sábado, 14 de junio de 2014

I ESTE CAP DE SETMANA ...



Valencia, Levante y Athletic de Bilbao en el torneo de Tavernes

El torneo que cumple 22 años se juega entre mañana y el domingo en el Municipal d'Esports vallero

Levante-emv 12.06.2014 | 23:59
El Torneig Compac-Mariano Carbó de fútbol base cadete que organiza la UD Tavernes presenta este año en su 22ª edición una participación de lujo con la presencia por primera vez del Athletic Club de Bilbao, junto al Valencia CF, Levante UD y el equipo anfitrión. 


El sábado a las seis tarde arrancará este campeonato amistoso de final de temporada con la primera semifinal que jugarán el Valencia CF, campeón de la edición anterior contra el Levante UD, mientras que a las ocho la UD Tavernes se medirá al Athletic Club.


El domingo a las seis de la tarde está previsto el choque por el tercer y cuarto puesto y a las ocho la final, tras la cual se entregarán los trofeos.


CURSA CICLISTA 


omingo días 15 la sexta prueba de la Copa de España de las categorías senior y máster 



105 kilómetros con inicio a las 10 y final a las 13 horas en la plaza Major vallera. Hay dos puertos de montaña de Simat y la Puigmola a los que se subirá dos veces cada uno y dos metas volantes en el mismo municipio vallero.


Más información : www.voltalasafor.com/copa



9 comentarios:

  1. En la web original hi ha uns lletreros sobre la cursa en la part inferior dreta que aci no estan. Els heu eliminat i heu fet com la Cotorra que també van eliminar eixos lletreros.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. El cartell esta copiat de La cotorra perquè pensavem que sería al mateix temps publicació d'algun original que a ells els han enviat, i a fi de millorar la informació amb un gràfic. Per tant no sabem rés del que ens digueu .

      Eliminar
  2. Aixo es diu manipulació de les notícies. Per part de la Cotorra, Enric nomes s'en refia d'aquells periodistes? Segur deuen ser logos d'institucions o empreses que al Bloc no li interesa dir que son els que ho patrocinen, faltant a la veritat encara que siga per omissió.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Quantes tonteries Karl Marx. Cada volta que obris la boca, mosca. Ja hauries de saber que tant tu com algun comentarista mes heu perdut tota la credibilitat.
      Hauries d'explicar per quina regla de tres al Bloc no vol que es diga qui patrocina-col·labora la prova, quan el Bloc ni l'Ajuntament son els organitzadors, i més quan acaba de donar un premi al Bollo en la Festa de l'Esport.
      Cada dia caus més baix en la indignitat de faltar a la veritat encara que siga per omissió i simplement comentar i mentir per criticar els demes.
      Tin un poc de l'objectivitat que sempre tu diues que els demes no tenen.
      Impresentable el comentari.

      Eliminar
    2. No eres més ridícul per que no t'entrenes Karl Marx, com se te nota la mala fel i el rencor. Credibilitat zero i trellat menys encara. Seguix, seguix... Gràcies a tu la gent confia més amb els teus contraris. Ale campió! ves difamant, ves.

      Eliminar
    3. Va, que els cotorros aneu quedant-se sols. El psoe ja no vos balla la corda. I ara ha arribat podemos per a dir-vos les veritats que psoe i eu no vos volen dir.
      Prompte es posaran a peu de carrer per dir-los a la gent qui sou i llevar-vos la careta. Tots voran que s'haveu gitat a dormir i a viure de les mentires de la propaganda que haveu fet, pero de forment ni un gra.

      Eliminar
  3. Ni ens fiem ni ens deixem de fiar d'uns o d'altres, va ser algo sense malicia ninguna per la nostra part i amb el fi de donar-li més facilitat d'enteniment a la noticia ficant un gràfic amb el recorregut de la prova. Ahir afegirem el cartell de la mateixa i ahí si estàn tots els patrocinadors.

    Però al cap i a la fí saps qué és lo important ? Que una prova tan important es faça pèr ací així que ixim a gaudir-la i col.laborem en que isca tiot bé, nosaltres així anem a fer-ho.

    ResponderEliminar
  4. Enric diu que ha copiat el cartell de La Cotorra.
    Enric ara diu que havien restallat patrocinadors.
    Per ximple regla de tres i com jo havia deduit, La Cotorra havia retallat patrocinadors.
    Els del tradicional rencor i mala fel que tornen a entrar i tornen a opinar.

    ResponderEliminar
  5. Jo no he dit rés de que hi havíen retallades, aixì ho haveu dit vosaltres , jo sòls vaig fer un descarat copia i pega sense adonarme'n de això que denuncieu .

    ResponderEliminar