miércoles, 25 de junio de 2014

Editorial : I COM ESTÀ TAVERNES REALMENT ?

Ja hem passat Sant Joan, els colegis han acabat, la platja va omplint-se de veïns i algun que altre turiste .

Estem llegint estos dies en la web municipal i blog afí tota una sèrie d'actuacions i lloançes per l'actuació del govern per a ficar al dia la platja de cara a la temproada estiuenca. Si lliges els de l'opossició tot negatiu. 

I nosaltres, desde d'una perspectiva real i objetiva que és la que ens podeu donar vosaltres,  volem saber que vegeu i penseu, estimats lectors i ussuaris de les nostres platjes, sobre este aspecte : Si la platja està en óptimes condicions, quines mancançes trobeu, com es podría amillorar, etc .

Però també volem saber dels que es quedeu en el poble si trobeu que amb esta época estival es trobeu éste
en igual de condicions, si per contra mengua el servici, etc.

I no, els de sempre, no ho fem amb "ànimus criticandi", que ja ho esteu pensant, volem saber quina és la realitat i no sòls la nostra, pel que també esperem la votra sincera opinió i no sòls la crítica al missatger com feu de seguit.  

Ale, esperem respostes que Quadern el fem entre tots.  

24 comentarios:

  1. El blog afí lloa a Compromis no al govern que no és el mateix.
    Si repases el blogs de l'opossició un esta dormint i l'altre fa temps que parla de monarquia i dona informació d'actes que fa l'ajuntament.
    L'unic blog que critica i dona canya, i no poca, al govern es este.

    ResponderEliminar
  2. A la platja li han pegat una maquilladeta i prou pero el fons seguix ahí, una platja abandonada que está mitja buida per a les dades que estem perque no es una platja atractiva per al turisme i tornará a ser un desert a primers de setembre .
    I en quant al poble queda durant l.estiu abandonadent de la ma de deu perque la brigada es dedica a tractar de salvar la patética imatge de la platja amb quatre llavadetes de cara .

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. A mi m'agradaria saber perquè el PP de Tavernes vota sempre que NO a les millores en la nostra ciutat...
      - Perquè vota que NO a pintar els pasos de zebra?
      - Perquè vota que NO a pintar les voreres?
      - Perquè vota que NO a arreglar les senyals en horitzontal?
      - Perquè vota que NO a invertir 80.000 euros en arreglar els carrers de la casa de la cultura?

      Senyors del PP perque no deixeu treballar a la gent en compte de posar entrebancs i palos a les rodes? Perque no aneu a altre puesto a fer la punyeta? Els veins del poble i la platja ho agraïrem!

      Eliminar
    2. Eixes "millores" que tu dius no s'han votat en el pleno i, per tant, NINGUN PARTIT les ha votat ni a favor ni en contra i tu ho saps igual que saps que estaven INFORMADES EN CONTRA per la interventora municipal i per això l'alcalde les va retirar de l'ordre del dia.

      Eliminar
    3. Això es una interpretacio teua.
      L'alcalde va dir que sabia estaven informades en contra per questio legal de tindre que pagar bancs primer, com tambe va dir l'alcalde que sabia que els diners s'havien aconseguit amb el sacrifici de tots els vallers i considerava que havien de repercutir en el poble.
      I Manolo Vidal va dir que no estava per aprovarles ni Karina tampoc les aprovava i van proposar deixar sobre la taula i es va deixar.
      Si el PP haguera dit que votava a favor ara estarien aprovades.

      Eliminar
    4. anonim de les 23:02,
      el que dius es una interpretacio teua, o una invencio teua.
      Si hagueres estat al pleno hagueres vist que ningu va votar en contra ni a favor perque ningu va votar. Despues d'un reces es va deixar damunt la taula. A saber que es va parlar en aquell cuartet, tan legals q volen ser Jordi Juan i els seus i volien votar algo q era il.legal! I ho sabien pq intervencio havia informat desfavorablement.

      Eliminar
  3. Tota la raó, anònim de les 7:32, abandonadeta total, molta foto peró gens de fons.

    ResponderEliminar
  4. Tenim el poble i la platja bruts,plens de males herbes,contenedors trencats i bruts.aceres brutes
    Eixa es la realitat

    ResponderEliminar
  5. La platja abandonada i el poble també.
    En la plaça del Chamberi hi ha un pas de viananants que està literalment borrat i és un perill però ningú de l'ajuntament el veu i diu que es pinte fins que tingam un accident.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Ara quan el PP vote a favor del projecte de pintar-ho tot en el poble i la platja .
      Votarà a favor el PP d'invertir mes de 300.000 euros en repintar tot el poble i platja?
      Ja vorem, perquè nomes han posat entrebancs.

      Eliminar
  6. Titular del Levante de hui:
    "Conducía borracho en coche por Tavernes pese a no tener carné"
    Com pot ser que un concejal es dedique a fer eixes declaracions que tan mal fan al poble.
    Es que tenim una fama que no ens la mereixem.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Un concejal?? Que dius?? Saps llegir o que?? Mare lo que son capaços de fer alguns per a crear mala fama... Poca vergonya...

      Eliminar
  7. Fals. El regidor no fa ninguna delcaració. El titular es responsabilitat del diari.

