lunes, 9 de junio de 2014

LA NOSTRA VISSIÓ DEL PLENO

Quasi tres quarts d'hora parlant de Mónica Oltra i Cotino, d' elefants i tigres en els circs, de reformes constitucionals ... es adir, rés que repercutisca en l'economía local dirèctament,  i per contra quasi dos mil aturats, sense pressupostos muncipals i damunt el que realment importa i que sí incidirà en tot açò com és la modificació de crèdit per a en vers d' amortitzar préstecs poder invertir el superàvit en el poble aplaçat fins a un proper pleno extraordinari, que espere tinguen almenys la decència de no cobrar-lo .

7 comentarios:

  1. Com ha quedat la prohibició dels circos?

    ResponderEliminar
  2. Home. T'has deixat els extranys resultats de les votacions. Es que has vist alguna cosa que no t'ha agradat? Com expliques la postura de Carme Canet respecte a Cotino i respecte als drets dels animals?

    ResponderEliminar
  3. I quants plenaris extraordinaris van ja? Este es el tipus de circ que haurien de prohibir!

    ResponderEliminar
  4. Et dic la meua? Eixe alcalde te molt poca vergonya!! Si tinguera un poc de vergonya se'n tornava a la Universitat i es deixava de montar circos. Pero alli no el volen i han eliminat el seu lloc de treball.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Jajjaajajajajajajajaajajajj i la moció de censura era també legal. De quin circo t'has escapat tu? O del zoo?

      Eliminar
  5. Si, el que tinguen que cobrar al proper plenari, jo crec que ho donaran a la PACMA perque lluite contra el maltracte animal, ja que s'ha quedat el Bloc solo ante el peligro i no li han aprovat la moció, així que despres de dos hores de pleno, el circ si que vindrà. Jo si fora l'empresari del circ agrairia a Jordi la publicitat feta debades, quan vinguen no els caldrà ni posar cartells. A Mario Estruch tambe li han fet la seua propaganda, i es que este Jordi es un mag del màrqueting.

    ResponderEliminar
  6. Totalment d´acord en Robinjut i en la exposició de Enric,pense lo mateix....

    ResponderEliminar