jueves, 26 de junio de 2014

Editorial : AIGUA A LA VALL

Nota : quant ferem ahir dimecres este article no s.havia fet encara la roda de premsa del alcalde que hui dijous ja coneguem i que comentarem en quant ens siga possible.

I es que dimarts tornarem a la coneguda dicotimía plutja a gavelles-platja inundada , i a la dicotomía blog afí destacant que bé va anar tot per part dels servicis municipals-quin desastre de govern per part de l'altre.

I nosaltres com sempre des d'enmig al César el que és del César : Va ploure i a més pedregar en un moment el que ningún col-lector normal no específic per a això pot tragar i per tant va ocorrer lo inevitable i que és que la platja es va inundar. Per altre costat i en el cas del Passeig dels Tarongers la bruticia acumulada va taponar els albellons i forem els veïns qui tinguerem que netejar-los per a que baixaren les aigües i no inundaren els nostres comerços : Estava este passeig més brut o menys que altres vegades, varen complir millor o pitjor els servicis municipals de tot tipus en esta ocassió ? : Ni més ni menys que altres temporades. 

Ara bé, el que es clar es que el carrer Blasco Ibáñez (entre el canal vell i el passeig) , que va tindre que ser tallat, i el passegi no haveren estat així si el col.lector famós estaguera acabat : De quí és la culpa ? Evidénment del qui governa on es deu de portar endavant l'obra i que es d'un govern popular. 

Així que menys "guerretes" i més fer . 

6 comentarios:

  1. La culpa és de l'oratge

    ResponderEliminar
  2. Jo per lo menos m'alegre de tindre algun responsable que explique les coses, cosa que a tavernes no havia passat mai. Ni aso ni les reunions de veins en la casa cultura

    ResponderEliminar
  3. La culpa es del PP que ja fa tres anys que no governa

    ResponderEliminar
  4. He vist el video i encara no se ni quant ni com pensa l'alcalde fer el colector que evite les inundacions a la platja.

    ResponderEliminar
  5. I el PP? Te algo que dir? Està de vacances? Alguna proposta? Algun consell?
    Tenim un govern que no sap que fer i una oposició que està callada.
    Tots al carrer per incompetents i que entren altres amb ganes de treballar i amb iniciativa.

    ResponderEliminar
  6. Va ploure dimarts i encara no han netejat la avenida.
    Voreres i carrer ples de terra roja.
    Quina gent més incompetent hi ha en l'ajuntament i en FCC.
    Ningú ho veu? No passen per la avenida?
    Tavernes tercermundiste per culpa de l'ajuntament.

    ResponderEliminar