lunes, 30 de junio de 2014

AHIR TRIATLÓ : BBB

El nostre ressum : Bona prova, bona organitzacio i que es repetisca. I demà ja entrarem a fons en el tema davant la allau de crítiques i lloançes rebudes. 

Dos moments de la prova, dalt la primera conssistent en 1,5 kms
nadant des del canal vell al canal nou, i baix un moment de la
cursa a peu de 10 kms. i pel mig una ciclista de 40 kms més.


Dalt les guanyadores absolutes femenines i baix
els masculins. Enhorabona a tots ells . 


Els organitzadors junt a les autoritats locals.
Enhorabona a tots ells i especialment a Carmen
Canet pel event i que  es repetisca.

24 comentarios:

  1. L'alcalde no estava? I el regidor d'esports?

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. No els varen convidar Enrique, ni els van dir res. Ni a ells, ni als del Club d'Atletisme, ni a ningú del poble.
      Concreta home concreta.

      Si anava l'alcalde i el regidor d'esports ja no lluien els floreros, perquè el refrany ho diu, donde hay patron no manda marinero.

      Eliminar
    2. I encara van tindre massa trellat alguns regidors de Compromís.
      Jo li vaig dir al d'esports que ja ens voriem en el triatló i em va dir que no anava, que se n'anava de viatge a vore uns familiars este cap de setmana. No li vaig donar massa importancia, pensava que anava a a mostrar la filla fora a cas a algun familiar, però ara pensant-ho veig que va tindre massa coneixement: no volia dir-me que no sabia res ni li havien dit res.
      De fet un amic meu que va estar en la reunio de seguretat per organitzar la platja i on la regidora de la platja em va dir que va portar la veu cantant, manant mes que l'alcalde ella com a primer tenient alcalde, em va comentar que no hi havia ningú del Bloc en eixa reunio. No li vaig donar massa importància. I ara sé perquè no hi havia ningú. Igual ni els ho van dir ni li van comunicar res a l'alcalde de que es preparava de follo en la platja.

      Eliminar
  2. Posa-li un llacet i colònia Enrique, una cagada com una plaça, el PSOE ho fa tot a "burro barra" i es van vore moltes mancances i molts problemes. A tu igual es q t'han passat les fotos i no anares, però tela... M'agrada molt l'última foto, ahi teniu els culpables de que L'empresa organitzadora siga de fora i no del poble. Un zero (zapa)tatero.

    ResponderEliminar
  3. Vaig anar, vaig estar quatre hores , em va pareixer tot de categoria i així ho dic perquè ho senc. I les fots son totes meues, quant no ho son ho assenyale.

    ResponderEliminar
  4. Viva el club d'atletisme d'Oliva!!!!!
    Els de Tavernes a fer la mà!!!!!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. I qué tenen que vore les pansen amb els sigrons ? Doncs participaren varis atletes locals i a més quedaren molt ben classificats .

      Ho teniu que polititzatr tot ?

      Eliminar
    2. Estic meravellat.
      Si açò ho fa el Bloc i talla la platja tot un mati de diumenge i totes les entraes, Estruch i ACEPLAT estarien ara unflant-nos de queixes d'atentar contra el comerç i els comerciant, voler afonar a la platja no deixant vindre a la gent, que aix`no es manera d'actuar. I con no la noticia seria totalment negativa. i haurien posat fotos amb files i files de cotxes esperant en la carretera, o en el cami marenys.
      Ho fa un altre partit, que no siga el Bloc, i es de p.m. tot perfecte, tot un benefici per la platja.
      Molesties? ninguna ¿ tu de que vas?
      Sou pitjor que els de La Cotorra.

      Eliminar
    3. Estruch no te eixes manies persecutories que si teniu vosaltres des del vostre fanatisme cegador i que penseu tenim també els demes.

      Eliminar
    4. Pero si ho fa una regidora del govern aso no ho fa el govern, es un equip o un regne de taifes, esteu reconeguent que no ho ha ja conjunt de govern entre ells i per tant la crisi que es comenta ? Acas l.Alcalde com a qui delega les regidories no te res que vore en lo que els regidors delegats fan ? Doncs pa ficarse medalles si parla del seu equip de govern, com quedem ?

      Eliminar
    5. Amb esta colla de resentits que son els psociates, qudem com camot. El Bloc no ha trencat amb ningú. Ho tenen més clar que l'aigua. Tragaran carros i carretes però no els donaran el gust al PP i al PSOE de quedar el Bloc com els roins sense ser-ho.
      I per tant, marxa avant i ahi els tens fent el que toca. I treballant pel poble. I cada dia mes i millor. Que la veterania i anar sabent es un grau.
      El PSOE ha trencat de fet amb el Bloc, com ha fet en Oliva. Com que no te l'alcaldia, el PSOE no pot llevar-los les atribucions als del Bloc, com ha fet en Oliva i actuen d'altra manera: com la d'ahir en el triatlo, o trencant el consense dels pressupostos. Vorem quina es la pròxima..
      Siga com siga, els regidors del Bloc continuen igual, fent el que toca i correspon i ahi tens com inauguren la replaceta del Tio Julio i van tots. Els del PSOE fan una cosa i nomes van ells, com el diumenge en el triatlo, o com l'acte de la republica o com el dinar de ACUDE.
      Podeu dir tot el que vullgueu i desitgeu dir. El que està a la vista no esta amagat.

