sábado, 28 de junio de 2014

LLEGIT EN LA PREMSA, crisi en el govern local ?

El jefe de prensa de la Vall dice que el PSPV pide su cabeza para aprobar las cuentas

Las provincias - Carlos Gimeno
La crisis de gobierno en Tavernes se evidencia. Tal y como adelantó ayer LAS PROVINCIAS, el cese del responsable del gabinete de prensa de la Vall deja clara la distancia que se abre entre Compromís y el PSPV en su pacto de gobierno. Vicent Bufante, jefe del gabinete de comunicación, dejará su cargo el lunes, pero ha querido aclarar lo sucedido y defender su profesionalidad. Bufante carga contra el PSPV después de que el concejal socialista Víctor Borràs afirmara que el gabinete de prensa no se había gestionado eficazmente. El jefe de prensa acusa a los socialistas de presionar y pedir su cabeza para poder acordar los presupuestos de 2014.
Bufante explicó que la proporcionalidad de notas de prensa publicadas ha sido claramente favorable a los concejales socialistas (3) en detrimento de los ediles de Compromís-Bloc (5). Aún así, revela que desde hace más de un año, se iniciaron las presiones de la mano de los socialistas «para suprimirme como responsable del gabinete de comunicación, prensa y protocolo». Sin embargo, ha sido después de las elecciones europeas «cuando llegaron a indicarle a Jordi Juan que si no me retiraban del gabinete, no iban a aprobarse los presupuestos de este año», aseveró Bufante.
Bufante señaló que en sus 30 años de profesión ha trabajado en todo tipo de medios bajo las órdenes de partidos de toda índole, demostrando su profesionalidad. Bufante recuerda que en 2011 propuso a Jordi Juan, Carmen Canet y Karina Vercher la formación del gabinete de prensa, y así fue aprobado.El responsable de Comunicación mantiene que fue informado de las presiones hace unas semanas por parte del alcalde vallero. «Le dije que mantuviera sus decisiones por el interés general de la ciudad y que no dudara en firmar el decreto de cese si eso repercutiría en beneficio de las ciudadanos de Tavernes».
Según Bufante, «no voy a permitir que intereses puramente políticos puedan ensuciar mi capacidad profesional».

Açò comença a calfar-se, vorem com acaba. 

15 comentarios:

  1. Això és una maniobra orquestrada per part dels que mouen els fils del bloc a Tavernes. No hi ha que ser masa intel.ligent per saber de qui es tracta. Els pressupostos foren votats en contra pels nacionalistes en comissió. Com pot ser que el sr. Bufante gire la truita i diga que és el PSOE qui no vol aprobar els pressupostos?

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Si, el Bloc diu que CC va donar el vistiplau a Bufante i ara VB el destitueix. Es de veres això que deien que l'orquestra no desentonava i que manen tots, en aqueix cas es clar que el PSOE ha fet i desfet com ha vollgut. Jo no sé com diuen que JJ vol llevar-li el protagonisme a VB.

      Eliminar
  2. Vist lo vist hui a la platja, Victor Borràs podria demanar el cap del Regidor d'Esports. La competició de Triatló ha sigut un DESASTRE d'organització, tota la platja tallada, camí Marenys tallat, Cami Reial tallat, ... TOT TALLAT. Dos hores per accedir a la platja. UN COMPLET DESASTRE.
    Demane que roden caps, és inadmissible!!

