miércoles, 4 de junio de 2014

ÚLTIMA HORA, Es trenca el pacte de govern de socialistes i Compromís en Oliva

Safor Informatiu : 

El PSOE y Compromís rompen el pacto de gobierno en Oliva

AUUNTAMENT OLIVA
La dirección del PSOE de Oliva ha comunicado esta mañana a la dirección de Compromís que rompe el pacto de gobierno en la ciudad. En estos momentos se espera la comparecencia del actual alcalde socialista, Salvador Fuster, para explicar las razones de esta grave decisión, que podría abrir las puertas de la alcaldía al Partido Popular.
Parece ser que en el fondo está la discrepancia entre ambas fuerzas políticas por la polémica urbanización “Aigua Blanca”, aunque desde Compromís se ha dejado caer que es la disculpa y que hay otros motivos más reales, como que una parte del PSOE no desea seguir el pacto a un año visto de las elecciones locales y tras la debacle de las pasadas elecciones europeas.
Ana Morell, en nombre de la ejecutiva local socialista, ha acusado a Compromís de deslealtad al poner de nuevo sobre al mesa esta polémica y romper el acuerdo tácito entre los dos socios de gobierno para abordar por consenso el litigio de esa urbanización.
Salvador Fuster, como alcalde, ha dicho que en estos seis meses de su actuación ha habido diálogo con los ediles de Compromís y ha reivindicado su buen hacer.
De momento, estamos a la espera de una declaración de lso nacionalistas al respecto, para ver si hay alguna posibilidad de arreglo o hay ruptura definitiva

Cuando las barbas de tu vecino veas cortar ... perquè ací en Tavernes també ens consta el malestar d'alguns històrics i no tant històrics socialistes locals pel mateix. 

26 comentarios:

  1. Ací no passarà res hi ha un bon equip ben dirigit per l'alcalde.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Jo crec que si passarà perquè es consigna del PSOE de trencar tots els lligams amb Compromís. Estan molt fotuts des de les europees i capacitat d'anàlisi no se'ls veu. Per a ells el seu demerit electoral es culpa de Podemos i Compromis. No veuen més enllà ni assumixen cap culpa..

      Eliminar
    2. Esperem que l'orquestra no desafine per segon vegada.

      Eliminar
    3. Si,aci no fan la punyeta a CC amb la platja ni a VB pressumint-li putxeraso als contractes. Per a les mocions i callar quan les paelles els ve be estos socis. L'altra,PA tampoc molesta deixant passar concerts de cultura a traves de joventut.
      Ajuntament de Walt Disney,tu!

      Eliminar
    4. Es veritat tu.
      Gracies a Joventut hem pogut vore algun concert de música en valencia.
      Cultura, del PSOE, no n'ha fet ni un ni se n'espera.
      Espanya de pandereta la del PSOEspañol.

      Eliminar
    5. Tu ho has dit. Ben dirigit per el Alcalde.
      Alcalde= bloc
      El soe de Tavernes ben dirigit per el el Bloc.
      Pues el que vote al soe vota al Bloc

      Eliminar
  2. Diuen que el Bloc no accepta els pressupostos de Víctor Borràs...

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Algo hi ha perquè estàn tardant molt en aprobar els pressupostos i això que l'alcalde va dir en la Casa de la Cultura que estaven molt avançats i es podien aprobar sense pasar pel pleno.

      Eliminar
    2. Karinasso i el fan fora del govern o tindran els miraments que no van tindre amb ella i negociaran?

      Eliminar
  3. Els pressupostos son responsabilitat de l'alcalde. Qui presenta els pressupostos al ple es l'alcalde. És l'unic que els pot presentar i son responsabilitat exclusiva de l'alcalde. Per llei. Es responsabilitat indelegable el pressupost municipal.

    El fet que puga l'àrea d'Hisenda estiga assignada a un regidor, no li lleva a l'alcalde la responsabilitat de ser l'unic responsable del pressupost municipal.
    I no hi ha pressupostos de Victor Borras ni de Jordi Juan si m'apretes, hi ha uns pressupostos consensuats pels dos grups.

    ResponderEliminar
  4. Enrique busca un comentari en el que ja es va avisar que passaria, compromis va triar governar els primers 2 anys a oliva per a dinamitar el pacte a un any per a les eleccions. Ja es va avisar que no eren uns bons socis. Si segueix la disciplina de partit, aci no tardara massa en passar. I potser als proxims pressupostos.

    ResponderEliminar
  5. No es van aclarir al plenari d'investidura, perque Compromis no confiava en que en Tavernes conseguirien l'alcaldia i preferiren no apostar per un pacte de govern. Ara ha eixit el segon episodi de desconfianssa.

