jueves, 19 de junio de 2014

AHIR PLENO

Ahir estiguerem tot el dia fora pel que no poguerem assistir al pleno i per tant no vos podem donar més informació d'este que el que podeu llegir en l'article de premsa . 

Al llarc del dia intentarem assabentar-nos del que es va tractar i vos informarem, però si mentres algun lector té informació i ens la pot facilitar a tothom vos ho agaraïrem : Quadern el fem entre tots , gràcies de bestreta.

15 comentarios:

  1. Doncs no, hem preguntat i poc mes del que diu l.article del periodic , sols destacar un poc de revol per part de Karina pel dit sobre el comedor escolar i per haver rebut la convocatoria a pleno tant apressuradament , els demes paz i amor i el plus al salon, en este cas les modificacions de crédit que van a crear empleo . Altra cosa es el cost d.este pleno extraordinari per a aprovar aço pero ja ho parlem demá , hui no tenim temps.
    I disculpeu per les faltes ortografiques pero estic escribint pel móvil i ja sabeu lo curtet que soc per a estes coses .

    ResponderEliminar
  2. Karina com de costum va donar la nota i va demostrar que n.p.i. dels temes municipals. El que ha de fer es llegir-se la LBRL 46.B sobre convocatoria de plens extraordinaris i URGENTS on va demostrar la seua ignorància, perque es va complir el que diu la LBRL.

    ResponderEliminar
  3. Karina com de costum va deixar en evidencia al bipartit i els va recordar que l'any passat 93 xiquets es van quedar sense beca de menjador. Tant de anunciar que tenen un millo i mig d'euros de superavit i ¿perque no s'els van gastar quan feen falta?

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Que bonico es culpar als demes de la falta de diners de Diputació i del PP al programa de beques.
      Karina lo que te que fer es donar els diners que va prometre a Caritas i a Creu Roja i el PP coneixer be les necessittas i si fa un programa no dedicar diners per a cub rir el 20% de la falta i dir als Ajuntaments que acaben de pagar. Que el cas de Tavernes no es únic i tots els pobles es van quedar sense atendre. I damunt quan el PP està retallant en servicis socials i ajudes a la gent que li fa falta.

      Eliminar
    2. I tu com saps si els ha donat o no? Quants n'ha donat Jordi Juan? Recordeu que sols el senyor Juan ens costa 60.000 eurets a l'any, sis vegades més del que l'Ajuntament li dóna a Càritas.

      Eliminar
    3. Fals.

      L’exalcalde Manolo Vidal tenia de sou a l'any:
      Sueldo: 50.832
      SS: 12.120
      Total: 62.952

      L’alcalde Jordi Juan té de sou:
      Sueldo: 43.943
      SS: 12.969
      Total: 56.913

      Eliminar
  4. Si fan 10 o 12 plenos extraordinaris mes al llarg de l'any no es precís que es calfen el cap en com donar 50.000€ per a foment. Total, van a parar a la butxaca dels pobrets regidors, aixo tambe es foment del treball!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Mire, faran els plenos que faça falta com feia el PP i com es fa en tots els llocs quan fa falta. O el PP no feia plenos extraordinaris? I també anaven a parar a les butxaques dels regidors.

      Jo crec que si eixe ple el cobren es perquè vol el PP, ells i Karina son majoria per fer la proposta de no cobrar. Una volta que s'ha dit de no cobrar ho va proposar el govern l'estiu de l'any passat, en l'extraordinari d'agost, i la primera en dir que volia cobrar era Karina. Mira les noticies en els blogs.

      Es clar que ella molt de parlar de beques però es va callar i ho tenia ben fàcil: senyors i senyores regidors propose no cobrar este ple i augmentar eixos diners a les beques.
      Va perdre una bona oportunitat de fer-ho. Ara encara està a temps i ho port fer el ple que ve amb efectes retroactius.

      Eliminar
  5. Podem seguir igual?20 de junio de 2014, 11:48

    Mire, clar que es deuen fer els plenos que calguen.
    Dins dels que calguen,la gent no entén que s'en facen dos amb nomes una o dos setmanes de separació, o amb un o dos punts d'ordre del dia.
    Tampoc tenim perque relacionar fer o anar a mes plenos amb cobrar mes, anar a un pleno que es convoca u mateix i despres cobrar-lo no es de massa catadura moral, mes be d'altre mot semblant a catadura.
    Seguim amb el "i tu mes" dels de sempre,al final ens obligaran a votar tots a DV o Podem, ja que son dels unics que ningu pot dir el "i tu,mes".
    I ara resulta que el Bloc que convoca el plenari haurà de cobrar el pleno perque el PP no ho impedeix. Es podrà tenir mes "catadura"?
    A mi no em parleu de Karina ni del PP, jo no els vaig votar, ells no pagaran els "extres" que paguem tots els ciutadans com plenaris extraordinaris,gabinets de premsa extraordinaris (i prescindibles) i hores extres policials.
    Tot extraordinari. No cal canviar res, que els d'abans tambe ho feien, i molt be, per cert. Penseu en com els ha anat i que podeu acabar igual. Podeu,poden,Podem.

