no es el que a mi me s, ha dit en l, ajuntament per part de carrecs i funcionaris.

      Eliminar
    8. Jo no t'he dit qui sóc.

      Eliminar
  4. Podemos quitarle votos al PSOE i al Bloc. Tenim a PP, PSOE, Bloc, EU, Iniciativa, E. Republicana, DV i Podemos. 1 de dretes, 1 de centre i 6 partita d'esquerra. Com es presente algu mes per l'esquerra ja seria massa.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Disculpa q et corregisca... Tenim a PP, PSOE, BLOC,INICIATIVA, DV, ESQUERRA REPUBLICANA, EU i PODEMOS. Els tres primers son de dretes i els tres ultims d'esqueres.

      Eliminar
    2. Poden presentar-se tots els partits d'esquerra que vulguen, a la dreta no l'ha de votar ni la mitat de la mitat dels que la votaven, vist el mal resultat d'unes europees!!!! I veient quan mal ho han fet i quan mal ho fan ara!!

      Eliminar
  5. Jo crec que Podem pot llevar vots a TOTS, perque en realitat la gent estem una mica farta de tots. Sobretot hi ha que començar a fer una altra politica mes propera a la gent, i aixo no es anar als partits de futbol,falles ni processons. I aixo, fins ara, no ho ha fet CAP partit politic que haja estat al nostre Ajuntament.

    ResponderEliminar
  6. Jo crec que estan mes preocupats els 4 comentaris peperos de mes amunt de crear alarmisme i mala fel, que damunt es nota que estan escrits per la metix persona i seguidet, que el bloc. I que curios que sempre ataquen i parlen del mateix partit? Perque sera? Perque acaben de guanyar vos unes eleccions?

    ResponderEliminar
  7. Un partit d'esquerres i no els del bipartit.

    ResponderEliminar
  8. Enrique, amb tot els meus respectes, el que no em semba ètic és que una persona com tu, membre amb càrrec d'un partit polític que es presenta a les pròximes eleccions locals, acudisques a la reunió d'una altra formació amb l'excusa de que vas a escriure-ho al teu blog. És com si un del PSOE anara a una reunió del PP i després contarà les interioritats del partit rival dins del seu propi partit. Ara em diràs que era una reunió oberta i està clar que ningú et pot impedir que vages però al final és una qüestió de ètica personal. No es pot ser jutge i part.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Enric va demanar previament permis exprés per a anar com a informador i en varen dir que per supost que si, primerament xq no tenen interioritats q amagar , i segon xq sabien q anava a contar objectivament el q vegera com aixi ha segut x aixo mateix q no tenen res q amagar . A mes , si no havera estat qui havera informat sobre l, acte ? Has vist algo mes en algun lloc ? Doncs ahí está tot, en coneixen i x tant confien . Es mes, es vaig aconsellar dsd la meua experiencia sobre moltes coses. No étic sería haver se pressentat oer la cara x a , com tu dius, traure ls interioritats d, altre .

      Eliminar
    2. Els vas aconsellar des de la teua experiència política? Uf, espere que pel seu bé, i pel de la ciutadania, no et facen cas.

      Eliminar
    3. Aixo millor ho deixarem en mans de les urnes, de moment com a editor d, un blog no me está anant gens mal .

      Eliminar
  9. ÉS L'HORA DE LA GENT.
    SÍ QUE ES POT.
    ENTRE TOTS PODEM.
    CLAR QUE PODEM!!!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. CLAR QUE SI, QUE PODEM
      FER FORA LA CORRUPCIÓ DEL PP

      Eliminar
    2. No oblides de fer fora a la falsa esquerra!!