      Eliminar
  5. A l'atra que avisen..no es podia anar a la platja desde el poble,el desviaven per el cami que va a la residencia Jaume,un caos total a les 11 del mati i diumenje pa mes inri.Casi 1 h per aplegar a la platja.molt bona organitzaciò

    ResponderEliminar
  6. Crec que ací hi ha un localisme exagerat. Si apliquem la mateixa regla ningú del poble podria treballar fora de Tavernes. Hi ha que ser un poc més tolerant i deixar a la gent de fora que vinga a treballar a Tavernes igual que hi ha gent de Tavernes que va a treballar fora.

    ResponderEliminar
  7. Ahir per poder ixir de la platja un desastre, i per entrar igual. Cami de la sequia mare tallat, cami marenys tallat. Un unic access a la platja, i tots els ramals tallats. Com he dit al principi i desastre, i per la marina els cotxes pasejatn cap amunt i capavall.
    Es veu que aprofitaven desde ca Coet fins a l'entrada de la platja. Pot ser en alguns llocs clau, va faltar algu que informara, que la calçada tan sols els podia travessar.
    Segurament, a l'any que ve si eu fan supose que eu faran millor

    ResponderEliminar
  8. ¿Triatlo BBB?
    Va, trailto DDD (3D=3 Deficients, 3 desastres: d'organització, d'informació a la ciutadania, quan a les previsions del que anava a passar amb els talls de vies i carreteres..

    ResponderEliminar
  9. El Sr. Juan anava per la voreta de la mar lluint palmito i passejant amb la novia, mentres es fea el triatló...Que poc l'hi importa el que fan a Tavernes que ell no organitza i té el protagonisme!!!

    ResponderEliminar
  10. Home! No voldràs que el Sr. Juan vaja i estiga en tots els llocs! Deixa als xicots del psoe que tinguen un poc de protagonisme un dia que poden. Està molt ben fet!

    Per cert, jo també vaig vore al Sr.Vidal i la seua novia del monestir passejant voreta mar, eh, i no passa res! Cal disfrutar del poc temps lliure que tenen.

    ResponderEliminar
  11. El que m'acaben de demostrar uns i altres i al mateix nivell els palmeros que per ací s'acosten a alabar o criticar és que ningú està només per la feina i si i molt per figurar i vore qui és més guapo.
    Per anar a un acte al teu poble no cal que et convide ningú, vas i disfrutes, o tires una maneta, no volen veure que als ciutadans el que menys ens importa és qui dona l'eixida o inaugura l'event, sino la qualitat i la conveniència o no de l'acte. Si un govern treballa en equip no té perque haver estes guerres ni discrepàncies. Ara bé, no cregau que la crisi vé d'ara, simplement s'ha destapat, perque equip no hi ha hagut mai en els 3 anys de legislatura. Una llàstima.
    Per mal camí van. Açò de les "esquerres" no ho arregla ningú.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Però no van dir que PSOE i BLOC formaven un equip íntegre?
      Cada mig any empastrada a la platja i per a variar l'alcalde es llava les mans!! Això és un alcalde responsable, sí senyor!! Senyor Jordi Juan, penje's vostè esta medalla de xocolate.

      Eliminar
    2. Si el Bloc pensa que l'acte del diumenge ha estat un desaguisat, hauria de saber que el màxim responsable de tot el és l'alcalde. Com a màxima autoritat haguera d'haver desautoritzat l'acte, en considerar que s'anava a perjudicar als veins de la platja. Si no ho ha fet, que apexugue, que ell és el màxim responsable. No val a ser el que assumix les responsabilitats de les delegacions per les coses bones i no per a altres. Si no confia en la persona que ha organitzat l'acte, que li lleve les delegacions. Si confia amb ella, que calle i deixe d'enviar als seus arquers pels blocs locals. Això demostraria la seua falsetat davant els seus socis de govern.

      Eliminar
    3. Series un bon politic robinjut teoricament

      Eliminar
    4. Jo ha fet ací més d'un comentari i he posat a caldo la fatal organització, el desastre de planificació i tot el que es va viure en la platja diumenge. Un familiar directe meu que anava a Alacant per motiu familiar no va poder eixir de la platja fins passat molt de temps. Sort que no va haver cap cosa que necessitara de bombers o cosa semblant.

      I no m'ha enviat el Bloc a fer els comentaris. Tots no pensem com Enrique ni tampoc som del Bloc si no anem contra el Bloc, com tu vols fer creure, anònim de les 22:07.
      Diguem les coses com les vegem: Un desastre i ara que ha passat els dies i sabem més coses, ho tenim tots clar, i sabem que el Bloc no va tindre res que vore en este bodrio esportiu socialista. I damunt sense comptar amb ningú del poble.

      Eliminar
    5. Totalment d'acord en que l'organització va ser nefasta, pero aclarir una cosa si havera sorgit alguna emergència haveren passat bombers, ambulancia o el que havera fet falta. Ja que en este cas l'organització o el polític que hi haga allí pot dir misa.

      Eliminar