miércoles, 18 de junio de 2014

Actualitzat, ESTA VESPRADA CONCERT DE FI DE CURS DELS MÉS MENUTS DE LA UNIÓ MUSICAL

ESTA VESPRADA CONCERT DELS MÉS MENUTS DE LA UNIÓ MUSICAL

L’Escola de Música de la SIUM de Tavernes tanca el curs amb un concert de les bandes Infantil i Jove


La Banda Infantil de la Escola de Música de la SIUM i la Banda del Centre d’Ensenyaments Professionals de Música “Mestre Arnau” de Tavernes de la Valldigna protagonitzen, aquest dimecres 18 de juny, a partir de les 19:00 hores i a l'auditori de la societat, el concert de finalització de Curs.

L'audició començarà a càrrec de la Banda Infantil que dirigeix el professor Juan Francisco Torres Franco interpretant el pasdoble “Els Poblets” de Miguel Torrens Escrivà, al que li seguirà una selecció de la banda sonora de la pel·lícula “Batman” al final de la qual s'interpretarà “La Ciutat Perduda” de Paul Lavender i després “Tu estaràs en el meu cor –*Tarzán-“ de Phil Collins. A continuació, aquests infants músics interpretaran “Guerrer Apatxe” de Norman Ward, “La Tempestat” de Robert W. Smith i acabarà amb la interpretació de “Paquito el Chocolatero” pasdoble de Gustavo Pascual Falcó.


La segona part de l'audició serà a càrrec de la Banda Jove que dirigeix el director del centre, el professor José Luis Palomares Penyalba, que arrencarà amb el pasdoble “Segrelles” de José María Pérez Vilaplana, natural de Cocentaina. Després d'aquest interpretaran l'obra per a trompeta i banda “Èol, el Rei” del valencià Ferrer Ferran, per seguir amb el poema simfònic “Agost d’Espíns” del jove compositor de Tavernes de la Valldigna Omar Sala, que estarà present en l'acte, obra amb la qual l'autor ens remunta a l'Espanya franquista i en concret al cas de les “Tretze Roses” en el qual van ser afusellades, pel règim, tretze joves socialistes. El concert culminarà amb la interpretació de “Coliseum” del compositor d'Aldaia, Hugo Chinesta.

1 comentario:

  1. Sabeu quants xiquets i xiquetes niha a la banda infantil

    ResponderEliminar