      Eliminar
  10. Les assemblees de Podem estan obertes a tots .. no tenim res a amagar, tant de bo que vingués també gent propera a la resta de partits polítics i que escoltessin la gent, no tenim por de res. Si els altres tenen por que l'hi facin mirar

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. No teniu res q amagar, però si que vau criticar molt i damunt dient mendires. Si que comenceu bé... Ara resultarà que l'alcalde no treballa i només que juga a Padel...Caldria que recordareu qui és i qui no de la casta. Si no teniu res que amagar podries respondre a la següent pregunta: anirà Karina Vercher en la vostra llista electoral?

      Eliminar
    2. Per això va Estruch i no passa res,en les seues reunions pot accedir qualsevol perque a diferencia dels partits tradicionals son assemblees ciutadanes on cadascu pot dir laseua i no hi han jerarquies ni deure obediència al partit,d'ahí el seu èxit.

      Eliminar
    3. Les assemblees de barri del Bloc han estat una farsa. Tot política de propaganda barata. esperem que Podemos siga un partit d'esquerra de veritat. A tavernes tenim a la "vieja guardia" del partit Comunista, al PSOE que no pinta fava i al Bloc que diu ser d'esquerres i alhora de la veritat aplica polítiques de dreta.
      A vore si es veritat ja d'una que li tombeu la maquinaria propagandística del Bloc pagada de les butjaques dels vallers.

      Eliminar
    4. A l'anonim de les 15:31,
      Sí acuses d'algo, el mínim que pots fer es posar l'enllaç i els autors de les declaracions, o dir que he sentit, m'han dit, crec que...
      Si l'alcalde no es de la casta que es baixe el jornal així com ha aplegat a cobrar quasi 3000€ nets,mòbil i cafès pagats. Els de Podemos a Europa s'han rebaixat de 8000 a 1900 el sou d'eurodiputats i qui treballen al partit cobren 500-600€.
      Aci nomes s'han rebaixat un xicotet % de la barbaritat que cobrava el PP i s'excusen en que hi han funcionaris A treballant a l'Ajuntament que cobren mes que l'alcalde. Es que eixos funcionaris han aprovat una dura oposició i seran dels millors en la seua titulació,cosa que no es demana als politics, i per mi, poden baixar-los demà mateix el sou a nivell dels B o C. Qui no vullga, a la privada, que allí paguen millor. No crec s'atrevisquen estos politics, continuaran tots amb un bon jornalot.

      Eliminar
    5. Si Karina vol presentar a les llistes de Podem haurà de fer com qualsevol ciutadà que vulga participar:, vindre a les assemblees:, presentar-se com a candidata i guanyar les primàries. De moment ni ha participat ni la conec personalment:, pregunta-a ella respecte que vol fer

      Eliminar
    6. Enric pareix que a banda de tu, a l'assamblea també hi havia una altra persona amb una altra afinitat política amb la diferència que tu vas ser transparent desde l'inici. A pesar d'aixo som transparent i les assamblees continuen obertes a tothom. PODEM

      Eliminar
    7. Afinitat politica al Bloc en poden tindre dos o mes dels que hi havia, apart del fistulero poden pensar que tenen infiltrat a un fill de mestre del Bloc, encara que este te un poc mes de seny i trellat que el rockeret i els pot eixir rana.

      Eliminar
  11. Teniu algun blog la gent de podem?

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. No tenim blog:, tota la informació la trobaràs a la pàgina de facebook: Podem Tavernes de la Valldigna / Podem.
      Gràcies pel teu interès

      Eliminar
    2. No tenim blog, ebs trobaràs al facebook Podem Tavernes i també al twitter @Podem Tavernes

      Eliminar
    3. No estaria mal que fereu un blog. Vos donaria més visibilitat i podríeu penjar informar-nos de l'actualitat de Tavernes. Jo ni tinc facebook ni vaig a fer-me'l, però si que m'interessa saber de Podemos. Gràcies.

