sábado, 21 de junio de 2014

Editorial : QUE TE VAYA BONITO

I es que hem arrivat a un punt en que no es pot parlar de rés, ni de societat, ni de cultura, ni de temes socials sense que isquen els "de sempre", perquè son un grupet, d'un o altre caire, però tant sòls un grupet d'interessats i ben interessats,  per a tractar de bé desviar el tema, bé menysprear al "contrari" en vers de contrargumentar-lo, bé per a defendre lo seu i als seus encara siga des de la irrecionalitat més severa. 

A més i en eixa campanya acussen al que es llimita a informar per a acussar-lo de ser l'instigador de tots els mals, de ser la clau de la crispació, el mal de tots els mals.

Però vos tenim cercats i identificats, no es cregau que perquè signeu amb un anònim no sabem qui sou, i no sòls als que parleu de política, també als que ho fan de societat, cultura, música ... perquè com diguem a més sou, per sort, uns pocs que comenteu i recomenteu, i instigueu, i menysprecieu per sé sense fer falta més raons que la vostra cegera intelectual i moral.

Menys mal que ací tenim comentaristes, un bon grupet, amb el coneiximent suficient per a contestar a eixos destrellatats i sobre tot un gran, majoritari, grup de lectors que fa que este blog vaja endavant, cada dia més i més amunt, amb més i més lectors de mitjana cada dia, més de 700 entrades de mitjana, i ja no digam de comentaristes, que ens recolzen en la idea de que estem fent-ho bé, encara moltes vegades decaigam en el desànim al vore tant de destarif.

Així que a estos darrers infinites gràcies, i "als de sempre" ... doncs això, com diuen els aergentins " que te vaya bonito ", cadascú que ho interprete com vullga o com sàpiga .   

No hay comentarios:

Publicar un comentario