lunes, 30 de junio de 2014

Editorial : INGENIERÍA PUNTA

I es que passejant dissabte per La Goleta, enfront de la residència de la tercera edat poguerem observar el que vegeu en els fots, i que es el sistema de desaigües d' una caseta de serveis anexa a les pistes de pàdel del camí Marenys, les quals son públiques però tenen una concessió d'explotació privada.

I ens vingué al cap els requissits i requissits, i ens pareix normal, que fa uns dies ens contava un empresari de la platja li demanaven per a poder tenir obert el local, i els per a un terrasa al carrer. 

I recordarem la inspecció rigurosa, com deu de ser, de la farmaceúitca encarregada del control sanitari dels comerços de venda d'alimentació.

I també recordarem les altísimes messures de seguret que com a empresaris de la construcció ens obligaven a tindre, tant de proteccio dels treballadors com per als ussuaris de la vía pública.  

I tantes i tantes, i ens pareix tornem a dir correcte, altres .

Doncs bé, ací ho teniu, un forat en el sòl, descobert , a l'intemperie, perillós, antihigiènic, i moltes cosses més que li podríem dir : Anem a més d'ací a denunciar-ho on pertoca, a vore si es pren nota, perquè permetre estes actuacions és competència desleal per als que complixen, que no sé si es est el cas, perquè si damunt ho és açò ja sería greu, molt greu.

I si caiguera un xiquet qué ?







21 comentarios:

  1. I t'has molestat en preguntar a l'empresa que te l'adjudicació perquè ho te aixina? Segur que no.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Ni tinc perque i si volen explicar.ho ara es má, pero siga el que siga aço es un perill fácilment evitable amb una trapa o similar i es una explotació d.uns servicis públics i que per tant l.ajuntament es responsable subsidiari i no ho deu de consentir : No hi ha cap excusa per a deixar un forat que a part de la insalubritat comporta un greu perill per a la ciudadanía i ja podeu "dir misa" que és injustificable per molt que el fanatisme de alguns vullga com sempre desviar el tema .

      Eliminar
    2. Pues menut periodismes es eixe de no voler saber les coses.

      Ni tinc perque i si volen explicar.ho ara es má: bravo!!

      Eliminar
    3. Totalment d'acord.

      Eliminar
    4. Per moltes voltes que li pegues per a desviar el tema i matar al missatger el forat esta ahí i el perill que comporta també sense que per molt que es justifique qui siga li lleve la rao a esta realitat .
      I no som periodistes ni mai ho hem pretres, som un blog d . informació i aixo fem .

      Eliminar
    5. Això és com lo de la llum de la escoleta de l'any passat. Si ho fa l'ajuntament està correcte però si ho fa un particular a per ell.
      Sort que està el quadern per denunciar encara que a alguns no els agrade.

      Eliminar
  2. Això és culpa del PP.
    Manolo dimissió!!

    ResponderEliminar
  3. Potser si l'Administrador fora més equanim hauria de començar a explicar el perquè d'això. Perquè cal fer un desaigua per allò que sembla unes dutxes.
    I hauria d'explicar perquè una instal•lacio esportiva no compta amb vestuaris ni amb dutxes, ni res paregut, a pesar que estaven contemplades en el projecte.
    ¿Perquè el PP quan va fer l'obra no va fer el que estava en el projecte? ¿Com es consentix una instal•lacio esportiva sense eixos servicis? Igual que les pistes del poble de futbol 7 no va pensar ni va posar il•luminació? Gracies Llacer per posar-la.
    Que alli anaves vestuaris i dutxes l'Administrador ho sap, tant que ho sap, pero aci en este Quadern ni ho ha qüestionat ni ha preguntat mai perque no va fer dutxes el PP ni vestuaris. ¿Sera per que ho duia ACEPLAT? I sense dutxes, ni aigua, ni vestidor ni res ni res ho duien i l’administrador de Quadern no va dir res. Clar que eren uns instal•lacions super guais. Obra del PP i la portaven els meus amics d'ACEPLAT.
    Ara els que s'han fet carrec, intenten donar servicis i oferir unes minimes comoditats o servicis de dutxes i aigua als que usen les instal•lacions.
    i l'Administrador carrega enseguida contra ell. ¿Que es una xapusa? Potser que si, pero ara tenen dutxes i aigua correnta i això es un avanç i supose que quan han fet això es perque tenen la voluntat de millorar poc a poc. Pero ni eixe temps de gracia els dona. Va aguantar que s’usaren unes instal•lacions sense condicions callant la boca i ara proptesta perque es vulga millorar.
    ACEPLAT o qui fora va estar quasi tres anys i no va fer res de res per a millorar. ARa estos, que estan fa uns mesos, intenten fer coses i ja veieu. A criticar.