      Eliminar
    4. Hola Jesús, encantat de coneixer-te, aviat veuràs que tot açò és un circ de gent que vol col·locar-se sota la sigla que siga. Per això van a per gent com Karina que volia, il·lusa ella, complir una part del seu programa electoral i també aniran a per vosaltres. De moment ja volen posar-vos nerviosos i us envien gent a les assemblees. Però no us preocupeu companys, com a persona que fa temps estic en Podemos (ho sent molt però no vaig poder anar a la vostra assemblea de l'alttre dia) ja veuran amb el temps que tot aquell o aquella que es pense que té un lloc de direcció segur a Podemos s'equivoca per que com bé has dit més a munt serà la gent la que decidirà.

      Una abraçada i no et preocupes... ladran luego cabalgamos. ;-)

      Eliminar
    5. I tu, tens algun blog?

      Eliminar
    6. Jo no tinc cap blog personal
      Em sembla bona idea crear un bloc de Podem, vaig a proposar aquesta iniciativa al Facebook per si algú s'anima i plantejar-ho a l'assemblea, gràcies.

      Eliminar
    7. És una bona ferramenta de comunicació perquè els blogs locals excepte este i en tot cas La Veu no te van a donar canxa perquè son blogs de partit, i si te la donen és per desgastar als altres en el cas els blogs de la dreta.

      Eliminar
  12. Veus Enrique!!? Era d'esperar que els cotorros entraren a desprestigisr a Podemos. No volien ser d'esquerres? Doncs a compartir el tros de tortada!!

    ResponderEliminar
  13. Està clar que si existirà una esquerra com toca a Tavernes, Podemos no haguera tingut cabuda. Però davant del desastre del PSOE, el funeral d'EU i de les poques polítiques d'esquerra del Bloc, està clar que queda un lloc que ha d'omplir algú.
    Jesus Garcia ha sigut valent de veritat i desitjar-li a ell i al seu equip que treballen per Tavernes i facen efectives les demandes de la societat de Tavernes, a diferència del Bloc que ha utilitzat la voluntat del poble com a motiu de propaganda i no han fet res del que han promés.
    Ànims i avant!!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Gràcies pel teu recolzament, jo no soc ningú o com a molt un més. Els valents de veritat son els qui han de donar de menjar a la seua família sense feïna o guanyant 400 euros

      Eliminar
  14. Este comentario ha sido eliminado por un administrador del blog.

    ResponderEliminar
  15. A Tavernes ja fa falta un partit d'esquerres. Anim Podem!!!

    ResponderEliminar
  16. Les bases de Podemos estan clares, pot participar qualsevol persona del poble o partit que siga. A les assemblees es faran votacions i es dicidirà per majoria simple.

    Pel que fa a la seu social i alquiler de locals: els participants dels cercles de Podemos no paguen cap taxa d'inscripció i per tant és quasi impossible pagar un lloguer. Crec que s'haurien de fer, com a moltes localitats, assemblees a peu de carrer, que a més farien la participació ciutadana més propera.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. La veritat que les assemblees del Bloc a peu de carrer han sigut tot una mentira. On estan els resultats?? Per al Bloc era senzillament una forma de fer propaganda barata.
      Per favor, no feu com ells.

      Eliminar
  17. No se si va ser premeditat per part del Bloc, però totes eixes informacions sobre l'alcalde els han arribat per part del seu bon amic de la Fistula, allí infiltrat, però bé... A Podemos pot anar qui vullga. No hi ha res q amagar

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Bingo!! Hi ha un infiltrat del Bloc i el podeu trobar a la última foto. Això demostra que el Bloc no passa molt de estos i vol saber que es cou dins d'este grup de treball. Voldrà desfer-lo? Sap massa bé que Podemos li lleva els vots que estàn intentant guanyar a PSOE i EU.

      Eliminar
  18. He vist comentaris xorres en esta vida i en este blog molts, pero com els d'aci mai.
    I damunt es creuran que tots els peperos autors de la immensa majoria dels comentaris ens convencen fent-se passar per defensors de Podemos.

    Que les assemblees del Bloc i del PSOE - sempre es deixen el PSOE, perquè?- en la Casa de la Cultura o en les barriades han sigut una mentira? Val, d'acord, molt bé. Coincidisc.

