lunes, 2 de junio de 2014

ÚLTIMA HORA , EL REI RENUNCIA A LA CORONA

A les 10,30 del matí el Pressident del Govern senyor Rajoy , ha anunciat que el Rei Joan carles li ha comunicat la seua voluntat d'abdicar, el qual anunciarà ell personalment en unes hores.

Sòls afegir que com sabeu és algo que anavem demanant ja fa temsp, pel seu be i abans la seua normal decadència física deixe més si cap una imatge que en rés ajuda a l' imatge d'este el nostre país, i pel bé doncs d'este.

Com diuen els monàrquis, llarga vida al Rei, però, afegim, en el retiro, i benvingut Felip VI, Rei constitucional i democràtic d'Espanya per la voluntad dels espanyols i no per impossició d'un dictador, encara hi ha que dir que ratificat eleccions darrere eleccions al gunayar els partits monàrquics.

Post data, son les 13:09 hs i estic escoltant al rei els motius de perquè abdica : Està donant en el clau.

6 comentarios:

  1. Ja va renunciar al Fortuna (iot),ara a la corona,renunciara a la Fortuna que ha fet com a Rei?

    ResponderEliminar
  2. M'ha que soc patós, he tornat a borrar comentaris,i es que en el telefon el "eliminar" està massa prop del "publicar" . Per favor, torneu-ho a comentar, disculpes mils .

    ResponderEliminar
  3. Viva el Rey y la Monarquia

    ResponderEliminar
  4. Visca Espanya, visca el rei, visca l'ordre i la llei ... i la Guardia sevil, xim pum

    ResponderEliminar
  5. En el seu moment vaig defensar la figura d'Adolfo Suarez i ara defense la figura del rei Joan Carles. Sense cap dubte el rei ha sigut una peça fonamental en la instauració d'una democràcia on es pot defensar tot.....inclús la república i la independència.Ha sigut un element indispensable en donar al nostre Estat el major periode de prosperitat, pau i progrés d'una història on sols ens hem entés uns i altres a base de ganivetades. Hui he vist gent a Madrid manifestant-se per el dret a votar un nou model. Em sembla perfecte però li pese a qui li pese hui la monarquia constitucional encarna la estabilitat de les institucions i el respecte a les llibertats.

    Felipe Gonzalez, Adolfo Suarez, Alfonso Guerra, Cayo Lara, Andrés Llamazares i el sum sun corda han pogut defensar les seves idees en llibertat i sense interferències de cap tipus. No se si jo podria fer el mateix en eixa Republica d-esquerres que alguns defensen. Supose que hauria de fer les maletes. Eixa es la diferencia.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Totalment d,acord. Acabes de dir moltes veritats

      Eliminar