sábado, 28 de junio de 2014

Nota de Premsa de KARINA VERCHER sobre el colector platja i el cap de premsa

Estimats companys, vos envie nota de premsa sobre la polèmica inundació de la Platja Tavernes dimarts passat i l'endarreriment en la construcció del col·lector. Aprofite l'avinentesa per a mostrar la meva sorpresa i malestar motivada per la "carta oberta" en forma de nota de premsa enviada pel Sr. Vicent Bufante en qualitat de cap del gabinet del premsa de l'Ajuntament de Tavernes de la Valldigna. En aquesta nota el encara cap de premsa realitza diverses valoracions polítiques que, per molt que pogueren ser certes, al meu entendre mai deurien haver sigut trameses des del propi gabinet de premsa de l'ajuntament i evidencien el desgavell en que s'ha convertit el govern municipal de Tavernes degut a l'actitud prepotent i totalitària del Bloc Nacionalista que governa la població com si disposara d'una ampla majoria absoluta quan sols representa a un de cada quatre votants de Tavernes i  ja sols sembla tenir el suport de l'actual col·lectiu d'Esquerra Unida i del Partit Comunista de Tavernes. Tot i  que li desitge el millor al Sr. Vicent Bufante, persona a qui valore en lo personal i conec de fa temps, crec que s'ha equivocat al realitzar aquesta nota de comiat quan encara representa,en teoria, a la corporació municipal o, com a mínim al govern tripartit de Tavernes.

Salutacions,

Karina Vercher


La concejal progresista afirma que ninguna de las propuestas oficiales u oficiosas de presupuesto que el tripartito PSOE-EU-Bloc ha realizado desde febrero de 2013  año han incluido presupuesto suficiente para ejecutar el colector de la Platja de Tavernes.

KARINA VERCHER ACUSA AL NACIONALISTA JORDI JUAN DE TOMAR EL PELO A LOS VECINOS DE LA PLATJA DE TAVERNES EN EL TEMA DEL COLECTOR

Tras la inundaciones que se produjeron el pasado martes en la Platja de Tavernes después de una tormenta estival muy localizada y las consiguientes excusas presentadas por el gobierno de Tavernes, la concejal progresista Karina Vercher ha acusado al nacionalista Jordi Juan de “querer tomar el pelo a los vecinos de la Platja de Tavernes con el tema de la construcción del colector”.
La concejal ha afirmado que ni el Bloc ni el PSOE ni Esquerra Unida han tenido nunca la intención de construir el colector durante la presente legislatura dado que consideran que no da votos en relación a su coste. De hecho, según la concejal progresista, ninguna de las propuestas oficiales u oficiosas de presupuesto que el tripartito PSOE-EU-Bloc ha realizado desde febrero de 2013  año han incluido presupuesto suficiente para ejecutar el colector de la Platja de Tavernes.
Según declaraciones del alcalde esta semana, hacen falta unos 800.000 euros para acometer la obra, 100.000 euros más de lo que nos comentaba el año pasado y sin embargo la concejal afirma que nunca ha visto u oído una propuesta del tripartito que incluyera gastar más de un 1 % de dicho importe para la presente legislatura.
Por este motivo, la concejal progresista ha ofrecido al gobierno tripartito en minoría, su apoyo para incluir una partida presupuestaria que cubra para este ejercicio el 50 % del coste de la obra que en ese caso podría estar acabada antes del verano de 2015. “Si algún día el señor alcalde se digna a presentar un presupuesto más social y con menos dinero para sueldos de políticos y otras prebendas partidistas,  pueden contar con mi voto para el colector”.
Finalmente,  respecto  a la falta de permisos para la construcción del colector y en referencia a la polémica sobre una hipotética nueva ruptura del gobierno tripartito entre Bloc i EU por un lado y PSOE por el otro, Vercher ha propuesto “el alcalde debería dejar el teatrillo politiquero de la típica crisis preelectoral con el PSOE a su secretario local y ir a Valencia para obtener el permiso que falta. Por mi parte, aunque no cobro ningún sueldo del ayuntamiento y mucho menos  sus más de 40000 euros anuales, me ofrezco a acompañarlo la semana que viene mismo para asesorarlo en este asunto del permiso de la Agencia Valenciana del Agua. Creo que podría quedar zanjado con relativa rapidez si pone algún interés en ello”. 