    ResponderEliminar
  6. Es veu que els comentaristes no van als plenaris, ni es lligen l'ordre del dia ni s'enteren del que passa allí. En el plenari ordinari del mes de juny es portava una modificació de crèdit que el PP va proposar deixar damunt la taula per que deia no haver tingut temps per estudiar les propostes. Una d'elles era la dels 50.000€ per al taller d'ocupació. El plenari extraordinari i urgent es convoca, i així ho va justificar l'alcalde abans que es votara la urgència, perque el termini per presentar els projectes de taller d'ocupació a Conselleria acaba el dia 23 i s'havia d'aprovar la modificació abans.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. A lo millor qui no va es l'anonim de les 16:24. El PP proposa deixaro damun la taula xq en el mateix ple es presrnta una modificacio de credit diferent a la q s'havia presentat en comisio i no la poden estudiar en 2 o 3 minuts (recordeu q te informe desfavorable de intervencio). I es decidix consensuar la modificacio. Si tant be dirigix l'orquesta el senyor Juan, Sabent com sabia q el plaç acababa el dia 23, haverse espabilat pa consensuaro antes del pleno i ens haverem estalviat el extraordinari eixe. La orquesta eixa va a "salto de mata" i mira que diuen que el director es bo... tan bo que cobra mes de 3000 euros al mes!

      Eliminar
    2. Val, doncs si la culpa es d'uns per no estudiar-ho a temps o dels altres per no explicar-ho a temps, nou plenari pero cobrament zero. I a la propera voriem com no calen tants plenaris i es conformarien tots els regidors "sense ànim de lucre" sense els extraordinaris.

      Eliminar
    3. Anonim de les 23:50:

      Això es fals.
      Estas mesclant modificacions de credits amb remanent de tresoria per a fer obres que es l'informe negatiu per la llei del PP de pagar bancs. No estaves en el pleno.

      I es fals que l'alcalde cobra mes de 3000 euros al mes. Això es el que cobrava Manolo Vidal. Supose que t'hauras confundit. El de ara un 30% menys: 2100 euros. I pots vore la nòmina en el facebook.

      Eliminar
    4. El PP sabia de que anava la modificació de credits. I la necessitat pel taller.
      I no la voler aprovar en el ple. No ho va aprovar el PP i va exigir deixar-ho sobre la taula.
      Tot en base a escuses de mal pagadors que si anaven dos o tres conceptes en un mateix punts i que si ho sabien millor o no ho sabien tant bé. Tota la vida s'han aprovat modificacions de tres o quatre coses alhora. El PP també ho feia. Ara posa pegues, nomes perquè hi ha que posar palos a les rodes del govern com siga.
      Si es fan tres coses i s'aproven en un punt, vol dir que no es fan tres faenes iguals sino una i el funcionari fa mes efectiva la faena.
      Tota la culpa del plenari extraordinari el PP. Això nomes cal vore la crònica del PP que fa este blog.
      El PP té un problema i gordo: no ha volgut comprendre que quan ell governava nomes anaven als plens dos persones: els corresponsals del Levante i de Las Provincias, no hi havia facebook, no hi havia blogs i no hi havia twitter. Es podia enganyar a la gent. Ara no. Ara va molta gent, tenim blogs, facebook i el mateix twitter que fa el PP radiant el pleno, molt a la seua manera i mentint per omissio de moltes coses que es diuen. No enganyen a ningú.
      Ací mateix es diu que el PP va demanar un reces i es va deixar al final el tema sobre la taula a proposta del PP. ¿Va ser aixina o no?
      A qui volen fer creure els del PP que calia estudiar més per aprovar 50.000 euros per a un taller, quan sempre estan demanant diners per a fer llocs de treballs? Va, que no pega ni amb loctitie. Simplement voler entrebancar.
      Tota la culpa del plenari el PP.

      Eliminar
    5. Sempre esteu igual, sempre intentant confondre al personal! Si el senyor Juan havera volgut eixe pleno no es convoca: fa la modificacio de credit pal taller des de Alcaldia i ja está! Per algunna rao al senyor Juan tambe li venia be convocar pleno! Seria pa incloure lo de les beques de menjaor i no fer el mateix erro que l'any passat?

      Eliminar