    Pero, collons, enganxeu-nos vosaltres també, feu les vostres assemblees i enganxeu-nos, peperets. No n'haveu fet mai i heu estat 16 anys en l'alcaldia i no heu anat mai a les que ha fet el govern d'ara, per tant no sabem de que parleu.

    ResponderEliminar
  19. Es que el rockeret este esta molt mal assessorat o esta als mundos de Yuppi, quan sap com a governat el Bloc i li ha rist totes les gràcies i ara simula comulgar amb les idees de Podemos. O es bovo o s'ho fa, jo crec que,sera mes facil lo segon.

    ResponderEliminar
  20. T'has enganyat hi ha 5 del Bloc, 2 d'Iniciativa, 1 del PSOE, 2 d'EU i 1 del PCPV, a més d'Enrique de DV. I si es fijareu en el pardalet que volava per dalt i que no va eixir en la foto és un amic de la gavina del PP i portava un micro en el pic.
    De veritat en eixa reunió tots eren espions i de Podem no hi havia més que els organitzadors.
    Redeu, quantes tonteries els peperos de sempre!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Sòls dir que DV no estava pressent perquè Enric Estruch va anar en repressentació i en qualitat d¡informador d'este blog , així ho va demanar en l'autorització previa que va fer als convocants i amb eixe caire va anar .

      Eliminar
    2. Va Enrique que creus son imbecils o que?
      Hi ha moltes altres coses que informes i no vas. Ací haveres pogut actuar igual.
      Però no digues eixes xorraes que tu anaves per informar aci en el blog.

      Eliminar
    3. Vaig on en naix i on estic a gust i ho estic en molts llocs igual a esquerres que a dretes i aixo es el que vos fot a molts .

      Eliminar
  21. Este comentario ha sido eliminado por un administrador del blog.

    ResponderEliminar
  22. Hem torant a borrar per error altre comentari que dia que en la reunó de Podem hi havia gent de DV, Bloc i ERPV i no recordem si algú més, demanem disculpes i si havieu indicat algu més m'ho digueu .

    Sòls dir que DV no estava pressent perquè Enric Estruch va anar en repressentació i en qualitat d¡informador d'este blog , així ho va demanar en l'autorització previa que va fer als convocants i amb eixe caire va anar .

    ResponderEliminar
  23. Enric Estruch, DV Tavernes16 de junio de 2014, 8:27

    Hi ha que vore com quant ú està en el cim li plouen els amics , a Demòcrates es està passant, ull estimats amics de Podem qué nosaltres ja ens hem cepillat a dos vedettes i estem en fase de carregar-nos a tres mes, saluts i força .

    ResponderEliminar
  24. Que vols dir Enrique que van a cepillar-te?

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Acas tinc pinta de vedette o de dancing queen ? De moment soc un dels que té el cepillo pel manec ...

      Eliminar
  25. Espere que la llista definitiva millore la primera foto. Al menys no son gent coneguda a la politica, no poden estar viciats.

    ResponderEliminar
  26. Este tipus de discurs es el que ha de seguir Podemos Tavernes:
    http://youtu.be/Z0uq9ZKztn0
    De fa quinze anys, pero actualissim.

    ResponderEliminar
  27. Aleshores tots els qui forem presents a la reunió tots erem enviats d'altres partits? O simplement la gent parla el que pensa sense saber? Bé no vaig a entrar en més detalls partidistes perque no es tracta d'açò en realitat és tracta de treballar en col.lectiu sense mirar als costats. Si tots anaren en esta idea sobrarien partits polítics que l'unic que fan al meu pareixer és dividir-nos cada vegada més a més de crear polémiques que no arriben a cam lloc.
    Deixeu-se de comentaris que puguen fer mal i posem-nos a treballar. És la única meina d'aconseguir el que tots volem. Si ens unim podrem.

    ResponderEliminar