13 comentarios:

  1. Ja ja ja ja.

    La que no representa a ningú solucionarà un problema de permisos per al qual ja s'han reunit els responsables de l'Adminsitració, els responsables i representants màxims de l'Ajuntament, l'alcalde i la primera tinent alcalde, la president de l'Associacio de Veïns, Maria Lluisa Grau i un representant, el Sr. Giner, d'ACEPLAT i despres de paraules i promeses encara no tenim el permis.

    I demà eixirà el sol per la Rodona de Benifairó, a l'oest de la Valldigna. Això ho aconseguirà també Karina Vercher. Segur.

    Ja has solucionat lo tuyo? Per a quan la presentació de l'ordenança? Si eres incapaç tenint com tens tots els tecnics al teu servici per decret de l'alcaldia i no has fet res, com vas a solucionar problemes que l'Ajuntament de manera oficial no ha pogut conseguir?

    Valenta, tu!

    I no encara que ho digues en castellà ho entenem: A vore, la proposta no és dir que aproven una partida pressupostària amb el 50%, la proposta seriosa que has de fer - i no faràs si vols tindre credibilitat és dir exactament d'on, de quines partides, concretes s'han de retraure eixos 400.000 euros que son el 50%. No ho faràs, no diràs cap proposta concreta perquè eres incapàç i damunt desconeixes que es un pressupost municipal. Fes-me quedar malament i digues la teu proposta.

    I si tingueres vergonya política, no diries que l'alcalde vaja a València per conseguir el permis que falta, quan tot el món sap que està fart d'anar. Be tota el mon no, tu no saps. Tu no, perque no vas a l'Ajuntament nomes que quan son plens i comissions i per a cobrar.

    ResponderEliminar
  2. Per què hem de fer-li cas a una senyora que no s’assabenta del tema? Perquè som tots tant bledes de fer-li cas i perdre el temps responent la seua ignorància atrevida?

    Potser ho fem, és el meu cas, perquè pensem que el lector mereix saber la veritat i perquè tenim necessitat de desemmascarar les mentires amb que ens obsequia aquesta regidora, l’unic merit de la qual ha estat ser una trànsfuga per vergonya pròpia i de la seua descèndència. La primera trànsfuga de la historia de Tavernes, amb la qual cosa perd tota la legitimitat davant el poble.

    La senyora en qüestió es tan ignorant que diu: Según declaraciones del alcalde esta semana, hacen falta unos 800.000 euros para acometer la obra, 100.000 euros más de lo que nos comentaba el año pasado y sin embargo la concejal afirma que nunca ha visto u oído una propuesta del tripartito que incluyera gastar más de un 1 % de dicho importe para la presente legislatura.

    Es la primera incorrecció i mentira, potser perquè és incapaç de comprendre el que llig o el que sent, que en youtube està tota la intervenció de l’alcalde, el seu odiat Jordi Juan (per cert, vaja al psiquiatra, Sra. Karina, que les manies persecutòries com la seua acaben en el manicomi).

    L’alcalde no ha dit mai que son “100.000 euros más de lo que nos comentaba el años pasado”. L’alcalde ha dit que ara, coneixen millor el projecte, necessita ... 800.000 euros més, o siga altres 800.000 euros a banda dels 700.000 euros que eren el valor que el seu estimat PP havia donat a l’obra. O siga, són 1.500.000 euros els que calen, i no 800.000 com vosté ha interpretat. No son 100.000 més sinó 800.000 més.

    I després acaba la frase dient que mai no havia sentit parlar d’una proposta semblant. Lògic: les propostes es fan quan es coneix el preu total, no abans de saber-lo. Potser per això el seu estimat PP va clavar la pota valorant el col•lector en 700.000 euros i fent un prestec per eixe import sense saber realment ni tindre a punt tot el projecte.

