viernes, 20 de junio de 2014

RESSULTAT ELECCIONS EN LA UNIÓ MUSICAL

Per 158 vots a 151 i amb 5 vots blancs/nuls, la candidatura encapselada per Vicent Gregori s'ha impossat a la encapeselada per Salvador Ortiz. Una participació de 314 socis front als 29 de la darrera vol dir que hi havía una inquietut en la societat musical per vore canvis en ella.

Enhorabona a la candidatura guanyadora i esperem que eixos canvis es materialitzen prompte pel bé de la SIUM.

21 comentarios:

  1. La inquietud no pots dir que fora perque hi havera canvis, doncs ni es tornava a presentar la directiva eixint ni hi havia altra clarament continuista.
    Ara vorem els que cobraven com s'ho fan de directius sense cobrar o si compaginen el càrrec amb interessos crematistics. Tambe vorem d'on trauen diners sense fer els balls-sopars de dissabte, i aixo que l'edifici del musical ja està pagat.
    El que s'ha demostrat es que hi havia una clara diferencia d'opinions entre la societat que la demostra el resultat tan ajustat, nomes 7 vots.
    Bueno,dels que han guanyat es podrà començar a parlar des de ja, anant vegent la seua gestió a partir d'ara, dels altres no es tindrà oportunitat. A vore si estos eren tan bons i fan tantes coses, esperem que siga així pel be de la SIUM.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Que no era una de les alternatives continuista ? Vinga va que fa unes setmanes Juanjo ya anava presentant a Ortiz com a president. I sobre estar el seu número dos en la atra llista .

      Eliminar
    2. Com que no van a fer-se balls els dissabtes si en la llista van dos que están en ella per a que no sóls no es lleven si no que es milloren davant la baixada de socis per baixar la qualitat dels sopars darrerament ?

      Eliminar
    3. Juanjo ha estat al marge durant tot el procés, inclòs quant els indecisos li preguntaven per qui votar. Es veu que confons presentar un candidat amb presentar un president, seria de molt mala educació, i si algo li ha sobrat a qui tu ara critiques eres tu. No hi ha cap persona al poble que parle mal de Juan Jose Sala, nomes tu que ho fas anònimament i suposadament amb interessos de fer quedar mal uns per tapar vergonyes d'altres.
      Si Juanjo Sala preferia una llista sobre altra no ho ha dit mai públicament, i si era a pesar d'anar el "seu numero dos" es perque per damunt de personalismes esta la societat a la que ha entregat gran part de la seua vida i la seua jubilació, sense cobrar mai un gallet. El seu numero dos si ha estat un dels que ha cobrat i si no s'ha presentat com a uno i vol seguir com a dos es per continuar conrant, per aixo diu Gregori que el busquen.
      En quant lo dels sopars ja vorem si es milloren ni si es fan, era la part mes sacrificada per a la directiva i en lo unic que havia baixat la qualitat d'ells era en l'assistencia de gent per a tirar una maneta, on molts que no han estat durant els 23 anys, apareixien ara de repent al igual que apareixien en el llistat com a candidats. Podeu pensar de quina de les dos llistes parle.
      Espere que pugen el sopar i el nombre de socis, ja en tornarem a parlar, com tenen una llista tan llarga ara tocaran a menys torns per rellevar-se els dissabtes nit.

      Eliminar
    4. De candidat rés, el pressentava com a nou Pressident .

      Eliminar
  2. Enhorabona a Vicent Gregori i als nous membres de la Junta Directiva de la Sium.

    Enhorabona a Salvador Ortiz i als membres de la seua candidatura.

    Totes les persones que es presentaven en les dues candidatures son mereixedores del respecte i consideració dels membres de la societat (musics, socis i simpatitzants), donat que, de segur, estaven i estan disposades a treballar pel be de la societat i a la vista dels resultats aixì ho reclamen.

    Amb independencia del resultat, seria necesari que d'aquest procés no hi hagueren guanyadors ni perdedors.

    El que es necessari es que tots siguen guanyadors i tots junts estigam disposats a ajudar i colaborar amb la Junta Directiva i el President per millorar i engrandir la nostra societat.

    Es hora de fer pinya i treballar per la societat musical.

    Estic segur que per aquesta tasca estaran disposats els membres de les dues candidatures.

    Gracies a tots per haver participat en aquest procés.

