miércoles, 11 de junio de 2014

Editorial: QUE VISCA EL SENYOR RÚS ... EN SA CASA

Si, el senyor Rús, eixe que de vers en quant ver per ací, convidat pel seu assesor Manolo Vidal i ens demostra mils carinyos i ens promet amor etern ... però no amb els fets.

Un tren per a nosaltres molt negre
I es que ja portem dies i ja ho va denunciar temps en arrere Demòcrates Valencians, vegent com amb els nostres impostos, sí, els dels vallers, la "Dipu" financia trens turístics a entre altres Gandia i Cullera (vore article adjunt) , i per poc més de cinq eurets el porten, el fiquen un guía i el tornen a estes ciutats des del cap i casal, clar és subvencionat per l'ens provincial.

Es a dir, amb els diners de tots apoien el turisme interprovincial a eixes ciutats que de per sí son tant potents económicament com per a fer-ho elles soletes sense ajuda de ningú, en detriment clar d'altres i entre elles La Valldigna, i mentres tant els demés a vore passar el tren una vegada més ...  

I això ho fa a més la Diputació, eixe cementeri id' acolocament d'elefants polítics, que en teoría està per a apoiar a que les poblacions més menudes gaudisquen de tots els servicis que tenen les grans i per a promoure la seua economía ... Doncs amb accions com estes va a ser que no .

Des d'estes planes animem al govern local a que eleve la seua més enèrgica protesta per este tema, i apoiem la eliminació de les Diputacions a favor dels ens comarcals, on sí estàn repressentades totes les poblacions més equitatívament, i on a més no es repartixen per tant els diners en funció del color del govern que tingues.

Ja ens digueren quant les darreres eleccions i gent del mateix PP que els camions de billets de la Dipu pasasaríen de llarc per Tavernes cap a Simat i demés poblacions regides pel PP : De moment i segur ha passat el tren.    

Levante-emv : 

El «Tren Turístic de la Dipu» llevará mañana a decenas de turistas a Gandia

El convoy saldrá a las 9.30 horas de Valencia y por 5,05 euros incluye guía, azafatas, visita y entrada a monumentos


05.06.2014 | 22:38


El Tren Turístic de la Dipu, una actividad organizada por el Patronato Provincial de Turismo València, Terra i Mar y por Renfe, viajará a Gandia mañana sábado.

Por un precio de 5,05 euros, quienes deseen conocer la ciudad ducal podrán hacerlo sin necesidad de preocuparse por buscar un lugar para aparcar.

El tren saldrá desde la estación del Nord de Valencia a las 9.30 horas y llevará a los viajes a su destino en un trayecto en el que no habrá paradas en ninguna otra estación. El precio incluye azafatas, guías turísticos, entrada a monumentos y visita guiada.

Además, el viajero podrá reservar en uno de los restaurantes que ofertan menú especial para los participantes en la ruta que organiza la Diputación de Valencia por un precio de 12 euros.
La visita recorrerá el centro histórico de Gandia, donde se encuentra La iglesia de la Colegiata, la antigua Universidad, la iglesia de Santa Clara, la Casa de la Cultura y el Palau Ducal. 

A continuación, los visitantes se trasladarán a la playa y después de comer visitarán el Centro de Interpretación Aula Natura de Gandia.
El Patronato Provincial de Turismo València, Terra i Mar con la colaboración de Renfe y el Ayuntamiento de Gandia impulsan el Tren Turístic de la Dipu con el objetivo de fomentar el turismo de proximidad, estimular la demanda turística de la localidad, poner en valor sus principales recursos turísticos y potenciar los desplazamientos en tren.

El tren regresará a su destino, la estación Nord de Valencia, a las 18.25 horas, después de que los visitantes hayan conocido los espacios más importantes de la ciudad de Gandia.

EL TREN DE LA DIPU A ONTINYENT EL 14 DE JUNIO
I el dissabte a Ontinyent ... i a pagar entre tots també .