    De totes maneres, ja veu: ha fet el ridícul fent valoracions sobre 800.000 euros quant en son 1.500.000 euros. Vist això i el que hem sabut i hem vist de vosté al llarg de la legislatura, em proclame masoca per encara pedre el temps en contestar-li, però repetisc ho faig perquè el lector sàpiga les coses.

    ResponderEliminar
  3. Critiqueu, critiqueu... Però la veritat és que Karina ho deixa clar. Mai el bipartit s'ha preocupat per destinar ni un euro a acabar el colector

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Des de quan ensenyar al que no sap es criticar?

      Hi ha 700.000 euros en la partida del pressupost provinent del prestec per eixe fi. Això es de sobra conegut. I eixa partida, si no hi ha prou, es suplementara (ampliar) quant s'aprove el projecte definitiu i les bases d'execució. Perque ens podem trobar amb un projecte partit i que no calga ni això si nomes s'executa una part del que queda.

      Per arribar a això, cal primer els permissos (¿quant els donarà el PP de la Generalitat?) i despres aprovar el projecte definitiu amb la valoració final d'execució. I a partir d'aci ja es complementaria, suplementara o ampliara l'import de la partida segons el que finalment es decidisca.

      Parleu per parlar i feu com la regidora que demostra poc coneixement de les coses. Karina no deixa clar res, nomes enredra el personal amb una ignorancia completa sobre els procediments.

      Eliminar
    2. Tot el coneiximent el teniu en el Bloc,ja en diras el interes que poden tindre en Valencia de no donar un permis para fer un colector en un poble mes de tants que hi han demanant
      Els procediments son molt facils,lo que fa falta son ganes de fer les coses i de aixo el senyor Jordi Juan poca calor
      Ja esta be de excuses i que governen o que sen vagen a casa

      Eliminar
  4. Esta chica és un cumul de despropòsits.

    En eixa nota, s'atrevix a dir que " ninguna de las propuestas oficiales u oficiosas de presupuesto que el tripartito PSOE-EU-Bloc ha realizado desde febrero de 2013 año han incluido presupuesto suficiente para ejecutar el colector de la Platja de Tavernes".

    Anem a pams: jo entenc que quan el PP va fer el prestec i va assignar 700.000 euros per a fer eixe col·lector, se suposa que s'obriria una partida pressupostària amb eixa quantitat per fer el col.lector. ¿Sí o no?

    Eixa partida deu estar oberta i es va passant d'un presupost a un altre, fins l'execució, per tant deu existir en els pressupostos prorrogats del 2013, que arreplegarian la partida ja contemplada en el 2012 i anteriors. ¿Sí o no?

    Per tant, eixa partida s'haura de suplementar en base de modificacions de credits en el moment que es tinga el projecte complet i amb el cost exacte aprovat i es puga començar l'execució contant amb tots els permisos que fan falta. ¿Si o no?

    I això encara no ha passat. El projecte definitiu no s'ha debatit que jo sapia pel ple, no s'ha aprovat, i per tant no fa falta "cap inclusió de pressupost suficient", com ella diu. Si se sap el cost d'eixos 1'5 milions serà per la redacció feta pels tecnics, però això es redaccio i mentre no s'aprove pel ple i suposem que per tots els organisme de la Generalitat, res de res.

    Per tant, ni calia en el pressupost del 2013 ni cal per ara la "inclusion de presupuesto sufiente". Només cal tindre la partida oberta, que estarà amb eixos 700.000 euros, i després ja vindra la suplementació, quan vinga l'execució. ¿Si o no?

    Jo crec que esta xica te poca idea del que parla i nomes fa notes amb l'objectiu de desfograr-se l'odi que li te a l'alcalde. Monotematica..

    ResponderEliminar
  5. Ja han ixit al pas els arquers de l'alcalde, que no tenen altra feina que entrar als blogs a fer-li la pilota i a tirar fletxes per defendre la seua mala gestió. Haurien de prioritzar, ja que hi han altres focs mes importants que apagar, com és la crisi de govern entre els PSOE i els Nacionalistes. Per si era poc, s'inventen que el PSOE ha demanat el cap de Bufante com ha condició per aprovar els pressupostos. Quan filtracions del PSOE diuen que en comissió, els pressupostos que va presentar Victor Borràs van ser votats en contra pels nacionalistes.
    Si l'alcalde Jordi Juan tinguera algo de memòria i fora coherent, li llevaria les delegacions a Victor Borràs per XANTATGE (Si no tires a Bufante no aprove els pressupostos). Per algo així li les llevaren a Karina, no?