    I gràcies sobre tot a l'anterior Junta Directiva i el seu President, Juan José Sala, per la seua dedicació durant tots aquests anys.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Totalment de acord

      Eliminar
    2. A partir d'ara tindrem una banda de tercera i uns sopaors de primera?. No ha començat massa bé esta directiva amb tot el jaleo dels sopaors i fent-los creure que els d'Ortiz anava a tirar-los fora. Tindran que canviar algunes coses i que miren el resultat, perquè ha estat condicionat per les persones que no s'impliquen per a res en la societat com a societat musical sinó de bailoteo. I tindran que reflexionar sobre això perquè la massa social que està majorment per la música no els ha votat.

      Eliminar
    3. I tú com ho saps, que anaves mirant la papereta de cadascún dels qiue votaben ? Deixa que vajen fent sobocaxancles i llavors opina, però sobre fets.

      Eliminar
  3. No calia vore paperetes. Nomes calia vore tots els del ball votant quan passen de la banda i de la musica, i més despres de saber, perquè ho dien eixes mateixes persones, que no anaven a votar als "altres" (en referencia a Oritz) pequè els furtaven els balls.
    De sobocaxancles res. Jo no he insultat. Això es aixina. I lo mes fort es que tu saps que es aixina.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Als que menosprecieu al balladors, que sería de la banda sense l'ingrés del sopar i les cuotes d'estos socis ? Va, contesteu com cubririeu el forat . No hi ha que menospreciar a ningú, cada u viu la societat com millor estim i el que hi ha que fer com diu Enrique huí en l'editorial es acostar la societat musical als ciudatans i no sòls als melómanos o estem perduts. Així que benvinguts ballaors, cantaors, ventolins, xarangues i tot aquella forma de fer cultura que acoste la SIUM al poble.

      Eliminar
  4. Estic d'acord en aixó de banda de tercera i sopaors de primera. I vorem si ell nou president com a rajat tant contra l'ajuntament actual, bueno contra Compromis i l'alcalde, com actua i quines relacions manté. Masa solta ha tingut la llengua en sopars i esmorzars de músics. Al final alguns pensem que tot este montage es per anar en les llistes de EUPV en les pròximes.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Vaja argument, i de le ex-regidora popular que dius ? Es molt estimada per l'Alcade ?Quant no hi han arguments de pes les burrades volen.

      Eliminar
    2. I de la popular ex-regidora que dius , té bones relacions amb l'Alcalde ? Quant els arguments de pes manquen volen les burrades .

      Eliminar
  5. Em sap mol mal que la gent parle aixina, el anonim de les 7,08, com potys dir uns sopaors de primera i una banda de tercera?, estas menyspreant als que anem als sopars?, com a soci i ballaor, estic contribuint amb la meua quota a la societat musical, i em vaig fer soci per juanjo sala, em pareix de poc trellst que digues aixo, tots estem contribuint a la societat, igual de importants som els sopaors com els demes, amb tot el respecte, crec que ahi t'anganyes.

    ResponderEliminar
  6. Soc votant del pp, i no crec que gregori estiga ahi per interesos politics, que mes dona de quin partit siga, es que a latra llista no estaven persones que es van presentar per el bloc, el psoe i el pp, pues be, jo vax votar a ortiz, pero tenim que ser democratics i acatar els resultats, i si, vax vore a gregori de apoderat en eu, pero no anava en cap llista, cosa que en la de ortiz si, i deixeu de banda la politica, esten parlant de musica. soc votant del pp, pero no militant, i en la llista de ortiz em sentia mes identificat, aixo no dexa de banda tot lo atre.

    ResponderEliminar
  7. La Banda es una institució de la que tenim que estar molt orgullossos tots els veins del poble i crec que totes les diferencies que pugen existir entre uns i altres es deuen de parlar per al be de la societat i del poble
    Crec que es de agrair que dos grups de persones vullgen treballar per la SIUM i es el moment de colaborar amb ells i engrandir la nostra banda

    ResponderEliminar
  8. Enhorabona i sort a la nova directiva.

    ResponderEliminar
  9. com diu Enric, polittiza que algo queda ... vos sòna ? Jo perteneixc a la SIUM fa un muntò d'anys i ací tots ens coneguem , així que el grupet que tot sabem o calleu i deixeu fer o correrà el manso, vos ho assegure, perquè vos desenmascarem amb noms i cognoms, no ho oblideu, o començaré a cantar .

    ResponderEliminar
  10. Donat el cariu que ha prés este tema de la SIUM i donat que en rés beneficia a la societat musical, com administrador del blog i com a persona sentimentalment lliagada de tota la vida a esta societat a la que tant estimem alguns, he decidit tallar per lo sá i no publicar ningún comentari més, ni a favor ni en contra.

    ResponderEliminar
  11. Al del darrer comentari, no publicat, nosaltres no encetem debats, sóls informem i el debat mes be ens pareix ha segut encetat deliberadament per alguns .

    ResponderEliminar