6 comentarios:

  1. Rus està esperant a que l'alcalde porte l'estació a Borderia. Jajaja.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. I així vorem passar eixe tren que diu Enric i que ací no para perquè no som "populars" de més prop no ? Els fets son els fets i son torpes, i diuen que el senyor Rus i els eu "empleat" local deixen prou que dessitjar i en La Valldigna en vers de premiar-lo deuríem nomenar-lo persona non grata , al seu acòlit local així el nomenarem ben prompte en les urnes a Tavernes si es que s'atrevix a pressentar-se, i espere que els valencians espabilem i a eixe nefats personatje també el fem fora .

      Eliminar
  2. Enrique no li pegues tantes voltes al tema del tren. Este tema es com molts altres así en Tavernes. Contestam: hi ha algú dins del govern de Jordi que tinga interés en el turisme? algú s´ha preocupat vertaderament del turisme a Tavernes? Les coses es busquen, es negocien, es parla en qui es tinga que parlar, l´alcalde i els regidors s´han de menejar. Ningú va a donarlos res per la seua cara bonica. No s´han preocupat de res i ara van "plorant"?
    El que pareix mentira es que tú també caigues en eixa trampa i critiques i critiques. Critica al que es tenia que menejar i no ho ha fet. Perden el temps en bovades com el circ i demés tonteries i les coses importants per a la economía local deixades de la má.
    Que tú entres també en eixe joc sols s´entén al vore que ja estas fent campanya.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Campanya? Dir veritats es fer campanya? Acàs diguem algo incert en este article ? Acàs no ens perjudica este fet de la política turística del senyor Rus ? Acàs perquè altres també ho facen mal no tenim que denunciar el que este també fa malament ? acàs es entrat en eixe joc el denunciar-ho, o per contra ho sería el no fer-ho, entrant en eixe cas en el joc del altres ?

      Doncs si tot açò es fer campanya, nosaltres de miting en miting, tin-ho per segur .

      Eliminar
  3. Rus, el brofec de Xativa. El que insulta als que pensen diferent a ell, inclus als seus propis votants. Eixe que pertany a este grup popular de corruptes i imputats. Estos que fan de la politica professio, com si estigueren en sa casa.
    Vuen que se'ls acaba el xollo, que ja no poden parar la mà per darrere, ja no podran donar negocis facils als seus amics. Ja no hi haurà mes piscines ni parkings millonaris i deficitàris per a empreses de xixa i nabo...
    Ara ens volen donar lliçons de moralitat. Dir el que esta be i mal. Els qui per rencor i odi farien morir al poble i fan no aplegar ni un duro. Els qui ens veten a les Corts i els qui ens censuren als mitjans com levante, las provincians i la canal 9 inexistent. Estos, senyores, son els qui ens volen donar lliçons! Els defensors valencians que ens deixen sense radio, tele, caixes d'estalvi i bancs valencians, els qui han cremat la nostra terra per la rajola de 4... Pues no! Ja esta be! El poble ja va despertant...

    ResponderEliminar
  4. En una reunió fa poc de mes de tres mesos entre Comercia’ns de la mar i els regidors
    Victor Borras, Carmen Canet i Jordi Juan i desprès de adonar-nos llargues per
    concedir-nos-la fins el últim dia demanat per a ella, al minut dos , després del bon dia,
    Jordi Juan ens va manifestar que ni entenia de Turisme, ni volia entendre, i que no tenia cap de interès per la mar, deixant a Victor bocabadat i als demes afonats.
    Carmen vingué un poc mes tard i manifesta que el únic interès que tenia era per el Monestir , la mancomunitat i ara no era el temps de la platja, després rectificà i en una posterior reunió,
    arribarem a un acord a gust de tots.
    M’entres tant Victor en absència del Sr. Alcalde, mos escoltà i manifestà eixe dia que mos
    recolzaria i que ell si estava a favor de promoure el sector turístic de la mar, m’entres tan,
    Jordi entrava i eixia per parlar en el mòbil quant li sonava a parlar en privat.
    A Victor no li sonà el mòbil o no el va agafar.....
    Cadascú qui pense el que vullga, eison varen ser els fets ......

    ResponderEliminar