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Tens tota la raó: ELS PRESSUPOSTOS QUE VA PRESENTAR VICTOR BORRAS VAN SER VOTATS EN CONTRA PELS NACIONALISTES.

      I el que hi ha abans i motiva eixe vot t'ho calles o no ho saps?.

      Val a dir que Borràs NO va presentar els pressupostos aprovats pel govern municipal. NO EREN ELS PRESSUPOSTOS QUE HAVIEN CONSENSUAT, atenció CONSENSUAT, Compromis i el PSOE.

      Eixe dia pel matí, i abans de la comissió d'hisenda de la vesprada, Victor Borras va donar ordre al departament d'Hisenda perquè canviaren partides i canviaren l'execució del pressupost consensuat SENSE CONSULTAR AMB NINGU NI DIR RES A NINGÚ.

      Una de les partides que va llevar del pressupost per decisio pròpia va ser la consignacio de la plaça de Bufante. Tots eixos canvis van obligar a canviar l'informe d'Intervenció i mes documents dels que es presentaven en la comissió d'Hisenda.

      Borras nomes va comunicar el que havia fet a Perfecto Benavent en el moment mateix d'entrar en la comissió. Tot fet i sense consultar amb els socis de govern i en contra del que s'havia aprovat pels dos partits. I Compromís li ho va dir ben clar i ho va fer: va votar en contra de la proposta de pressupostos perquè era una proposta personal i sense dir res ni consultar amb ningú.I no era el pressupsot que havia estat consensuat en les darrers setmanes de maig. Fins aci els fets. I testimonis els regidors del PP.

      A Karina li llevaren les delegacions i va quedar fora del govern quan va votar en contra del pressupost.

      Eliminar
    2. Crisi, quina crisi?
      La que s'ha inventat Gimeno fent un article d'opinio contra el govern disfrassant-lo d'article d'informació?
      Això és la crisi?

      Eliminar
  6. Xe !!!! En lo que la volieu cuant en amenaçes i presions li dona la alcaldia a Jordi Juan,que va ser valent de aceptar ser alcalde en un vot coaccionat
    Ara voleu "matarla politicament "
    Cuanta hipocresia !!!

    ResponderEliminar
  7. Hipocresia la vostra, que davant les explicacions i arguments tan clars i detallats que vos donen i demostren que Karina ha mentit, siga per ignorancia o mala intenció, pero mentix en la nota de premsa, calleu i tireu balons fora.

    Argumenteu i defenseu el que diu Karina en la nota, o teniu por de fer el ridicul com ella?

    Que una regidora demostre que no te idea del que parla i fa una nota de premsa i es quede a la mitat del cost real es patetic i demostratiu que no s'entera i nomes esta per cobrar els diners del plenos i comissions.

    ResponderEliminar
  8. I els d'Esquerra Unida li donen suport a Jordi Juan? Si en 3 anys sols ha donat feina als seus i no s'ha enrecordat dels d'EU! I ells erre que erre en voler fer de palmeros de Jordi Juan. Hi ha que ser massoca. Els socialistes han tardat 3 anys en donar-se compte del que són els nacionalistes a Tavernes. Ara un 25% dels vots governa Tavernes. Si fem història podem recordar qui amb un percentatge més alt que el de Jordi Juan, va governar un país del centre d'Europa.

    ResponderEliminar
  9. ¿Però a qui ha donat faena si faene no ni ha? A vore nom i cognoms de gent a qui l'Ajuntament a donat faena i que els paga l'Ajuntament. No cap.
    Al final de tant de dir mentires se les acabareu creguent vosatros mateixos.

    Pense que estas molt malament de geografia. No era cap pais del centre de Europa, era del sud i a la vora esquerra. Parles de Franco, no?

    ResponderEliminar