    ResponderEliminar
  3. No tireru la culpa al regidor d'esports que no te res a vore. El triatlo l'ha organitzat la regidora de turisme que la porten els socialistes.
    Una poca vergonya que ha perjudicat, i molt, al turisme, a l'hosteleria i al comerç de la platja.
    Carmen dimissió per organitzar-ho i Jordi dimissió per no prohibir-ho.
    El cap de setmana passat la carretera i la platja tallades per les bicicletes del regidor Llacer i este cap de semana també tallades pel triatlo de la regidora Canet.
    Quin desgavell de govern hi ha a Tavernes.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. No compares una cosa amb l'altra. Tin un poc d'objectivitat. Ara si no estaves en els dos casos, val, es compren.
      Les bicicletes va ser cosa de poc de temps i no es va tallar ni per asomo les vies de la platja i tots els accessos com ha passat hui i sort que els de Cullera van dir que nones, que no entraven en el seu terme.
      Les bicicletes van ser el dia 15, fa dos setmanes, i un dia on encara l'afluencia era nul·la en la platja, no hi havia ningú, no hi havia encara ni salvament ni socorisme, i els xiquets d'escoles i de l'institut en classe i la bicicleta passava sobre les 10'15 i en un no res es va acabar. No van molestar a ningú. Tampoc hi havia molts a qui molestar.
      I hui hem tingut les vies tallades des de bon mati i fins que han acabat i s'ha tallat molt mes temps i mes camins i carreteres que fa quinze dies.
      Comparar una cosa en l'altra demostra simplement que no estaves, com jo he estat, els dos dies en la platja i mirant l'espectacle.
      Una cosa si que esta clara: mal si fas i mal si no fas. Sempre hi ha gent que es queixarà i si es del PP més. Quan ells governaven no es queixaven: normal, no feien res.
      En conjunt la cosa i mirant-ho des del punt de vista tècnic de triatlo l'empresa ho ha fet bé, però l'organització de la senyora Canet i del PSOE, que ells son els responsables dels talls, un desastre. Com mai s'havia vist. I no valen excuses de que era la primera volta, perquè si es veritat que ni han comptat amb la regidoria d'esports ni amb els membres del Club d'Atletisme Valldigna que tenen experiencia en com es monten estos lios en la platja, per a demanar caps.....
      I deu ser aixina perquè jo no he vist a ningú del club entre els que controlaven-dirigien. Si que he vist a familiars directes de regidora.
      O siga que més clar aigua a qui cal demanar responsabilitat.

      Eliminar
    2. Qui era el responsable del dispositiu policial?
      Qui era el responsable de comunicació?
      Pense que en estes dos àrees manen els nacionalistes.

      Eliminar
    3. La regidora de platja que era un acte organitzat per ella. ¿Qui es va reunir amb les forces de seguretat, proteccio civil, empresa, gent de la platja i demes per organitzar-ho tot? La regidora de la platja.
      Alguna cosa tindran a vore els del PSOE quan ahir de bon mati ja estaven tots mandreixant per la platja, molt abans de les 9. Dels atres no cap.

      Responsable de comunicació? La regidora de la platja, Victor Borras i Altur. Eixe gabinet fa dies que ha desaparegut de fet, des de que el responsable esta de vacances i hui el cesen.

      Eliminar
  4. Amics de les 11:46, que no t'enteres.
    Victor Borrás no demanara mai el cap del Regidor d'Esport, per que Victor Borras sap que l'engendro de hui es cosa de la única i exclussiva responsabilitat i autoria dels socialistes. No ha tingut res que vore el regidor d'Esports, ni alcalde ni altres regidors de Compromís.
    I no sera tan tonto de demanar el seu propi cap o el cap de l'alcaldessa de la platja com li agrada ser considerada Carmen Canet o d'Altur.
    El socialistes sense contar ni dir res als socis de govern i com que la playa es mia han muntat este engendro i aixina els anat. Has vist al regidor de deports o a l'alcalde per algun lloc o en la meta donant trofeus i demés? A que no? Ni convidats estaven.
    ¿Has vist algu del club d'atletisme la Valldigna organitzant o dirigint alguna cosa de la prova? Tampoc. Ni han contat amb els ni han estat avisats ni informats.
    Mira el cartel: No apareixen ni la regidoria d'esports ni cap club local. Mira la programació d'esports en la web del ajuntament. Tampoc diu res.
    Canet i companyia no han dit ni han comptat res amb gent del poble, tot li ho han donat a una empresa d'Oliva, quina casualitat, com la cavalcada de reis en mans dels socialistes es contracta amb una empresa que diuen està nugada al PSOE.
    La capacitat d'organització i de fer que té el PSOE local se sap mirant la carrera, tot tallat, gent que no ha pogut anar al treball i tot el desastre que han creat en els accessos a la platja en un diumenge i primer dia fort de la plata, nomes mirant això en tenim prou.
    I damunt, fet per la mateixa comboiaora de la verbena de Cap d'Any sense permis i sense res.
    Segur que algu que jo se callara i de tot el desastre que n'hi ha hagut este mati no dira res. Com no son els de Compromís, ni criticar-ho ni dir-mos: i vosaltres que penseu? I tot això que ha costat?
    I si han de rodar caps poden rodar els tres floreros que estaven en la meta que son els culpables de tot lo que ha passat.