    ResponderEliminar
  4. Pero en eixe forat cap un xiquet? Sera d'uns mesos i ja seria un fenomen que un xiquet d'uns mesos caminara sol per ahi i els pares sense enterar-se.
    Ar mare lo que hem de vore encara aci.

    ResponderEliminar
  5. I tot aço que te que vore en que hi ha un forat que deuria estar cobert i no ho está ? Jo es que alucine amb eixe fanatisme vostre que no vos deixa vore que mane qui mane , ho explote qui ho explote i ho vaja fet qui ho vaja fet ahi hi ha una xapusa i a mes un perill.

    ResponderEliminar
  6. I que a més costa menys de solventar que el que esteu gastant en dir i desdir . I es que vos se veu la careta a un hora de cami, esteu caiguent en el norcoreanisme mes absurde.

    ResponderEliminar
  7. El que te fananitsme no som nosaltres, com tu dius, sino tu i no ho veus. Eeres tu. Ja ho dia un conegut dirigent de UV: ningú escarmenta en el cap d'un altre i a tu el passa això.
    No el dones conte del teu fanatisme i cada dia vas pitjor.
    Si això ho haguera fet un de l'Associacio de Comerciants seria la millor solució per donar un servei d'aigua i dutxes com el diuen dalt. Com ho fan altres es un desastre.
    I es això el que vegem els que llegim estes fulles des de que es varen fer. Cada dia estas mes en la línia del ventilador, tot el que fa JJ i Compromis es roin. I coses de les que fan ni una publicada. I no sera perque no ho tens facil si vols saber coses. Ara es millor anar a buscar fortas en les aceres i nenya al mono que es de goma.
    I el forat no estava, l'han fet per posar el desaigue. Tu ni que haveren mort algu el tractament que se li dona aci quan es una cosa per millorar els servici. Parla del projecte i com no es va fer el que havia de ser i com e van gastar 200.000 euros els del PP fent un projecte que no servix per incomplet. Això no te per a tu ninguna importancia. Un forat i protegit com es veu en les fotos per conectar el desaigua si.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Proteque ? Amb un palet de fusta o un bloc ? Vinga home ...
      I mira si soc fanatic q vos done veu pero com no vos balle el so que voleu ... doncs soc el dimoni . I quant compromis vullga publicar algo aci ens tenen .
      I en quant a que critique a compromis es normal, es qui governa i si totven pareguera be no estaría en un altre partit, o no ? .
      Pero be, passe ja del tema xq amb la frase de q esta protegit ja en tinc prou de cegos polítics .

      Eliminar
  8. Enrique fes un avis del perill per Linea Verda que funciona molt be.

    ResponderEliminar
  9. Hi ha cegos politics i cegos polítics, cegos de resentiment i cegos de vore el mon d'un color.
    I no crec que a Compromís li interesse publicar res ací.
    N'i Compromís podria caure tan baix ni tu arribaries tan alt. Tu dedicat a les notes del PP i de Karina Vercher i a buscar mil peus al gat i criticar a Compromís. Al cap i a la fi no ha nascut esta web per una altra cosa perquè informació ben poca cosa.

    Ah, i el forat, la merdeta de forat no es cap socavo, ni cap un xiquet dins, ni està en zona de pas al mig de la vorera, sino a un costat d'una vorera que té quatre o cinc metros. Ni fent-ho aposta vas i caus, perque damunt es que per ahi no passa ningú. Eixe sector no te cap vivenda.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Doncs ja han publicat aci dos notes , mirau i voras , ja han caigut baixet ?

      Eliminar
  10. El que no diu Estruch és que el forat esta en la banda de dins i completament tancat per un vallat de ferro. No es pot anar on esta eixe "foraet" si no lleves la valla de ferro. No esta com les seues fotos.
    No esta gens facil ni d'entrar dins de la zona tota vallada per on passa el tub que ix d'una caseta que hi ha alli. O siga que tranquils, que no hi ha res de perill ni cap cosa pareguda.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Mentira, mireu les fotos i jutjeu com está , este mati a ls set i mitja encara estava aixi.

      Eliminar
  11. Estic alucinat de vore dihuit comentaris per un forat .

    ResponderEliminar
  12. Però deixant apart forats, tanques i palets, eixa instalació es legal? Es com si una autocaravana agafara un tub com a desaigüe i el conectara al clavegueram.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. És una il·legalitat petiteta i si la fan els més guapos inclòs és graciosa.
      Pa gustos colors, i pa donar la raó sempre a qui mana, donali a ell la var de mesura i que la faça servir, per això ha guanat a les urnes, diuen sempre ells.

      PP i Bloc.

      Guatemala i Guatepeor.

      Eliminar