    ResponderEliminar
  6. Ultima hora. Convocat Gabinet de crisi a Tavernes.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Gabinet de crisis: Manolo afirma que anirà amb tanga a la platja. La gent esta preocupada per aquesta mesura popular. Manolo diu: "cal tindre les idees clares i fresques, ale pues, a ello". Els mantindrem informats.

      Eliminar
  7. Pel mateix? Per la urbanització Aigua Blanca??

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Pel mateix? Molta casualitat que a Oliva trenquen el pacte a pocs dies de presentar els pressupostos a Tavernes, no creus? I més casualitat que es trenque el pacte uns dies després de que el Bloc no estiga d'acord amb els pressupostos de Victor Borràs, no creus? Està clar que el PSOE està pressionant per a que Jordi presente els pressupostos tal i com vol Borràs. I si no t'ho creus, en pocs dies aniràs vigent la relació del que ha passat a Oliva i a Tavernes.

      Eliminar
  8. Ja ja ja anonim de les 14:51
    Molt bo. Però no crec hagen entés que t'estàs burlant d'ells.

    I hi ha que vore quants mags i endevins hi ha per ací.

    El diré perquê tarden: són els ultims pressupostos de la legislatura i han de servir per enguany i prorrogats per a l'any que ve. Per tant quan mes facen ara més colocaran en el pressupost i menys molestara el PP despres (no se si m'entendras) i es faran de forma que quan menys depenguen de modificacions de crèdit millor. I ja sabem perquê.

    ResponderEliminar
  9. Estruch, qué està passant en la negociació dels pressupostos entre PSOE i Bloc? S'aclarixen o no? Es veu que Borràs ha fet uns pressupostos on evita que l'alcalde Jordi Juan gaste diners a mans plenes per a fer obres de precampanya i fer-se la foto. Jordi Juan i el seu quip íntegre, han donat llum verda al pressupost que es presentarà este dilluns al plenari o encara estan discutint?

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Una més de les difamacions publicades i damunt amb desconeixement total del tema.

      Primera: Borràs no ha fet cap pressupost. Tant de bo els haguera fet, que temps ha tingut i també les directrius marcades! Ja ho vaig dir ací temps arrere que els pressupostos es farien quan l'alcalde es dedicara plenament a ells" com va haver de fer els anys anteriors. I aixina ha sigut la segon quinzena de maig.

      Segon: Això que dius "on evita que l'alcalde Jordi Juan gaste diners a mans plenes per a fer obres de precampanya i fer-se la foto" és COMPLETAMENT fals i una difamació consentida.

      Obres, excepte el manteniment normal, no hi ha pràcticament cap (¿es farien amb els diners que envia Rajoy, no? o amb els diners del parking?) i nomes esta contemplat repintat senyals poble.

      Partint de la base de que els pressupostos son responsabilitat exclusiva de l'alcalde i potestat unica seua de presentar-los o no al pleno, i no de Borras, no crec que l'alcalde i el Bloc accepten cap pressupost que no haja estat com a mínim consensuat. I la setmana passada, després de dos setmanes es va consensuar. I eixe és el feten.

      Eliminar
    2. Has parlat d'obres argumentant-ho, pero has obviat lo de les fotos. Parla'ns d'eixe tema.
      Dos setmanes consensuat i no s'aproven? A que espera JJ?
      Per ampliar a mes temes,feten rima amb reten?

      Eliminar
    3. I oposició amb burrera rima amb electoral desfeta
      Supose que sabràs que en rima assonant.

      Eliminar
    4. En contestació a l'anònim de les 7:50. El cobrar més impostos per a tenir suxhabit va ser premeditat per a tenir diners gastaors de cara a inaugurar coses. Tots saben que això ven molt de cara a les properes eleccions.
      Vols dir que PSOE i Bloc han consensuat els pressupostos de 2.014? A mi em consta tot el contrari i al parèixer no s'aclarixen. I lo de Oliva és l'epicentre i dilluns anem a vore com afecta que s'haja obert la caixa de pandora a Oliva. El PSOE de Tavernes està ben fartet del Bloc i si s'obri la veda, s'obrirà una escletxa ací a Tavernes també. Dilluns si aneu al plenari ho voreu.

      Eliminar
  10. Tranquils que Boronat farà la pau!!

    ResponderEliminar
  11. El bloc esta masticando al PSOE y si en algún momento futuro no le interesa lo escupirá y lo dejara fuera. Mientras el PSOE no ve que el pacto esta consumiendolo a la carrera. Para el PSOE el bloc es tóxico

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Pero lo mastica con patatas o sin patatas? O es que acaso le interesa más pactar con el PP? Tras el pacto de la forma de estado, ya no extraña nada.

      Eliminar