    ResponderEliminar
  5. Açò comença a calfar-se, vorem com acaba.

    En no res. Ni mos lligen. Pasen de nosatros. Heu tenen clar, asi nomes som els cuatre gats de tots els dies recremats siguem del color que siguem i entran i entran i sense que ningu que mos fassa cas. Si el atre dia li heu dia yo a un del Bloc prou enterat i ma amolla: axó qu'es? Una revista de llengua i literatura?

    ResponderEliminar
  6. I un detall que s'oblida i és molt important:
    - La carrera ciclista només passava per la platja.
    - El triatló es feia en la platja, el centre de tota l'activitat era la platja (i voltants), per tant eren previsibles i normals tots els inconvenients i molesties.

    Les mesures tindrien que haver sigut molt millors i les previsions de coses a fer més i millor estudiades.

    ResponderEliminar
  7. El problema ha sigut de COMUNICACIÓ!!
    I qui és el responsable? Bufante.
    Pensava que fins al dia 30 tenia contracte vigent. Però pareix que ha rebut ordre desde dalt per no fer res.
    El gabinet de premsa i comunicació deuria d'assegurar-se que pase un bando per a anunciar la proba que va a realitzar-se i les hores a les que no es podrà accedir a la platja. També de dissenyar pamflets (com s'han fet altres vegades) i deixar-les pels cotxes de la platja, assenyalant les vies tallades i les hores a les quals no és podrà accedir. Els forasters no sabien per on anar ni que fer.El problema més gru ha sigut de COMUNICACIÓ.
    Comença a calfar-se la cosa i els nacionalistes es queden més sols que la 1. Haurien de ser conscients que amb els últims esdeveniments, es troben governant amb un 25 % dels vots, cosa que resulta legal però poc ètica.
    PD: Com sempre i com deia JFK, les coses que no ixen bé son orfes, mentre que tot allò que té èxit de un pare, que és Jordi Juan. Com a alcalde ell és el màxim responsable de tot, de la no festa de cap d'any i del desatre de comunicació i organització de hui al triatló. Cada mig any la lien a la platja.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Quantes burraes, mare i quin odi demostres en les animalaes que estas dient. I damunt mentint i posant difamació a una persona i l'Administrador consentint-ho.

      Bufante està de vacances des de ja fa dies.Ara d'aci un rato li firmaran el cese que hui ja es 30 i fi de mes, però esta de vacances des de fa die, des que va eixir el lio de "O tires a Bufante o no aprovem el pressupost".
      Pregunta-ho a qui vulgues de l'ajuntament. A mi em cauria la cara de vergonya vindre ací a despotricar de Bufante quan saps que està de vacances de fa més d'una setmana. I si no ho saps li ho preguntes a Carme Canet que ella si que ho sap. I tant que ho sap que ja fa uns dies li va demanar un treball i ja li van dir que estava de vacances. Si els regidors del PSOE no saben on els cau la carrega, i no aprofiten, no es problema de comunicació, sinó de no saber mes.
      Tot siga buscar culpables, i menys reconeixer que ho haveu fet mal, molt mal, que lhaveu clavat la pata ben fonda.

      I damunt ara li tires la culpa a l'alcalde de l'altre desastre de la no festa de Cap d'Any, quan una regidora que munta un sarao sense permissos, sense comunicar res a Delegació de Govern i sense cap informe tècnic de la carpa ni de res. Venga ja, socio listo, que no estem tontes els demes. No enganyes a ningú. O es que encara no has vist que cada regidor socialista va a la seua, que Victor i Pilar malparlen de Carmen i li fan el buit.





      Eliminar
  8. Els nacionalistes sou uns mals socis de govern. Sou com uns nens petits, quan us diuen no agafeu una rabieta i va tot al vol. Vorem la que armeu per suprimir el lloc de treball del cap de premsa, comunicació i protocol. Com s'ha demostrat hui al triatló, la falta de comunicació. Per tant Borràs té tota la raó del món. Eixe gabinet és ineficaç.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Un altre que parla sense saber res o igual sap massa i com sap que ha sigut un desastre d'organització busca culpables fora del PSOE.
      Bufante fa més d'una setmana que està de vacances. Ho saps? de vacances, i això se li va comunicar al PSOE després del ple extraordinari quan practicament les va iniciar.


      Eliminar
    2. Bufante ja no està. La culpa és de Amador que ha asumit les funcions de Bufante.

      Eliminar