    El regidor nomes informa d'actuacions de la policia local, com crec que es la seua obligació, com altres regidors informen del que fa la seua regidoria o altres critiquen. La transparencia en l'actuació i informació als veïns du a això.

    La noticia en la web de l'Ajuntament es ben clara: actuacions dels agents dins de les tasques de prevencio i millora de la seguretat dels veïns. i que la policia detinga a un borratxo que pot fer mes mal que una pedragà em pareix molt bé. Si este borratxo haguera atropellat cotxes i alguna persona els de sempre dirieu: es que la policia local no fa res.

    La noticia en la web de l'Ajuntament
    El regidor responsable de l’àrea de Seguretat Ciutadana, Evarist Sansaloni, ha informat de diverses actuacions de la Policia Local de Tavernes efectuades al llarg de la setmana. Així, en la matinada del dia 18, va haver d’intervindre en una baralla entre treballadors del circ instal·lat a l’Avinguda de Marjaletes. Els forts sorolls provinents del circ van alertar als agents, que van intervindre per atallar la baralla i posar pau entre els treballadors del circ.

    Igualment i dins dels controls dels agents de la Policia Local en la platja per garantir la seguretat ciutadana, Evarist Sansaloni ha indicat que es va procedir a identificar el conductor d’un vehicle, model Mazda3, en observar-li una conducció estranya i temerària. El conductor presentava dificultats en dur a cap les accions i es podia notar forta olor a alcohol. En practicar-li la prova d’alcoholèmia va donar un percentatge d’1’05 d’alcohol en sang, per la qual cosa se li va demanar la documentació i es va immobilitzar el vehicle.
    El conductor, que respon a les inicials S.P.S, va al·legar inicialment als agents que no duia el carnet de conduir. Els informes de la Guardia Civil indicaven que el té retirat fins l’any 2019 per varies alcoholèmies positives instruïdes per lo penal fins el 2019. Ha estat denunciat per delicte contra la seguretat vial i trencament de condemna.

    També en un altre control policial preventiu, el passat dia 17 i a l’Avinguda de Marjaletes es procedia a identificar a V.B.R. veí de Tavernes, conductor d’un vehicle a l’interior del qual hi havia dos grams de marihuana. S’ha procedit a incoar la corresponent denuncia davant Delegació de Govern.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Que poca feina teniu uns i altres.
      I el poble com està i la gent sense feina.

      Eliminar
  8. Efectivament, es molt diferent llegir la noticia en la web que en el diari que busca cridar l'atencio i vendre diaris.
    Un 10 per Evarist, una persona que tant en la musica com de regidor demostra trellat i treballar com cal.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Sobre tot malgastant en "Scotland Yard" o la nova caserna de policia i en vehiculs de luxe para el servici
      Pd.I en hores extra para el cap de policia

      Eliminar
  9. I Tavernes esta com mai:mai en la vida ha estat millor de saneja com ara. Que no es fan coses? Qui no te diners si te trellat no fa gasto que no pot pagar. I damunt baixen la contribucio. Qui dona mes?
    I jo soc dels convençuts que aci nomes es busca l'animus criticandus o com es diga en llati que no n'he donat. Mira la web del Ajuntament i tindras varietat de noticies i a favor. Per equilibrar.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Primer veteu a Enrique i ara voleu que publique les noticies de l'ajuntament? Mira que sou cinics.

      Eliminar
    2. En breu farem l'aniversari del veto a Enrique, que ve a coincidir amb el de les famoses camises a les paelles.

      Eliminar
  10. Enrique fes el favor de publicar les notes de premsa de la web de l'ajuntament i aixina podrem opinar perquè el blog afí, que si les publica, ens censura si no opinem com ells volen.

    ResponderEliminar
  11. Ja sabeu q no fem copia i pega salvo q vullgam comentar l.article i vosaltres podeu fer el marteix , proposeu-nos q penjem un article en concret i nosaltres ho fem xaq pugau comentar-lo : Quadern el fem entre tots .

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Que Quadern el fem entre tots, això no t'ho creus ni tu.
      T'ha faltat dir si la noticia no beneficia a Compromis.

      Eliminar
    2. Que Enrique beneficie o perjudique al Bloc o govern o DV ho fa des de sa casa i entre TOTS els que entren ací el jutjaran (o no). i mentre, es pot educadament opinar i rebatre. Això és democràcia i transparència.
      Que les bones noticies (com dius tú) i l'ocultació de les dolentes (com dic jo) que es produisquen a través d'un gabinet de premsa municipal i en una web municipal que hauria de ser per a TOTS no és massa transparent. Tampoc es pot opinar ni rebatre públicament per cap mitjà oficial. No val dir que existeix atenció al client o possibilitats de queixa per registre d'entrada o aplicacions de la web. Això no és públic, a més a més que queda demostrat que no produeix diàleg,propostes ni solucions,sols ocultació i que el problema es mora de vell. Això es diu partidisme i els d'ara uns més contents de seguir amb el sistema.
      Es veu que les proclames antisistema només es fan en els àmbits en que encara no es mana (autonòmic,estatal) però a este poble no s'apliquen a nivell local.
      Por feu.

      Eliminar